• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 dk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Balkon, yemek, emzirme detaylarindan konu zor anlasiliyor. Kocasi yokken elin kadiniyla ayni evde ne isi varmis? Sadece trip attiysan iyi

yatakda uzatmak ıstememıs konu sahıbı :olamaz:
Ne gerek var iste, boyle densiz bi durum olmus adam bariz kadına cırpı mırpı dıyıp tuy dıkmıs. Ben boyle kadın pesınden gıdıp sıkısınca kadına hakaret eden vitaminsizlerı hıc sevmem.
Ee onca kırılmıssın, ne gerek var sevısmeye?
Sevısme bir gece yanı.

Ben sizi anlayamadım.

Böylesi bir durumun üstüne nasıl birliktelik yaşanabileceğini zaten anlayamam ama affetmek için hediye beklemenizi de çok garipsedim.

Bu tavrınız eşinizin bu yaptığının sizin için çok büyük bir olay olmadığını düşündürüyor. Eşiniz de böyle düşündüğünden rahat davranmıştır.

Bir tanıdığım var, karısını her aldattığında bir bilezik alır. Konuşulmamış bir anlaşma gibi aralarında 😂 Bu da öyle bişey herhalde.

Ne gerek var iste, boyle densiz bi durum olmus adam bariz kadına cırpı mırpı dıyıp tuy dıkmıs. Ben boyle kadın pesınden gıdıp sıkısınca kadına hakaret eden vitaminsizlerı hıc sevmem.
Ee onca kırılmıssın, ne gerek var sevısmeye?
Sevısme bir gece yanı.
olur mu hıııcccc kadınlık gorevını asla ıhmal etmıyoruz asla
kocamız baska kadının pesınden de gıtse onun hasretıne dayanamasa da donup dolasıp geldıgınde kadınlık gorevımız aynen devam etmelı o baska o baska

(ironi içerir)

denedi bence..
süre performans testi yaptı zaar..
Ya akıllı kadınsın, yemın ederım dogru😂
Bak hicbisey olmadı gel gor nasıl da fısek gibiyim demek istedi bence de 😂 ama iste kadın onca kırgınken neden gırısır bu ise, ben nefes alsa rahatsız olurum o an cunku 👻

olur mu hıııcccc kadınlık gorevını asla ıhmal etmıyoruz asla
kocamız baska kadının pesınden de gıtse onun hasretıne dayanamasa da donup dolasıp geldıgınde kadınlık gorevımız aynen devam etmelı o baska o baska

(ironi içerir)
Benım kadınlık gorevım adam cırpı dedıgı kadının evine sınsıce gittıgınde biter. O saatten sonra babasını hıc Sevmedıgım sut oglana dönüşür adam😂

Kamu spotu ;

eşinin bir arkadaşı konu sahibinin de arkadaşı olmuş (yani ailece arkadaş olmuşlar ) dün bu hanım habersiz gelmiş oturmuşlar . Misafir giderken , konu sahibinin kızı da ağlamış . Konu sahibi oğlunu emzirmek için içeri girmiş, sonra da annesine gidecekmiş ama kızının ağlamasının kesildiğini duymuş . Kocası kızı alıp annesine gitti diye düşünmüş meğer kocası o arkadaşı ile gitmiş , üstelik bayanın evinde kocası da yokmuş (!)
Balkonda 20 dakika oturdum , bana güven demiş .
Hay Allah razı olsun 19.yüzyıl Arapça metinleri gibiydi ya. Tercüme için teşekkürler.

Peki kadının evinde iken 20 dakika neler konuşmuşlar kadınla, sorup öğrendiniz mi?
Kadin esine yemek hazirlamis esimde balkonda oturmus cocuklarla
Ben sizi anlayamadım.

Böylesi bir durumun üstüne nasıl birliktelik yaşanabileceğini zaten anlayamam ama affetmek için hediye beklemenizi de çok garipsedim.

Bu tavrınız eşinizin bu yaptığının sizin için çok büyük bir olay olmadığını düşündürüyor. Eşiniz de böyle düşündüğünden rahat davranmıştır.
Ya hediye demem sadece bir gul ne bilim hani askin anlamini tasiyan birsey
Hıı yatakta beni mutlu etti o yüzden inandım gibi mi? Olabilir insanların barışma şekli farklılık gösterebilit. Tanss için de barışma=Seks demek ki
Yaaaa onu kastetmedim su an ariyor hala acmadim
profil resminiz domates mi :işsiz:
Kendi fotom vardi normalde
Gecen bir konusmada kaldirmak istedim tlf nda en uygun bu foto vardi bahcemden
Ağam bizle eğlenirrrr
Deme deme sunu :KK70:
allahım esirgesin :KK57:
:deli: en yakini u mu yoksa

Belki de adam ispat etti. Ama evli barkli kadınla ne işim olur sozU beni irite etti diğerleri gibi.
ya ıyıde adamında o arkadas kadınında yanlarında cocuk var
ıhanet denılınce neden sadece akıla cınsel ılıskı gelıyor kı
belkı cılvelestı flortlestı duygusal ılıskı yasıyorlar ılla cınsellık yasamıs olmaları sart degıl kı
ıspat gerektırmeksızın ap acık ortada evlılıge ters bır davranıs var sonucta yanı bak performansım ıyı sevısgenlık yapmadım demek ıspat olamaz kı

Ha tamam ya 20 dk oturmus sorun yokmus o zaman
Dalgami geciyor seninle kocasi olmayan bir evde esinîn ne Isi var sacma ve akla sigmayan bir durum

ya ıyıde adamında o arkadas kadınında yanlarında cocuk var
ıhanet denılınce neden sadece akıla cınsel ılıskı gelıyor kı
belkı cılvelestı flortlestı duygusal ılıskı yasıyorlar ılla cınsellık yasamıs olmaları sart degıl kı
ıspat gerektırmeksızın ap acık ortada evlılıge ters bır davranıs var sonucta yanı bak performansım ıyı sevısgenlık yapmadım demek ıspat olamaz kı
Yoo aklıma ilk anda sevistikleri gelmedi ki ben adamın bu saçma davranışından sonra kurtarma çabasını yorumladım. Benim için ihanet sadece sevişmek değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back