Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmadı canım, büyük ihtimal yarın olacaktı ki iptal oldu
kadın hastalıklarından olacaktı, ne zmn olur bu saaten sonra bilmiyoruz.
Neden iptal oldu ki özel değilse?
Bu arada neden 16 mart özel bi tarih mi?
hilalcim geçmiş olsun :)
hilal bak ayrılceksen haber ver bende terk edem![]()
17 mart onun doğum günü.. 16-17 martta istanbulda görüşecektik.. ben bursadan oda samsundan ist. gidip orda 2 gün geçirecektik, doğum gününde birlikte olacaktık.. ama ayrılmayı düşünüyorum gerçekten..
yanına gitsem, o hiçbişey demese bile ben çok mutsuz olacağım onun yanında... en iyisi ayrılmak
hıı, ilerde zayıflayınca pişman olur muyum, çok pişman olurum ama şimdi napim ki ben![]()
anzercim ist buluşceklerdi o açıdan o tarih:) hilalcim senin adına cevap yazdım![]()
hilalcim eniştenin fizi durumu nasıl?
iyi gayet
1.75 boy ve 80 kilo.. iyi duruyo yani, spor falan da yaptığından heralde hiç 80 demezsin (farklı olduğumzu konulardan biride o sporu çok sever, ben hiç sevmem )
anladım tatlım mesela benimkinin de vücudu iyi ben daha tombul kalıyorum:d benim yüzüm şişkodur diğer yerler ince yüz şişko olunca insanlar şişman zannediyor ehe ama şişmanlamaya yakınım![]()
17 mart onun doğum günü.. 16-17 martta istanbulda görüşecektik.. ben bursadan oda samsundan ist. gidip orda 2 gün geçirecektik, doğum gününde birlikte olacaktık.. ama ayrılmayı düşünüyorum gerçekten..
yanına gitsem, o hiçbişey demese bile ben çok mutsuz olacağım onun yanında... en iyisi ayrılmak
hıı, ilerde zayıflayınca pişman olur muyum, çok pişman olurum ama şimdi napim ki ben![]()
anzercim ist buluşceklerdi o açıdan o tarih:) hilalcim senin adına cevap yazdım![]()
Ehehe sağol limoncum :)
ihdd yani açık konuşim erkek arkadaşım bana sürekli zayıfla dese ondan soğurdum.. Yani tamam kilo vermek güzel bişey ama neden sıkboğaz ediyor ki? O sadece bu süreçte sana destek olmalıydı böyle huzursuz etmek yerine.. Yani bilmiyorum tabi ama benim düşüncelerim bunlar..
bende bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum zatennyani beni böyle istemese, yani benimle kilom yüzümden ayrılmak istese rahatlıkla ayrılabilir, ona hep ayrılalım diyen benim zaten kabuledebilir,benden ayrılmak istemiyo ama eski halimede biran önce dönmemi istiyo.. ama bende veremiyorum işte pat die
ve geriliyorum ister istemez
![]()
O zaman önünde 2 yol var bence;
1)Dediğin gibi ayrılacaksın bunları yaşamak istemediğin için
2)Bir daha kilonla ilgili bişey söylediğinde bende vermek istiyorum ama sen böyle dedikçe geriliyorum ve huzursuz oluyorum lütfen karışma demelisin.. Bide sana şu tarz ayakkabı alıcam(sevmediğin halde), şu parfümü alıcam(alışık olmadığın halde) demeleride hoş değil.. Sanki seni bir kalıba sokmak istiyor gibi..
Ha birde kiloluyum diye benden ayrılmak istese haklıdır deme sakın.. Asıl öyle bişe yaparsa nasıl biri olduğunu gösterir..
Dünya hali Allah korusun herşey olabilir.. Hastalık,kaza vb.. İnsan sevdiğini her haliyle kabul etmeli.. Ki kilolu olmak kusur değildir..
Umarım yanlış bişey söylememişimdir canım..