20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

tabı canım seve seve :)
bn öss ye ızmıtte gırmıstım koy gbı bı yerdeydı okul :)
sevmemıstım o zmn

A Rh+ canım
ne guzel kız 49 kılosun bn senden 21 kılo fazlayım su ıcsem yarıyo

yani bende bi ara olmuştum 2 sene önce fln 58 kilo cnm sen et ve ekmek türü şeyleri kesip meyve sebze ağırlıklı beslenmen gerekiyor vücudun bu sayede kilo kaybeder artı olarak su iç tabi ve yeşil çay içmeni öneririm

maşallah ne sohbet etmişsiniz oku oku bitmedi..
hosgeldın canım
bende ole yapmaya calısıyorum canım

Kızlar bu arada dün bi soru sormuştum topiktekilere size de sorim dün gece yazmıştım ama dün herkes depresyon modunda olduğundan üstelemedim
Şimdiii;bi erkek bi kızla beraberken (uzun süreli) ilişkilerindeki en büyük kavgayı ediyorlar ve bi süre görüşmüyorlar kız diyor ben haklıyım oğlan diyor ben haklıyım neyse.. Ve bu görüşmedikleri üre içinde kız bunun face ine bir giriyor bu bi kıza sende bu kadar güzel olmasaydın başka bikaç kıza da bu tarz şeyler yazmış bi erkek arkadaşı da demişki işte yengeyle aran nasıl oda demiş aynı oda demiş üzüldüm inş barışırsınız bu oğlanda demişki boşver ya ben bekarlığı sevdim sizce bunlar normal mi?

sagol tatlım ıyı olmaya calısıyorum sende ıyımısın

İyiyim bende şükür iş görüşmesine gittin mi?

iyiyim cnm sen nasılsın annesi ameliyet olucakmış o yüzden gitti hilalde

A ben bunu bilmiyodum inşallah iyi geçer..
Bende iyiyim canım sağol.. Sanırım topikte ilişkisi en güzel giden sensin aman nazar değmesin

Yani Cnm kız ile cocuk ayriysaaa erkek bu yaaaaaaaa tabi bayan gibi beklemez kiii yani ben daha bekleyenine pek rastlamadım bekleselerde bı kaç ay

bilmiyorum ama sadace görüşmedikleri süre içinde bile sevdiğim sevdiceğinini arkasından böyle bi söz söyleyen birisi cık olmaz bence normal değil yani bakalım cnm şuan öyle arada oluyo ufak tefek bu aralar böyle mesela şimdi susuyor bilemiyorum yani
o ilişki olayında julıa iyi mşh bu ara

Son düzenleme:

Çok aşigımmmm ben çok maşallah bana bize antonyoma

iyiyim bende şükür iş görüşmesine gittin mi?

a ben bunu bilmiyodum inşallah iyi geçer..
Bende iyiyim canım sağol.. Sanırım topikte ilişkisi en güzel giden sensin aman nazar değmesin
bu aksam ugrıycam o abının yanına o goturur heralde
ıns olur ya bıktım artık

Tamam kızlar sağolun :)
Bu ara aklıma bu takıldı da, eski sevgilim yani en son değil ondan öncekinden bu nedenden ayrılmıştım şimdi sevgilimden ayrıldığımı duyunca tekrar barışmak istiyorda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…