20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Normal değil tabii ki. Erkek karaktersizin önde gideniymiş resmen. Ayrıldığına üzülmemiş, sevinmiş bildiğin. Bir sürü kıza yavşayandan hayır gelmez zaten. Bu arada selam herkese Direk konuya atladım

İyi yaptın tatlım hoşgeldin
Öff benimde aklıma takıldı bu konu..
Bide bunu yapınca "öbür erkekler neler yapıyorlar sen benim gibisini bulmuşsun dua et" demişti ama yemedi tabi bitirdim hemen çok dil döktü barışmadım, şimdide pişmanım o zamanki yaptığımdan akıllandım diyor..

geçti bolunun pazarı artık nereye isterse oraya sürsün eşşeğini cnm boşverrr

Hoşbulduk anzerim. Yav bu senin erkek arkadaşınmıydı:26: Ya bazısı takmaz mesela, çok üzülmez, ya da üzülse de göstermez. Benim kızdığım nokta bir çok kıza yazması. Hadi diyelim ki seni unutmak için başkasıyla denemek istedi, 1 kişiyle yazışsa, yine bir nebze hoşgörülür durum. Ama birden fazla kıza asılması, karaktersizliğini gösteriyor İyi yapmışsın ayrılmakla.

hosgeldın canım
karaktersızde ne kelıme serefsızmıs o adam kımse

geçti bolunun pazarı artık nereye isterse oraya sürsün eşşeğini cnm boşverrr

İşte o ara çok bağlı olmama rağmen bunu kabullenemedim kızlar ve ayrıldım.. Arkadaş kaldık bi süre kopamadık o sürede hep affettirmeye çalıştı kendini hatta affetmeyide düşünmüştüm ne yalan söylim.. Ama geleceği hayal ettim çok mutlu olsakta o yaptığı hep soru işareti olarak kalacaktı bende.. :)
Bahanesi de işte başkaları neler yapıyor, diğer bahane de o ara psikolojim bozulmuştu senden ayrıldığım için

anlat bakim nazarcım sevgilin var sanırım yaş 21 bende 20 nasılsın iş okul söz nişan ben kaçırmış olabilirim
evet 21 çiçeğiim çalışyrum, ön muhasebeciyim. Asker yariyiim:98:
tabı canım seve seve :)
bn öss ye ızmıtte gırmıstım koy gbı bı yerdeydı okul :)
sevmemıstım o zmn

hangi köyde girdin kim bilir merkezi güzeldir, beğenirsin beğenirsin

Bu erkeklerin bahaneleri de beni öldürecek Nedense fabrikadan çıkmış gibi hepsi aynı bahaneleri kullanıyor En doğru kararı vermişsin. Hazmedemeyen bir yapıya sahipsen o an unutmuş gibi yapsan bile, ilerde sürekli aklına gelirdi. Huzurunuz kaçardı. Evlensen oklavayla peşinde koşardın hatırladıkça Bundan sonra karşına karakterli , mertt, yakışıklı aslan gibi delüğanlı çıksın inşallah anzerim, yeter ki mutlu olmayı iste sen

Son düzenleme:

Önceden yakışıklı olmasa da olur diyordum ama şimdi yakışıklı da olsun istiyorum.. Yoksa egosu şişiyor vay be seni nasıl tavladım bende de karizma var demekki diyorlar..
Gerçi karakterli olsa bunu bile dememeli
Ee sen neler yapıyorsun bakalım?
?

Ya tip aslında ilk görüşte önemli. Tanıdıktan sonra önemli olmuyor. Lisedeyken bir çocuk göstermişlerdi bana '' bu ne be bana bunu mu yakıştırdınız '' diye isyan ettim. Kızlar kızdırıyodu bak bu çocuk seni seviyor diye. Tabii bende tipe bakarak ay bu ne be diyorum Neyse gel zaman git zaman çocukla aynı sınıfa düştük, tanımaya başladım çocuğu. Bu sefer ben aşık oldum çocuğa. Hayatta olmaz diyen ben Belli olmuyor ya. O yüzden bundan sonra çıkan bütün taliplerini değerlendir hep tanı, frsat ver, hiç belli olmuyor bu işler Herkes bir olmuyor ya cidden karakter çok önemli anzerim. Bende napayım işte sorunlu bir sözlülük geçirdim. Sonra ayrıldım. Karşıma biri çıktı şuan onunla beraberim bakalım sonu ne olacak.

