biliyorum kıss, sana dedim ya elemana ihtiyacın olursa al beni işe die
okuyamadım geçmişi kızlar..
boncukcum, kendimi geri çekmeyi basarmıştım ama bugün hastanede işler öyle çoook karıştı ki, arazide olmasına rağmen sürekli onu rahatsız ettim konuşacak kimseyi bulamadım.. oda çalışmasınarağmen hiç terslemedi, hemen açradı falan ama eve gelince de pişman oldum tabi ve msj attım..
- onu bugün çok bunalttığımı, benim problemli bi insan olduğumu, onun benden daha iyilerine layık olduğunu söyledim
- o da bana birbirimize destek olmayacaksak neden beraberiz, düşünme öyle demiş..
-bende ona hep sen destek oluyorsun ama ben sana destek olmuyorum ki dedim, müsait değilsin görüşürüz sonra dedim,
-o da bana öyle bi cvp yazmış ki, buyrun yorumlayın... Aşkım boşver sen benim senden en çok istediğim şeyi biliyosun, gerçekten çok mutlu edersin benio zmn.Harley çizmeye sonra poison parfüme hayır demedn, hoşuma gitti, benimde mutlu olduğum şeyler var yani.
(Harley sevmem ben kaba buluyorum ama o istediği için tamam demiştim, kendi parfümü seviyorum ama o poison istediği için tamam demiştim, hayır demedin die onu diyo.... Amaben ona ne diyorum o bana ne diyo, bi gariplik yok mu)
hilalcim erkek mantığına göre yok canım uyuz onlar ya
boşver farklıyız böyle kabul etmek lazım duymak şstediğimiz şeyleri duyamayacağız hiç bir zaman o açıdan salla.
o çok mu takıntılı kilona ya bu seni de üzüyordur
püf ya kelin merhemi olsa
inş anlarız bir gün birbirimizi
peki aradında ne dedin görüşmekmi istedin sadece bunda kötü bşy yok kızıp bağırmamışsında hastanedesin tabiki destek bekliceksin oda bşy dememiş ztn alttan almış cnm sen sorumlu hissetmişsin mesaj atmışsın oda bunun öyle olmadığını bu bu sebeplerle onu mutlu ettiğini anlatmış ben bu yazdıklarından bunu anladım cnm kilo verme olayınıda veriyorsun ztn üzme kendini
bugün bide arazideydi, öyle masa baında falan da değildi, ne zmn msj atsam hemen aradı,ilgilendi bende dert yandım bol bol..sonra da akşam bi hüzün kapladı içimi, işsizim, güçsüzüm, hep bi derdim var, hep bi sorunum var,kiloluyum vs vs.. adam neden benim gibi biriyle olsun ki die düşündüm
bak düşünceli şimdi sakin oluyorsun ayrılık kelimesi yok kendine gel hilal oda snn sağlıklı olmanı istiyordur eminim bak ne güzel işi olduğu halde ilgilenmiş sende başarabilirsin brz daha sıkı diyet spor olmicak bşy yok sakın bu konuda üzme kendini
offf offf... ne bileyim yaaa, üzülüyorummm
A GRUBU KANHilalim sıkma canını ya. Böcük a pozitif benim ben nasıl besleneyim
Kızlar diZim başladı ben 1 saat sora gelcem Bekleyin beni
üzüleceğin vakti çabamaya gayretine ver cnmm ne böyle üzülüyorsun hemen 93le 86 arasında kaç kilo var he nasıl besleniyorsun kan grubun ne bakim söyle sen bana
kızlar yemek çay yicez hilal girersen mutlaka mesaj at bana bende gelicem int sorunum halledildi
yettim sekerim yettim...
canım öyle evet ama sonuçta buluşana kadar o 86 dan asağıyaineceğimi düşünüyo, bense 93 den 86 ya anca düşertim düşsem düşsem... ve 3 gün tam anlamıyla elma diyeti yaptım ama bugün bozdum, kardeşim geldi ist. dan, dünde doğumgünüydü.. yemeğe gittik ailecek, ben yemem die direttim ama annem yemin etti, sen yemezsen bende yemem die :26: mecbur kaldım.. neyse yılda bikere olan bişey, pişmanlık duymak istemiyorum, varsın karsısına 1 kilo fazla çıkayım, ölecek halim yok...
aslında sırf kilo veremedim die hiç karsısına çıkmasam mı, ayrılsam mı die de düşünmüyo değilim kızlar
bu arada kan grubum 0 Rh (+)
bakcaz artık cnm yarınevet 21 çiçeğiimçalışyrum, ön muhasebeciyim. Asker yariyiim:98:
hangi köyde girdin kim bilir merkezi güzeldir, beğenirsin beğenirsin
canım gecmıs olsun annen rahatszmısbiliyorum kıss, sana dedim ya elemana ihtiyacın olursa al beni işe die
boncukcum, kendimi geri çekmeyi basarmıştım ama bugün hastanede işler öyle çoook karıştı ki, arazide olmasına rağmen sürekli onu rahatsız ettim konuşacak kimseyi bulamadım.. oda çalışmasınarağmen hiç terslemedi, hemen açradı falan ama eve gelince de pişman oldum tabi ve msj attım..
- onu bugün çok bunalttığımı, benim problemli bi insan olduğumu, onun benden daha iyilerine layık olduğunu söyledim
- o da bana birbirimize destek olmayacaksak neden beraberiz, düşünme öyle demiş..
-bende ona hep sen destek oluyorsun ama ben sana destek olmuyorum ki dedim, müsait değilsin görüşürüz sonra dedim,
-o da bana öyle bi cvp yazmış ki, buyrun yorumlayın... Aşkım boşver sen benim senden en çok istediğim şeyi biliyosun, gerçekten çok mutlu edersin benio zmn.Harley çizmeye sonra poison parfüme hayır demedn, hoşuma gitti, benimde mutlu olduğum şeyler var yani.
(En çok mutlu olacağı şey de KİLO VERMEMHarley sevmem ben kaba buluyorum ama o istediği için tamam demiştim, kendi parfümü seviyorum ama o poison istediği için tamam demiştim, hayır demedin die onu diyo.... Amaben ona ne diyorum o bana ne diyo, bi gariplik yok mu )
off hilal off dertler derya olmuş. canım ben inanıyorum sen inş kısa sürede istediğin kiloya ulaşacaksın sıkma canını kütfen. bak ayrılceksen haber ver beraber ayrılalım
zele canım üzüldüm ya umutluydum ben ordan elemanonline internet sitesine baksa orda güzel işler oluyor
ihdd geçmiş olsun canım ne ameliyatı oldu annen?
zelemele üzüldüm senin adına ama olsun umudunu kesme canım..
Herkes kan grubunu yazmış ben daha onu bile bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?