20 dk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadin
Kadın eve gitti okey buraya kadar normal
Sonra eşin bi anda kızınla ortadan kayboldu bi baktın ki o kadının evine gitmiş
Üstelik sana haber vermeden ve kadının kocası evde yokken
Çok yakışıksız bi durum ve gerçekten kavga sebebi
İster balkonda otursun ister koridorda ne farkeder sana söylemeden gitmiş neticede
Eşin baya hatalı burada
Kadin giderken cagirmissa demek cagrilmadan neddn gitsin ki

Haberi vardi esimin
Esi evde yok
Bayagi tepkimi koydum ama bir hafta daha surdurecegim burnundan gelsin

4 yasindaki kizima siddet uygulamisti hatta minderleri ustune atip aglatti bende bayagi agir laf ettim kadinin umrunda mi ki
4 yasindaki kiza soruyorum sen hirayla oynamaya ggelmedin mi diyorum yok ben onu dovmeye geldim diyor
Kadin gitmedi hala
Yuruyuse gidicem diyorum esim ben evdeyim diyor kadinin kalkasi hic yok esime annem cay demliyor sen oraya git diyorum esim birazdan giderim diyor iceriden git isareti yaptim gitti kadinda bakti ben hazirlaniyorum oda sonunda gitti sonra esim geldi gitti mi diye soruyor evvet dedim gitti.
Guldur guldur de gelinler yarisiyor programi yapmislardi ya ordaki Safiye gibi aydinlanmis hissediyorum kendimi su an

20 dk yi gecti

Arayip annesi gile gitmesini istiyecem gormek bile istemiyorum
Anlaşmışlar, siz de çıkıp gitmeyip eşiniz gidince, kadında gitmiş. Onun evde buluşmuş lar. Başka hiç bir açıklaması yok bu saçma olayın

AriaBlue AriaBlue amcaya gıtmesını mantıklı bulmus sanırım bızı begenmemıs :KK70:
Üst üste okudum da yorumları 10 sayfa boyunca. Sürekli dalga geçilmesinden canım sıkıldı.Başka sebebi yok:olamaz:

Mantıklı bulmadım tabii ama bazen insanlar akıl tutulması yaşayabiliyor. Bu şekilde yardımcı oluyor musunuz sizce?

Üst üste okudum da yorumları 10 sayfa boyunca. Sürekli dalga geçilmesinden canım sıkıldı.Başka sebebi yok:olamaz:

Mantıklı bulmadım tabii ama bazen insanlar akıl tutulması yaşayabiliyor. Bu şekilde yardımcı oluyor musunuz sizce?
Beni anladigin icin cok tessekkur ederim dunku tepkimi sabahtan beri dusunuyorum
Ya tamamen aramizda guven olusmustu ondan uzatmadim
Yada duygu durum bozuklugundan tepkimi yukseltemedim bilmiyorum

Tam tersine cok samimi bir tek o arkadasi ile fazla gorusuyor
Amcanıza gitme sebebiniz ne?
Yani yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla ayrılma düşünceniz yok. Üstünü de kapamak istiyorsunuz. O zaman neden gidiyorsunuz? Yani gelip yalvarsın yakarsın burnunu sürtmekse niyetiniz amcaya fln gidip işi büyütmeyin o zaman. Kocanızı eve almayın madem.
Hoş bana göre bu öyle triple atlatılacak bir şey de değil. Bir ilişki varsa yada kocanız kadına niyeti bozduysa devam etmeniz mantıklı değil.

Anlaşmışlar, siz de çıkıp gitmeyip eşiniz gidince, kadında gitmiş. Onun evde buluşmuş lar. Başka hiç bir açıklaması yok bu saçma olayın
Bu yoruma katılıyorum fiziksel olmus mudur bilmem ama fikren aldatma var 😑

Kadın eve gitti okey buraya kadar normal
Sonra eşin bi anda kızınla ortadan kayboldu bi baktın ki o kadının evine gitmiş
Üstelik sana haber vermeden ve kadının kocası evde yokken
Çok yakışıksız bi durum ve gerçekten kavga sebebi
İster balkonda otursun ister koridorda ne farkeder sana söylemeden gitmiş neticede
Eşin baya hatalı burada
Kadın 2 saat kadar oturup gıdıyor esı de ardından cocuk cok agladı dıye gıdıyor. buradakı en buyuk soru şu;eşi evde olmayan bşr kadına hem de arada aılevı bır samımıyet olmamasına ragmen, aramadan sormadan cat kapı gıdılebılır mı? Ne yani cocuk cok agladı ben de getırdım oynasınlar dıye mı dedı? Samımıyet yoksa bunu nasıl diyebilir nasıl talep edebılır?Mümkün degıl.

