- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 49.776
- 748
- Konu Sahibi Birgaripanne
-
ama kadınla bi samimiyeti yok ya da sizler ailecek samımı degılsınız. Adam sıze gunduz vaktı cat dıye gelse dese, yenge cocuk durmadı da getırdım bi hönnkk olmaz msınız?Tam tersine cok samimi bir tek o arkadasi ile fazla gorusuyor
Boyle bir konum olmadi ama bulup paylasirsaniz okumak isterim
Aynen yorumlarımızı okuyup sanki dalga gecmisiz gibi laf sokulmasından sıkıldım artıkgercekten boyle mı bakıyorsunuz konuya bellıkı bastan konuyu ve yorumları okumamıssınız o yorumlar sonradan konu sahıbının yazdıgı mesajlar dolayısıyla sekıllendı
koca kısısı baska kadının dıbınden ayrılmıyor belkıde ondan etkılendıgı ama yanında cocuklar oldugu ıcın donup dolasıp gelıyor ve karısıyla bırlıkte oluyor
konu sahıbı bana bır gül bıle almadı hedıye almadı dıyor hıc bırsey olmamıs gıbı
neden bunu yaptın dıye sorana da yatakda uzatmak ıstemedım dıyor konu sahıbı
ne akıl tutulması bayagı bılınclı bılerek ısteyerek hareket edıyor zaten hormonları tavanmıs ateslıymıs bu aralar konu sahıbı demın oyle de dedı
burda bızde ne yapıyorsun sen su yaptıgın normal mı normalde sunu yapman lazımdı barı artık bırsey yapma dedık
tuttu amcamlara gıdıcem dedı
dalga gecen bız mı olduk sımdı
yardımcı olan yorumlarımıza neler yazdıgını okumadıgınız cok bellı
konuda dalga gecen bırı varsa oda bız degılız emın olun
Konu sahibi diğer odada oğlunu emziriyormuş kocası da kızıyla ilgileniyormuşYani kizin nerde bilmiyorsun. Nasil birden aglamasi kesildi? Yani kiz içerde öyle agliyor, dikkat etmiyorsun bile öyle mi? Esinde sana bisey demeden kizi alip çekip gidiyor? Ben ilk buna takilirdim. Senin haberin olmadan kizi alip gitmis. Sen bakmiyorsun bile. Bu nasil düzen?
Daha 10 dakika önce kadin sizdeydi, niye esinde onun balkonunda oturma istegi oldu?
Konuyu nerden tutsan cidden elde kaliyor
Linkini atarsan okumak isterim
Ciri bunu tanss kendısı yazdı buraya. Baska konu degıl burada gecıyor.Yapiştirmiş ya bir üye buraya. Kadin evinizdeyken gitsin diye yuruyuşe gidecegim dediginiz halde esiniz "ben evdeyim" demiş. Kas gözle adami gondermissiniz.
Bende dedim zten ben gitururdum diyeValla isterse akraba olsun
Şöyle bi devirde evde erkek yoksa kadın varken bi adam girmez
Hele hele erkeğin korkması lazım ya hadi eve girdim kadın bana yeltendi bende ittirdim kadın baktı ki pas vermiyorum imdat diye bağırdı bana saldırdı diye iftira attı
Ee nolcak sonra?
Kadınlar çok mağdur günümüzde
Eh bi kadın da bunu kötüye kullansa adam kendini nasıl aklayacak
Bunu da mı düşünmedi
Çok riskli durumlar
Çocuk ağlamış, ağlasın
Ağlar ağlar susar
Çocukların ilgisini dağıtmak çok kolay
Şimdi eve gidelim yemek yiyelim sonra yine arkadaşınla oynarsın diye oyala geç
Ha hiç durmuyorsa karın alır çocuğu kendi götürür
Sana mı düştü çocuğu götürmek
Bu adam yatağa bile alınmamalıydı
Cocuguma bakiyorum tabi kadin ve kizlari gidince oglum da kizimda agladi oglum 1 yasinda uyku vakti geldi diye emzirip uyutmaya girdim iceri yoksa niye ilgilenmeyimYani kizin nerde bilmiyorsun. Nasil birden aglamasi kesildi? Yani kiz içerde öyle agliyor, dikkat etmiyorsun bile öyle mi? Esinde sana bisey demeden kizi alip çekip gidiyor? Ben ilk buna takilirdim. Senin haberin olmadan kizi alip gitmis. Sen bakmiyorsun bile. Bu nasil düzen?
