- 9 Ocak 2012
- 14.745
- 28.215
- Konu Sahibi bilinmeyenkiz
Klasik gerizekalı erkek tipi. Bulmuş birini seni bırakmış. Önüne bak artık neyseki kurtulmuşsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbette olabilir ama o zaten kendi arkadaşlarıyla mutluydu ve bana onlarla samimi olmadığını söyledi ve bilerek kavga ettiğimiz ve benim üzüldüğüm bir zamanı seçti o kızlarla takılıp beni unutabilmek için. Ve en kötüsü de ben burada ağlayıp onunla ilgili dert yanarken o yeni kız arkadaşlarıyla gülüp eğleniyor ve yaptığımız hiçbir şeyi umursamıyorBence bunda kötü ve yanlış anlaşılacak bir durum yok.herkesin hem kız hem erkek arkadaşı olabilir. Önemli olan duracak yeri bilmek
Ya ciddi psikiyatrik sorunlarınız var ya da burda bizi keklemeye çalışıyorsunuz. Çözemedim ama bir tuhaflık var.Zaten ailemden başka kimsen olmadığı ve ozguvensiz olduğum için dışarıda çok özgüvenli ve mutluymuş gibi davranıyorum... Çünkü içimde aileme ve beni dışlayan insanlara karşı bir öfkem var ve bunu aileme karşı gelerek ve asileşerek çıkarmaya çalışıyorum ama şunu bil ki benim asilik olarak yapmaya çalıştığım çoğu şey basit şeyler, benden kat kat beter olan arkadaşlarım var
Üzgünüm ama başkasını bulmuş. Erkekler böyle durumlarda çok acımasız oluyorlar. Bu arada diğer yorumculara söylüyorum herkese her şeye narsist tanımı koyup durmayın ...İlk defa ciddi bir ilişkim oldu. Beni doğal güzelliğimle kişiliğimle seven, benim için çok çabalayıp ne zaman ayrılıkla ilgili bir şey olsa ağlamaktan çıldıran birisiydi. Ailelerimiz bile çok iyi anlaşıyordu birbirimizin evinde kaldık hediyeler aldık seviştik her şey çok güzeldi. Ancak beni kendine çok bağladı zaman geçtikçe. İlişkinin yükünü bana devredip kendisi boşlamaya başladı ayrılıktan birkaç ay önce. Bu yüzden takıntılarım başladı ve takıntılarım yüzünden çok kavga ettik. Bana her seferinde ayrılırsak intahar ederim yemek yiyemem Allah belamı versin ki seni bırakmayacağım hep birlikte olucaz ayrılırsak o... çocuğuyum falan diyordu. Benimle hiç empati yapmıyordu ve her takıntı kavgası ettiğimizde çeneni kapa kes sesini ağzımı açtırma yürü git gibi kelimeler kullanıyordu. Aslında çok efendi, çalışkan ve saygılıydı ama kavga ederken bütün saygısı gidiyordu. Ayrılıktan önceki gece ondan haber alamadım nefesim kesildi saatlerce ağladım. Ve bana hiç tanımadığı insanlarla spor yapmaya gittiğini hepsiyle samimi olduğunu benimle yaşadığı kavgalar konusunda kafasını dağıtıp çok eğlendiğini söyledi. Bi de pişkin pişkin "eee sen naptın ağladın mı bütün gün" dedi. Sonra dayanamadı annem müdahale etti dedi ki bak sen benim kızımı çok ağlatıyorsun onun takıntılarını anlamıyorsun her ne kadar tuhaf olsa da o kız gerçekten zeki ve sevgi dolu, seni de oğlum gibi seviyorum her ne yaparsan yap, sonuçta bize hiçbir kötülüğün olmadı dedi. Ve sevgilim annemin konuşması biter bitmez beni terketti. Güzel bir söz bile söylemedi verdiğimiz o kadar emekten sonra, sadece ben bu ilişkiyi bitirmek istiyorum zaten hiç mutlu olamadık dedi ve öylece gitti. Dertleşebileceğim hiç arkadaşım yok ağlıyorum yeme içmeden kesildim yapayalnız kaldım artık neredeyse hiç telefon kullanmıyorum. Sevgilime kızgınım ama kendime DAHA DA kızgınım... Verdiğim emeklerin hiçbirini önemsemeyip o kadar söze rağmen yarı yolda bırakan birine bu kadar bağlanıp saf gibi devam ettirip bi de ayrılan kişinin kendisi olmasına izin verdiğim için... Napıcam nasıl unuturum bilmiyorum. Ben burada ağlarken o da samimi olduğu yeni arkadaşlarıyla (?) Eğlenip gülüyor... Allah belasını versin böyle insanların!!!