Bende sözlenmeye teğet geçtim
Bu son sevgilimle 3 sene beraberdik ha oldu ha olacak derken ayrıldık.. Ama eminimki sözlensekte ayrılırdık biz iyiki olmamış.. Babam beni gebertirdi valla
Bu arada işte bu exle ben arkadaşken herkes bana bu çocuk sana aşık derdi bende öff gidin be tipsizin teki zaten hayatta olmaz derdim.. Sonuç 3 yıllık sevgili olmak
Sende inşallah mutlu olursun şimdi daha sağlam adımlarla ilerliyorsundur :)

iyi akşamlar kızlar

anzerim balım sen bilirsin ama denemeişsin olmamış tekrar yorma kendini ya yenilere açıl tatlım sen.

biz ne alemdeyiz bilmiyorum kendi haline bıraktım, dün bişiler dedim anlamadı uyuz. çok düşündüm bitirmeye hazır değilim en azından o bitirsin. bugün aradım vher şey yolunda diyor, üzerine gitmeyeceğim kendi halinde takılsın bir süre

kitabı merak ettim bu arada ama bilmek yetmiyor, ilişkiler üzerine kitaplar okudum. ünide 2 dönem aile terapisi dersi aldım

velilere faydam var kendime yok ahh bu fevriliğim öldürcek beni

Off hep böyle oluyor ya insanın sevmediği ot dibinde bitermiş ya, kime tipsiz desek burnumuzun dibinde bitmiş Bunlar hep tecrübe zaten sonra büyük konuşmamayı öğreniyoruz Boşver iyi ki sözlenmemişsin, işin içine aileler girince iyice beter oluyor zaten. Hoş benimki de pek sözlülük gibi değildi. Sevgili gibiydik. Gerekli hiç birşeyi yapmıyorlardı tuhaf insanlardı Şimdi çok yeniyiz 2 aycık Bakalım iyi bir insan ama tabi bilemeyiz yine de ileride ne olucak. Dediğin gibi sağlam adımlar atayımda gerisi boş Seninde karşına inşallah kalbine göre biri çıkar tez zamanda canım

tabiki cnm uygulamakta önemli benim düşüncem ne kdr okursam farklı bakış açılarından kafamda mantığımda o kdr yer eder ve davranış haline getirirm die düşünüyorum

Öyle canım denenmişi denemek yok..!!!
Bence de bi süre kafanı dinle şimdi sürekli bişiler yap diye üstüne düşersen iyice şımarabilir..
Sen üzme kendini daha fazla..

Ya da Allah bize ceza veriyor sen tipsizlerle olmam diyerek büyük konuştun seni ona bi aşık edeyimde gör diye Töbe töbee
Aynen büyük konuşmuyorum eskisi gibi.. Cicim aylarındasınız daha ne güzel.. En güzeli o aylar zaten ya bence..Sağol canım.. İnşallah bakalım daha hazır değilim ama düzgün birisi çıkarsa karşıma neden olmasın :)

sağolun kızlar desteğiniz için. zaten çokta vaktim olmuyor okul çok yoğun akşam gel yemek falan derken gün bitiyor. sıkıntı şu ki onun sesini duymaktı benim için motive kaynağı huzur ama uyuz ya sinir şey

inş kızlar huzuru mutluluğu buluruz D:

Hilalcim bende bursadayim bu arada
biliyorum kıss, sana dedim ya elemana ihtiyacın olursa al beni işe die

boncukcum, kendimi geri çekmeyi basarmıştım ama bugün hastanede işler öyle çoook karıştı ki, arazide olmasına rağmen sürekli onu rahatsız ettim konuşacak kimseyi bulamadım.. oda çalışmasınarağmen hiç terslemedi, hemen açradı falan ama eve gelince de pişman oldum tabi ve msj attım..
- onu bugün çok bunalttığımı, benim problemli bi insan olduğumu, onun benden daha iyilerine layık olduğunu söyledim
- o da bana birbirimize destek olmayacaksak neden beraberiz, düşünme öyle demiş..
-bende ona hep sen destek oluyorsun ama ben sana destek olmuyorum ki dedim, müsait değilsin görüşürüz sonra dedim,
-o da bana öyle bi cvp yazmış ki, buyrun yorumlayın... Aşkım boşver sen benim senden en çok istediğim şeyi biliyosun, gerçekten çok mutlu edersin benio zmn.Harley çizmeye sonra poison parfüme hayır demedn, hoşuma gitti, benimde mutlu olduğum şeyler var yani.

(En çok mutlu olacağı şey de KİLO VERMEM Harley sevmem ben kaba buluyorum ama o istediği için tamam demiştim, kendi parfümü seviyorum ama o poison istediği için tamam demiştim, hayır demedin die onu diyo.... Amaben ona ne diyorum o bana ne diyo, bi gariplik yok mu )

Son düzenleme:
hilalcim erkek mantığına göre yok canım uyuz onlar ya

boşver farklıyız böyle kabul etmek lazım duymak şstediğimiz şeyleri duyamayacağız hiç bir zaman o açıdan salla.

o çok mu takıntılı kilona ya bu seni de üzüyordur

püf ya kelin merhemi olsa

inş anlarız bir gün birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…