gercekten boyle mı bakıyorsunuz konuya bellıkı bastan konuyu ve yorumları okumamıssınız o yorumlar sonradan konu sahıbının yazdıgı mesajlar dolayısıyla sekıllendı

koca kısısı baska kadının dıbınden ayrılmıyor belkıde ondan etkılendıgı ama yanında cocuklar oldugu ıcın donup dolasıp gelıyor ve karısıyla bırlıkte oluyor
konu sahıbı bana bır gül bıle almadı hedıye almadı dıyor hıc bırsey olmamıs gıbı
neden bunu yaptın dıye sorana da yatakda uzatmak ıstemedım dıyor konu sahıbı
ne akıl tutulması bayagı bılınclı bılerek ısteyerek hareket edıyor zaten hormonları tavanmıs ateslıymıs bu aralar konu sahıbı demın oyle de dedı

burda bızde ne yapıyorsun sen su yaptıgın normal mı normalde sunu yapman lazımdı barı artık bırsey yapma dedık
tuttu amcamlara gıdıcem dedı

dalga gecen bız mı olduk sımdı
yardımcı olan yorumlarımıza neler yazdıgını okumadıgınız cok bellı

konuda dalga gecen bırı varsa oda bız degılız emın olun

Kadın 2 saat kadar oturup gıdıyor esı de ardından cocuk cok agladı dıye gıdıyor. buradakı en buyuk soru şu;eşi evde olmayan bşr kadına hem de arada aılevı bır samımıyet olmamasına ragmen, aramadan sormadan cat kapı gıdılebılır mı? Ne yani cocuk cok agladı ben de getırdım oynasınlar dıye mı dedı? Samımıyet yoksa bunu nasıl diyebilir nasıl talep edebılır?Mümkün degıl.
Samimiyetimiz var ama esimden bunu beklemiyordum gitmesini habersiz
Amcanıza gitme sebebiniz ne?
Yani yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla ayrılma düşünceniz yok. Üstünü de kapamak istiyorsunuz. O zaman neden gidiyorsunuz? Yani gelip yalvarsın yakarsın burnunu sürtmekse niyetiniz amcaya fln gidip işi büyütmeyin o zaman. Kocanızı eve almayın madem.
Hoş bana göre bu öyle triple atlatılacak bir şey de değil. Bir ilişki varsa yada kocanız kadına niyeti bozduysa devam etmeniz mantıklı değil.
Hayir sadece gitmek uzaklasmak istiyorum itiraf ederse de gerekeni yapmak istiyorum fikren bile olsa bunu kaldiramam

Beni anladigin icin cok tessekkur ederim dunku tepkimi sabahtan beri dusunuyorum
Ya tamamen aramizda guven olusmustu ondan uzatmadim
Yada duygu durum bozuklugundan tepkimi yukseltemedim bilmiyorum
bence dusunemedin ne tepki verecegini bilemedin bazen insan da boyle olur ya kafasi durur sanki. zor bi durum dalga konusu olmayacak kadar. ama masumane bisey olsaydi kadinda evinde kocasi yokken baskasini almazdi.kucuck cocugu alet etmeleri ayri bi konu

Valla isterse akraba olsun
Şöyle bi devirde evde erkek yoksa kadın varken bi adam girmez
Hele hele erkeğin korkması lazım ya hadi eve girdim kadın bana yeltendi bende ittirdim kadın baktı ki pas vermiyorum imdat diye bağırdı bana saldırdı diye iftira attı
Ee nolcak sonra?
Kadınlar çok mağdur günümüzde
Eh bi kadın da bunu kötüye kullansa adam kendini nasıl aklayacak
Bunu da mı düşünmedi
Çok riskli durumlar
Çocuk ağlamış, ağlasın
Ağlar ağlar susar
Çocukların ilgisini dağıtmak çok kolay
Şimdi eve gidelim yemek yiyelim sonra yine arkadaşınla oynarsın diye oyala geç
Ha hiç durmuyorsa karın alır çocuğu kendi götürür
Sana mı düştü çocuğu götürmek
Bu adam yatağa bile alınmamalıydı