20 dk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ne önemi var kardeşim darlamayın kadını. O eşiyle arayı zaten bulmuş. Birşey yoktur deyin geçin işte.
sayfaları okumadım. zaten ilk konuyu da anlamadım. Tekrar tekrar okuyunca anladım.
Ama güzel tavır koymuş konu sahibi. Sevişerek cezalandırmış adamı.

Kadının eski aldatma vukuatlarını eşiniz de biliyorsa, belki kadına kendisiyle de ihtimal var mı yok mu diye bir ön yoklama çekmeye gitmiş olabilir.
Zannetmiyorum ama kurtta dustu
Nereden bakarsan tutarsızlık eşin ben arkadaşıma güveniyorum yerine sana güveniyorum demeliydi.

Seninde kafana bu kadar takılan şeyler varken hala gecesinde adamla birlikte olupta buraya neden diye yazman sacma geldi madem kırgınsın kızgınsın tepkini doğru düzgün koy.

Bu saatten sonra adamın yüzüne bakmayıp birde hediye alması lazım diyorsun. Benim şüphem olsa hediye bile o adamı kurtarmaz.

Yok çocuk ağladı gitmek zorunda kaldım ne münasebet gidemez. Birde savunmaya gel "ben o çırpıya mı kaldım" bu laftan sonra ben daha çok araştırma yapardım. Demek etine dolgun olsa herşeyi yapacak🙄
Sadece konuyu yatakta uzatmak istemedim
Ben bu ayrıntıyı kacırmısım hımmm ıyi niyetimi kaybediyırum sanırım suan. Bır de tans senin kilo durumun nedır? Cırpı demıs ya şohbenci hanıma
70 kiloyum canim etim bayagi yumusadi adapte olamiyorum diyete sıkilasmak icin
cok yakışıksız yanlıs hatalı işler
hıc bır soz o kadınla esın arasında bırseyler olmadıgına ıkna edemez
ben aralarında ozel bır ıletısım oldugunu dusunurum

ben evde yokken hıc bır arkadasım eve gelıp oturmazlar daha yetmemıs esınız de kalkmıs ardından kadının evıne gıtmıs bırde
bu hıc bır evlılık yasantısına sıgmaz boyle bırsey olamaz kabul edılır hıc bır yanı yok

cok uzucu farkındayım resmen haksızlık ve bana gore agır hakaret bırde zekanızı kucumsuyor sızın hadsız herıf
once nasıl davranması gerektıgını dogruyu yanlısı ogrensın

sıze su soruyu sorayım
esınızın erkek arkadası esınız evde yokken gelıp sızınle bas basa oturabılır mı
sonra da adam evıne gıttıgınde arkasından evıne gıder mısınız
bunu yapsanız esınız ne yapardı
Buyuk bir kavga cikacagi kesindi
Ama yapmam oyle birsey
Baya trip attım.
Akşam birliktelikle bitti.
Hediye almazsa barışmam.
1 hafta burnundan getiricem.

Açıkçası bu denli içinize kurt düşüp sinirlendiğinizi belirttiğiniz bir meselede akşam bişey yokmuş gibi
Birlikte olduktan sonra konunun benim için hiçbir ciddiyeti kalmadı...
Neyse bardağın dolu tarafından bakalım burda kocasının cinsel performasından şikayetçi binlerce kadın var oysaki küçük eniştemiz öyle mi? Öğlen 20 dk akşam kendisine "sinirlenmiş" Tannss falan derken maşallahı var aygırımızın.
Sadece yatakta uzatmak istememistim ama su an onda bile uzatmaliyim hatta toplanim annem gile mi gitsem bilemedim
Nerden bileceksınız kalkışmadıgını. Bunu bilmeniz bıle ayrı bı olay. Baya yakın oldugunuz gosterır. Guvenmeyın tabıkı. kendı esine bıle ınsan guvenemıyor elin kadınına mı guvenceksın. Acilen arayı açmalısınız.
Ah ah ben aciyorum kadin geri geliyor oturmaya ben davet etmiyorum bile
Sizde 2 saat boyunca oturan bir kadın gittikten sonra, ardından kocanızın da hemen onun evine gitmesi, kadının peşine takılmış gibi anlaşılıyor.
Haberim olsa ah ah haberim olsa
Çık işin içinden çıkabilirsen
Kocanız fazla rahat davranmiyor mu..
Rahatligi gostericem ona
Yorumlardan konuyu anlamaya çalıştım inşallah doğru anlayabilmisimdir.

Gece birliktelik olduktan sonra burada konu açmanız anlamsız olmuş. Artık trip atsanız ne olur atmasınız ne olur eşinize ?

