biliyorum kıss, sana dedim ya elemana ihtiyacın olursa al beni işe die
okuyamadım geçmişi kızlar..
boncukcum, kendimi geri çekmeyi basarmıştım ama bugün hastanede işler öyle çoook karıştı ki, arazide olmasına rağmen sürekli onu rahatsız ettim konuşacak kimseyi bulamadım.. oda çalışmasınarağmen hiç terslemedi, hemen açradı falan ama eve gelince de pişman oldum tabi ve msj attım..
- onu bugün çok bunalttığımı, benim problemli bi insan olduğumu, onun benden daha iyilerine layık olduğunu söyledim
- o da bana birbirimize destek olmayacaksak neden beraberiz, düşünme öyle demiş..
-bende ona hep sen destek oluyorsun ama ben sana destek olmuyorum ki dedim, müsait değilsin görüşürüz sonra dedim,
-o da bana öyle bi cvp yazmış ki, buyrun yorumlayın... Aşkım boşver sen benim senden en çok istediğim şeyi biliyosun, gerçekten çok mutlu edersin benio zmn.Harley çizmeye sonra poison parfüme hayır demedn, hoşuma gitti, benimde mutlu olduğum şeyler var yani.
(Harley sevmem ben kaba buluyorum ama o istediği için tamam demiştim, kendi parfümü seviyorum ama o poison istediği için tamam demiştim, hayır demedin die onu diyo.... Amaben ona ne diyorum o bana ne diyo, bi gariplik yok mu)
peki aradında ne dedin görüşmekmi istedin sadece bunda kötü bşy yok kızıp bağırmamışsında hastanedesin tabiki destek bekliceksin oda bşy dememiş ztn alttan almış cnm sen sorumlu hissetmişsin mesaj atmışsın oda bunun öyle olmadığını bu bu sebeplerle onu mutlu ettiğini anlatmış ben bu yazdıklarından bunu anladım cnm kilo verme olayınıda veriyorsun ztn üzme kendini
Son düzenleme: