Kızlar bu arada dün bi soru sormuştum topiktekilere size de sorim dün gece yazmıştım ama dün herkes depresyon modunda olduğundan üstelemedim
Şimdiii;bi erkek bi kızla beraberken (uzun süreli) ilişkilerindeki en büyük kavgayı ediyorlar ve bi süre görüşmüyorlar kız diyor ben haklıyım oğlan diyor ben haklıyım neyse.. Ve bu görüşmedikleri üre içinde kız bunun face ine bir giriyor bu bi kıza sende bu kadar güzel olmasaydın başka bikaç kıza da bu tarz şeyler yazmış bi erkek arkadaşı da demişki işte yengeyle aran nasıl oda demiş aynı oda demiş üzüldüm inş barışırsınız bu oğlanda demişki boşver ya ben bekarlığı sevdim sizce bunlar normal mi?
Normal değil tabii ki. Erkek karaktersizin önde gideniymiş resmen. Ayrıldığına üzülmemiş, sevinmiş bildiğin. Bir sürü kıza yavşayandan hayır gelmez zaten. Bu arada selam herkeseDirek konuya atladım
İyi yaptın tatlım hoşgeldin
Öff benimde aklıma takıldı bu konu..
Bide bunu yapınca "öbür erkekler neler yapıyorlar sen benim gibisini bulmuşsun dua et" demişti ama yemedi tabi bitirdim hemen çok dil döktü barışmadım, şimdide pişmanım o zamanki yaptığımdan akıllandım diyor..
İyi yaptın tatlım hoşgeldin
Öff benimde aklıma takıldı bu konu..
Bide bunu yapınca "öbür erkekler neler yapıyorlar sen benim gibisini bulmuşsun dua et" demişti ama yemedi tabi bitirdim hemen çok dil döktü barışmadım, şimdide pişmanım o zamanki yaptığımdan akıllandım diyor..
hosgeldın canımNormal değil tabii ki. Erkek karaktersizin önde gideniymiş resmen. Ayrıldığına üzülmemiş, sevinmiş bildiğin. Bir sürü kıza yavşayandan hayır gelmez zaten. Bu arada selam herkeseDirek konuya atladım
geçti bolunun pazarı artık nereye isterse oraya sürsün eşşeğini cnm boşverrr
Hoşbulduk anzerim. Yav bu senin erkek arkadaşınmıydı:26: Ya bazısı takmaz mesela, çok üzülmez, ya da üzülse de göstermez. Benim kızdığım nokta bir çok kıza yazması. Hadi diyelim ki seni unutmak için başkasıyla denemek istedi, 1 kişiyle yazışsa, yine bir nebze hoşgörülür durum. Ama birden fazla kıza asılması, karaktersizliğini gösteriyorİyi yapmışsın ayrılmakla.
evet 21 çiçeğiimanlat bakim nazarcım sevgilin var sanırım yaş 21 bende 20 nasılsın iş okul söz nişan ben kaçırmış olabilirim
tabı canım seve seve :)
bn öss ye ızmıtte gırmıstım koy gbı bı yerdeydı okul :)
sevmemıstım o zmn
evet 21 çiçeğiimçalışyrum, ön muhasebeciyim. Asker yariyiim:98:/QUOTE]
aynen cnm bende muhasebeciyim 20 yaşındayım benimki askere gitmedi ama daha
İşte o ara çok bağlı olmama rağmen bunu kabullenemedim kızlar ve ayrıldım.. Arkadaş kaldık bi süre kopamadık o sürede hep affettirmeye çalıştı kendini hatta affetmeyide düşünmüştüm ne yalan söylim.. Ama geleceği hayal ettim çok mutlu olsakta o yaptığı hep soru işareti olarak kalacaktı bende.. :)
Bahanesi de işte başkaları neler yapıyor, diğer bahane de o ara psikolojim bozulmuştu senden ayrıldığım için
Bu erkeklerin bahaneleri de beni öldürecekNedense fabrikadan çıkmış gibi hepsi aynı bahaneleri kullanıyor En doğru kararı vermişsin. Hazmedemeyen bir yapıya sahipsen o an unutmuş gibi yapsan bile, ilerde sürekli aklına gelirdi. Huzurunuz kaçardı. Evlensen oklavayla peşinde koşardın hatırladıkça Bundan sonra karşına karakterli , mertt, yakışıklı aslan gibi delüğanlı çıksın inşallah anzerim, yeter ki mutlu olmayı iste sen
Önceden yakışıklı olmasa da olur diyordum ama şimdi yakışıklı da olsun istiyorum..Yoksa egosu şişiyor vay be seni nasıl tavladım bende de karizma var demekki diyorlar..