Eşinizin yaptığı da rahatsız olunacak bir durum, kadın sizdeymiş 2 saat peşinden ne diye gitmiş, çocuk ağlıyorsa dönerken de ağlamış bu sebep olamaz ki.
Hersey iliskiye mi baglanmali yani trip icin kadinlar sadece triplerini yatak olmadan mi atarlar kafamda deli sorular
Gece kimle birliktelik olmuş ben onu anlamadım yazmış diğer arkadaşlar da
Benimle
Eşiniz de bı tuhaf..
Çocuk ağlıyorsa alıp bir parka götürseydi bı şekilde oyalasaydi.
Eşi evde olmayan bir hanımın evine gitmek de ne bileyim 🤷🏻‍♀️
Bir de size neden haber vermeden gitti🤷🏻‍♀️
Ona bir anlam versem

sayfaları okumadım. zaten ilk konuyu da anlamadım. Tekrar tekrar okuyunca anladım.
Belki de adam ispat etti. Ama evli barkli kadınla ne işim olur sozU beni irite etti diğerleri gibi.

Ama yapmam oyle birsey

Sadece yatakta uzatmak istememistim ama su an onda bile uzatmaliyim hatta toplanim annem gile mi gitsem bilemedim

Rahatligi gostericem ona

Hersey iliskiye mi baglanmali yani trip icin kadinlar sadece triplerini yatak olmadan mi atarlar kafamda deli sorular

Benimle

Ona bir anlam versem
Yok canım gece sevişip gündüz trip atıp konuşmamaya devam edebilirsiniz. Özellikle de böyle sizin aklınızla dalga geçer bir konuda.

Herkesin ilişkisine kimse karisamaz neticede. 😌

Ben rahat insanımdır, eşim de öyle. Ailecek görüştüğümüz çiftler bekar arkadaşlarla başbaşa kaldığımız çoktur. Buna rağmen sizin olayınız tuhaf geldi. Ben de sorun çıkarırdım. Hadi kadını eve kadar götürüp eşlik etti diyelim zaten sizin evde oturduğu insanım eşi evde yokken girmek de saçma. Konu komşu görse kocasına söylese adam da yanlış anlasa al sana saçma sapan olaylar.
Bilmiyorum bana olay çok tuhaf geldi aralarında bir şeyler de olabilir

Belki de adam ispat etti. Ama evli barkli kadınla ne işim olur sozU beni irite etti diğerleri gibi.
Bu kadar kısa sürede ispat edilebilir mi sence? Hadi etti insanın içinde hiç mi kırgınlık kalmaz? olayın akşamında hop yatağa.
Ertesi gün de hazmedemiyorum anneme mi gitsem demek bana inandırıcı gelmiyor Nihal anlıyor musun beni? Anla beni Nihall...

Baya trip attım.
Akşam birliktelikle bitti.
Hediye almazsa barışmam.
1 hafta burnundan getiricem.

Açıkçası bu denli içinize kurt düşüp sinirlendiğinizi belirttiğiniz bir meselede akşam bişey yokmuş gibi
Birlikte olduktan sonra konunun benim için hiçbir ciddiyeti kalmadı...
Neyse bardağın dolu tarafından bakalım burda kocasının cinsel performasından şikayetçi binlerce kadın var oysaki küçük eniştemiz öyle mi? Öğlen 20 dk akşam kendisine "sinirlenmiş" Tannss falan derken maşallahı var aygırımızın.

Girişi komşuda, gelişmeyle sonucu konu sahibinde halletmiş adam bence.
20 dakikaya giriş gelişme sonuç sığdırdıysa pek aygır diyemeyiz ona 😂

Ama yapmam oyle birsey

Rahatligi gostericem ona

Benimle

Ona bir anlam versem
ben demın gordum şok oldum
kocanız boyle buyuk bır hata yaptı ve sız hemen akabınde bırlıkte mı oldunuz
gercekten cok tuhaf davranıslar sergılıyorsunuz karı koca ıkınızde
bahane olarak da yatakda uzatmak ıstemedım demenız de :olamaz:

benım kocam veya ben boyle bır halt yemıs olsaydık bırakın bırlıktelıgı veya sırnaşmayı evlılıgımızı sorguluyor olurduk
ne enteresan hayatlar var
dogru bır tanedır dunyanın her yerınde genel gecer bazı kurallar vardır
esının ıhanetını kabul edıp evlılıge devam eden kadınlardan bır farkı kalmadı bu konunun benım ıcın

Bu kadar kısa sürede ispat edilebilir mi sence? Hadi etti insanın içinde hiç mi kırgınlık kalmaz? olayın akşamında hop yatağa.
Ertesi gün de hazmedemiyorum anneme mi gitsem demek bana inandırıcı gelmiyor Nihal anlıyor musun beni? Anla beni Nihall...
Anlıyorum calcim. Tanss biraz burnunu surtmeliydi ama işte psikolojik olarak belki hazır değildi. İspat derken hani işte performans falan👀