HayırYa ciddi psikiyatrik sorunlarınız var ya da burda bizi keklemeye çalışıyorsunuz. Çözemedim ama bir tuhaflık var.
hayır keklemeye falan çalışmıyorum öyle büyük bir sorunum da yok tek istediğim ailemin zamanında beni biraz daha özgüvenli dışa dönük yetiştirme ve beni anlayan beni seven bir iki eş dost sevgiliydi... Çok mu şey istiyorum bu istediklerim ciddi bir psikiyatrik sorun belirtisi mi gerçektenYa ciddi psikiyatrik sorunlarınız var ya da burda bizi keklemeye çalışıyorsunuz. Çözemedim ama bir tuhaflık var.
Bunlardan bahsetmiyorum. Buraya yazdığınız şeyler mantık dahilinde değil ve birbirini tutmuyor. Kendinizi çok fazla analiz etmeye çalışıyorsunuz ama bu analizlerin biri anya diyorken diğeri konya diyor. Bir dediği bir dediğini tutmamanın sebebi ya yalan söylemektir ya psikiyatrik problemlerdir.Hayır
hayır keklemeye falan çalışmıyorum öyle büyük bir sorunum da yok tek istediğim ailemin zamanında beni biraz daha özgüvenli dışa dönük yetiştirme ve beni anlayan beni seven bir iki eş dost sevgiliydi... Çok mu şey istiyorum bu istediklerim ciddi bir psikiyatrik sorun belirtisi mi gerçekten
Var. Burdan beni bile baydı . 2 senede çocuğa yaptıklarını düşünemiyorumYa ciddi psikiyatrik sorunlarınız var ya da burda bizi keklemeye çalışıyorsunuz. Çözemedim ama bir tuhaflık var.
Belki de birini gerçekten anlamanın tek yolu onun yerinde olmaktır. Söylediklerimin hepsi birbirinin bir gerekçesi ve bağlantılı şeyler ama insanlar bunlari yaşamadığı için mantiksiz gelebilir. Ama bütün bu yazdıklarımla ilgili tek bir cevapla özet verebilirim: "sadece özgüvenli olmak ve sevilmek istiyorum..."Bunlardan bahsetmiyorum. Buraya yazdığınız şeyler mantık dahilinde değil ve birbirini tutmuyor. Kendinizi çok fazla analiz etmeye çalışıyorsunuz ama bu analizlerin biri anya diyorken diğeri konya diyor. Bir dediği bir dediğini tutmamanın sebebi ya yalan söylemektir ya psikiyatrik problemlerdir.
Ya bayık bir tip zaten konu sahibi. Herif de manyak olduğu için iki sene sürmüş ilişkileri muhtemelen. Sağlıklı iki bireyin yaşayabileceği ya da sağlıklı bir insanın katlanacağı bir ilişki biçimi değil. Ama konu sahibindeki tuhaflığı da cidden çözemedim. Değişik.Var. Burdan beni bile baydı . 2 senede çocuğa yaptıklarını düşünemiyorum
Çocuk zaten toksik o da ayrı
Onun bana yaptıklarını dikkatli okumadın sanırım... erkekleri tanımıyor musun kızları başta ilgiye boğup sonra manipüle ediyorlar. Cunku bu devirde gerçek saf sevgisi olan tüm kalbiyle sevenler değil de köle gibi davrananlar önemsemeyenler seviliyor bu bir haksızlık değil mi neden sadece benim yaptıklarıma takılıyorsunuz!!Var. Burdan beni bile baydı . 2 senede çocuğa yaptıklarını düşünemiyorum
Çocuk zaten toksik o da ayrı
Özgüven kazanmak için yardım alacaksınız o zaman. Hayatınızdaki her insanı “böyle olmama sebep oldular” diye suçlayarak bir yere varamazsınız.Belki de birini gerçekten anlamanın tek yolu onun yerinde olmaktır. Söylediklerimin hepsi birbirinin bir gerekçesi ve bağlantılı şeyler ama insanlar bunlari yaşamadığı için mantiksiz gelebilir. Ama bütün bu yazdıklarımla ilgili tek bir cevapla özet verebilirim: "sadece özgüvenli olmak ve sevilmek istiyorum..."