Gerçi karakterli olsa bunu bile dememeli
Ee sen neler yapıyorsun bakalım??
Ya tip aslında ilk görüşte önemli. Tanıdıktan sonra önemli olmuyor. Lisedeyken bir çocuk göstermişlerdi bana '' bu ne be bana bunu mu yakıştırdınız '' diye isyan ettim. Kızlar kızdırıyodu bak bu çocuk seni seviyor diye. Tabii bende tipe bakarak ay bu ne be diyorumNeyse gel zaman git zaman çocukla aynı sınıfa düştük, tanımaya başladım çocuğu. Bu sefer ben aşık oldum çocuğa. Hayatta olmaz diyen ben Belli olmuyor ya. O yüzden bundan sonra çıkan bütün taliplerini değerlendir hep tanı, frsat ver, hiç belli olmuyor bu işler Herkes bir olmuyor ya cidden karakter çok önemli anzerim. Bende napayım işte sorunlu bir sözlülük geçirdim. Sonra ayrıldım. Karşıma biri çıktı şuan onunla beraberim bakalım sonu ne olacak.
Bende sözlenmeye teğet geçtim
Bu son sevgilimle 3 sene beraberdik ha oldu ha olacak derken ayrıldık.. Ama eminimki sözlensekte ayrılırdık biz iyiki olmamış.. Babam beni gebertirdi valla
Bu arada işte bu exle ben arkadaşken herkes bana bu çocuk sana aşık derdi bende öff gidin be tipsizin teki zaten hayatta olmaz derdim.. Sonuç 3 yıllık sevgili olmak
Sende inşallah mutlu olursun şimdi daha sağlam adımlarla ilerliyorsundur :)
iyi akşamlar kızlar
anzerim balım sen bilirsin ama denemeişsin olmamış tekrar yorma kendini ya yenilere açıl tatlım sen.
biz ne alemdeyiz bilmiyorum kendi haline bıraktım, dün bişiler dedim anlamadı uyuz. çok düşündüm bitirmeye hazır değilim en azından o bitirsin. bugün aradım vher şey yolunda diyor, üzerine gitmeyeceğim kendi halinde takılsın bir süre
kitabı merak ettim bu arada ama bilmek yetmiyor, ilişkiler üzerine kitaplar okudum. ünide 2 dönem aile terapisi dersi aldım
velilere faydam var kendime yok ahh bu fevriliğim öldürcek beni
iyi akşamlar kızlar
anzerim balım sen bilirsin ama denemeişsin olmamış tekrar yorma kendini ya yenilere açıl tatlım sen.
biz ne alemdeyiz bilmiyorum kendi haline bıraktım, dün bişiler dedim anlamadı uyuz. çok düşündüm bitirmeye hazır değilim en azından o bitirsin. bugün aradım vher şey yolunda diyor, üzerine gitmeyeceğim kendi halinde takılsın bir süre
kitabı merak ettim bu arada ama bilmek yetmiyor, ilişkiler üzerine kitaplar okudum. ünide 2 dönem aile terapisi dersi aldım
velilere faydam var kendime yok ahh bu fevriliğim öldürcek beni
Off hep böyle oluyor ya insanın sevmediği ot dibinde bitermiş ya, kime tipsiz desek burnumuzun dibinde bitmişBunlar hep tecrübe zaten sonra büyük konuşmamayı öğreniyoruz Boşver iyi ki sözlenmemişsin, işin içine aileler girince iyice beter oluyor zaten. Hoş benimki de pek sözlülük gibi değildi. Sevgili gibiydik. Gerekli hiç birşeyi yapmıyorlardı tuhaf insanlardı Şimdi çok yeniyiz 2 aycık Bakalım iyi bir insan ama tabi bilemeyiz yine de ileride ne olucak. Dediğin gibi sağlam adımlar atayımda gerisi boş Seninde karşına inşallah kalbine göre biri çıkar tez zamanda canım
biliyorum kıss, sana dedim ya elemana ihtiyacın olursa al beni işe dieHilalcim bende bursadayim bu arada
canımcım sen kendini geri çekmeyi başardın aşkım fln bile deme lütfen bi süre cnm nadir kullan bak işe yarıcak tavisye ederim kitabı okumanızı ciddenanneciğine geçmiş olsun cnm
julıa evt cnm her okuduğun hikayesinden bir ders çıkarıyorsun bana öyle oldu gerçektenmutluyum mutulusun mutlu olucaz hep birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?