Daha 10 dakika önce kadin sizdeydi, niye esinde onun balkonunda oturma istegi oldu?
Konuyu nerden tutsan cidden elde kaliyor
Ayni kapoya cikiyor iste 2 saat oturdugum evin hanimi bile pesimden neden gelsin durup dururken.. onceden birsey var ki cagiriyor yada geleyim mi deyip gidiyor..komsuma gidip iki saat otursam evden cikarken hadi gel bize demem ki bir ara sende gel oturmaya derim verilecek alinacak onemli birsey yoksa..uzulmesin ama acaba niye tanistirdi kocasi bunlari.. ben ustunu kapatmazdim yani kisaca taraftan biri gel yada geleyim mi demis kiadamın cagırılmasına bıle gerek yok bır giidesi var :)
normal olan adam cagırılsa bıle su durumda gıtmezdı
ben adamdan daha cok konu sahıbını rahat gordum konu sahıbının vermesı gereken tepkıyı burda bız verdık resmenAynen yorumlarımızı okuyup sanki dalga gecmisiz gibi laf sokulmasından sıkıldım artık
konuyu tam okuyun ve dalga gecmeye gelmis insalar diyip laf soylemeyin...
yardımcı olmaya calıstık adamin yaptgi sey ortada ki her kadinin hissedecegi bir duyguyu konu sahibide hissetmis rahatsz olmus ama ne yapmis sevismis simdi biz burada ne desek bos sevisirsen sen bu adamla o ayni sekilde davranmaya devam edecek...
Yani konu sahibi en büyük dalgayı kendisiyle gecmis elimizden bisi gelmez
Ciri bunu tanss kendısı yazdı buraya. Baska konu degıl burada gecıyor.
Bunu ben yazdim canimYapiştirmiş ya bir üye buraya. Kadin evinizdeyken gitsin diye yuruyuşe gidecegim dediginiz halde esiniz "ben evdeyim" demiş. Kas gözle adami gondermissiniz.
Burasi ne kadar onemli degil miesinin evde olmadigini biliyor
Emin ol kaldiracagim birsey deilben adamdan daha cok konu sahıbını rahat gordum konu sahıbının vermesı gereken tepkıyı burda bız verdık resmen
once adamın rahatlıgına sasırmıstım ama konu sahıbı konusunca sasırmayı bıraktım
zaten hormonlarım tavan yatakda uzatmak ıstemedım dıyen bır konu sahıbı var ortada
ıhanetı aslında bılıyor normal bır durum olmadıgını bılıyor ama kocası aldatsa da sineye ceken kadınlar varya sanırım onlardan bırı
Ayni kapoya cikiyor iste 2 saat oturdugum evin hanimi bile pesimden neden gelsin durup dururken.. onceden birsey var ki cagiriyor yada geleyim mi deyip gidiyor..komsuma gidip iki saat otursam evden cikarken hadi gel bize demem ki bir ara sende gel oturmaya derim verilecek alinacak onemli birsey yoksa..uzulmesin ama acaba niye tanistirdi kocasi bunlari.. ben ustunu kapatmazdim yani kisaca taraftan biri gel yada geleyim mi demis ki
arkadasım bunu yasamıs hemen akabinde esınızle munasebetde bulunmussunuzEmin ol kaldiracagim birsey deil
Sadece size gore cevap yazdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?