oyy cnm oyy sadece iş kiloyla bitmiyor ben zayıfımda noluyor allahtan benden öyle bşy istemiyor kilo al ben yine severim seni fln ama sorun kilo değil sonrada başka başka sorunlar olur seni özelden görmek isterdim cnm cidden
Talimim hoşgeldin
Hilal ben 2 yıldır kıyaslıyorum kendimi :)
kızlaarrrr neler oluyor iki günde neler olmuş yine kilo yüzünden sevdiğinden ayrılınır mı hiç yapmayın kızlar zayıflamanı istiyordur belki ama senden vazgeçecek kadar değil ben zayıfımda ne oluyor allah aşkına sinirlendim akşam akşam aaaa
bende kıyasladım, gördüm verdiği değeri.. yorgunum gerçekten dedi bana... altı ğstğ şki muhabbet edecektin, bu kadar mı zor msj yazmak.. onun için neler neler yapıyomuş, benim için iki satır yazamıyo..üzgünüm çokşimdihazırlanıyorum ufaktan ufaktn, geliyo benimkiler, bi msj yazacaım ve bu gece bu iş bitecek
yapma dur öfkeyle kalkan zararla oturur niye başkalarıyla kıyaslıyosun kendini onu isteseydi senin yanında olmazdı bütün sayfaları okuyamadım ne olduğunu çok bilmiyorum ama bekle bence böyle bişey yazma..
artık çok geç... ayrılalım demedim direk ama yazdım bişeyler..
cvp verdimi sana inşallah ayrılmazsınız yazık canım sevgi kolay oluşmuyor ki kimseyle kıyaslama kendini seviyor ki yanında öyle düşün herşeyin hayırlısı..
verdi, verdi...
az önceki msjı göremedim kaybettim ya onu boşver fener maçı kaç kaç mı dedi ay gülsemmi ağlasammı bilemedim canım eskiyi unut bak adam senin yanında kimseyi kıyaslama kendinle en değerli sensin bnu unutma tuğçe yazmışsın galiba tarihte kalmış onu isteseydi orada olurdu değilmi..
bilemiyorum canım.. gerçekten bilemiyorum. ona nasıldavrandığını bilmesem bu adam böyle diyeceğim, umursamayacağım ama ona nasıl davrandığını biliyorum sonuçta... bu durumda da üzülüyorum, bana neden o kadar anlayışlı yaklaşmıyo die...
canım sen eski ilişkisini nereden biliyodun hiçç bişeyin içini bilemezsinki dışardan göründüğü gibi olmaz hiçbir şey ama sen bilirsin yinede
neyse işte,bende durum bu.. acı çekiyorum, mutsuzum...
sen nasılsın, nasıl geçti günün? ne var ne yok?
inşallah iyi olur canım herşeyin hayırlısı ben nasıl olayım çalıştım geldim eve şimdi fenerin maçını izliyorum aslında fanatik galatasaraylıyım :) ama seviyorum maçı öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?