Abi ben kendimi tokatlamak istiyorum. Konu sahibi bu konuyu açmadan önce seviştin mi gerçekten ?
Evet
Neden gitmiş arkadaşına? Gitmeden neden aramamış arkadaşını evde mi değil mi diye ?
Onu çek merak ettim ben
Arkadaslar konu dagiliyor
Kadin bizde oturdu gidince kizim agladi esimde kizimla annemgile giderken kizim onlarin evine donmus
Tabiki eve girer girmez hemen elbiseler fora diye bir şey yok ama kadının rahatlığı, kocası yokken eve alması, sohbeti muhabbeti vs. adamın hoşuna gittiyse yani tekrar gitmek için fırsat kollamayacağından nasıl emin olabilir ki insan. Ama ablacım sen de 1 hediyeye gönlü alınacak biriysen fazla da uzatma yav manyak olur insan düşün düşün.
Orasi sakaydi bir hediyeye deilde ne bilim bi avuntu sevdigini hissettirmek icin
Ya ne önemi var kardeşim darlamayın kadını. O eşiyle arayı zaten bulmuş. Birşey yoktur deyin geçin işte.
Yorumunuz icin tesekkurler gucumu topladim
Çat kapı gidip gelmelere de aşırı fitim. Telefon diye bişey var kocası evde mi değilmi arayıp öğrenseymiş ayrıca çocuk ağlıyor diye milleti rahatsız etmekten çekinmemek de nebileyim...
Yorumlariniz icin tesekkurler gucumu topladim
Ben rahat insanımdır, eşim de öyle. Ailecek görüştüğümüz çiftler bekar arkadaşlarla başbaşa kaldığımız çoktur. Buna rağmen sizin olayınız tuhaf geldi. Ben de sorun çıkarırdım. Hadi kadını eve kadar götürüp eşlik etti diyelim zaten sizin evde oturduğu insanım eşi evde yokken girmek de saçma. Konu komşu görse kocasına söylese adam da yanlış anlasa al sana saçma sapan olaylar.
Bilmiyorum bana olay çok tuhaf geldi aralarında bir şeyler de olabilir
Eskiden oldugunu zannetmiyorum da bundan sonra daha dikkatli olucam
Kocan rahat sen ondan rahat bee bacimm..
Gözünü sevim yapma etme..
Sen kocana inanmak istiyorsun ve inanmışsın...
Bize yorum kalmamis
Yorumlariniz icin tesekkurler gucumu topladim

aldatıldığını düşündüğünde yapacağın şey sadece trip atmaksa haklısın tabi.. de bizi niye uğraştırıyon madem.. geceleri seviş gündüzleri at tribini geç olsun bitsin.
şofbeni de hibe et kadına.

konuda kadının evıne gıttıgınde kadınla cınsel ılıskı yasadıgını dusunmedım mevzu veya ıhanet sadece cınsel bırlıktelıkle olmuyor zaten yanlarında cocuklar var
bana daha cok flort ettıler duygusal olarak ılıskılerı var gıbı geldı
baksanıza adam kadının dıbınden ayrılamıyor arkasından bıle gıtmıs gerı hasretıne dayanamayıp
adama bak hem esı hem ''arkadası'' hayata bak oohh

Kirginligima care ariyorum zaten
Duygumu ifade edecek hic bir emoji yok

ben demın gordum şok oldum
kocanız boyle buyuk bır hata yaptı ve sız hemen akabınde bırlıkte mı oldunuz
gercekten cok tuhaf davranıslar sergılıyorsunuz karı koca ıkınızde
bahane olarak da yatakda uzatmak ıstemedım demenız de :olamaz:

benım kocam veya ben boyle bır halt yemıs olsaydık bırakın bırlıktelıgı veya sırnaşmayı evlılıgımızı sorguluyor olurduk
ne enteresan hayatlar var
dogru bır tanedır dunyanın her yerınde genel gecer bazı kurallar vardır
esının ıhanetını kabul edıp evlılıge devam eden kadınlardan bır farkı kalmadı bu konunun benım ıcın
Yorumunuz icin tesekkurler
aldatıldığın düşündüğünde yapacağın şey sadece trip atmaksa haklısın tabi.. de bizi niye uğraştırıyon madem.. geceleri seviş gündüzleri at tribini geç olsun bitsin.
şofbeni de hibe et kadına.
Yorumunuz icin tesekkurler

Ben sizi anlayamadım.

Böylesi bir durumun üstüne nasıl birliktelik yaşanabileceğini zaten anlayamam ama affetmek için hediye beklemenizi de çok garipsedim.

Bu tavrınız eşinizin bu yaptığının sizin için çok büyük bir olay olmadığını düşündürüyor. Eşiniz de böyle düşündüğünden rahat davranmıştır.

Anlıyorum calcim. Tanss biraz burnunu surtmeliydi ama işte psikolojik olarak belki hazır değildi. İspat derken hani işte performans falan👀
Hıı yatakta beni mutlu etti o yüzden inandım gibi mi? Olabilir insanların barışma şekli farklılık gösterebilit. Tanss için de barışma=Seks demek ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back