Gerçek saf sevgi seninki değil ama? Ne hikmetse herkes manipüle edilmeye başlandı. Manipüle aşağı manipüle yukarı. Aklınız fikriniz yok mu, olmayın manipüle ??Onun bana yaptıklarını dikkatli okumadın sanırım... erkekleri tanımıyor musun kızları başta ilgiye boğup sonra manipüle ediyorlar. Cunku bu devirde gerçek saf sevgisi olan tüm kalbiyle sevenler değil de köle gibi davrananlar önemsemeyenler seviliyor bu bir haksızlık değil mi neden sadece benim yaptıklarıma takılıyorsunuz!!
Annem babam tek çocuğum diye özgüvensiz yetiştirdi, sevgilim göklere çıkardı aşağı attı manipüle etti… e sen naptın? Konu mankenliği. Allah akıl irade vermiş ki kullanalım.Özgüven kazanmak için yardım alacaksınız o zaman. Hayatınızdaki her insanı “böyle olmama sebep oldular” diye suçlayarak bir yere varamazsınız.
tek cocuk cok gordumAbla o kadar şey anlattım ve tek çocukluğu mi konuyu bağladın??? Tek sorunum o olsa zaten buraya yazmazdım ama insan yalnız yetiştirilince diğer insanlardan gerçeklerden uzak ve özgüvensiz olur ister istemez bu da bir gerçek
Yok öyle bir şey bu sadece bağzı şapşal hatunların kendini kandırma bahanesi.Onun bana yaptıklarını dikkatli okumadın sanırım... erkekleri tanımıyor musun kızları başta ilgiye boğup sonra manipüle ediyorlar. Cunku bu devirde gerçek saf sevgisi olan tüm kalbiyle sevenler değil de köle gibi davrananlar önemsemeyenler seviliyor bu bir haksızlık değil mi neden sadece benim yaptıklarıma takılıyorsunuz!!
ben de tam bunu yazacaktımGerçek saf sevgi seninki değil ama? Ne hikmetse herkes manipüle edilmeye başlandı. Manipüle aşağı manipüle yukarı. Aklınız fikriniz yok mu, olmayın manipüle ??
Benimkinin saf sevgi olmadığını nereden biliyorsun her gece onunla gelecek düşünerek uyudum, onun resmini yaptım tatlı tatlı mesajlar yazdım canı sıkıldıkça destek verdim ama o bunların hiçbirini yapmadı. Bana ne güven verdi ne de sevgi. Benim için hiç özel bir şey yapmadı, beni çocuğu gibi azarlayıp kendi kalıbına sokmak istedi ve sağlığıma dayanamadı. Eski sevgilisi arkadaşlarını toplayıp onunla TİPSİZ EŞEK MAYMUN diye dalga geçmesine rağmen gitti biz sevgiliyken o kıza yazdı kızın engelini kaldırdı ve onu unutamadı... Bense onun saçının teline bile dokunmaya kıyamadım ve aldığım tek cevap azarlamalar ve anlayışsızlıklar olduGerçek saf sevgi seninki değil ama? Ne hikmetse herkes manipüle edilmeye başlandı. Manipüle aşağı manipüle yukarı. Aklınız fikriniz yok mu, olmayın manipüle ??
Aynen artık psikolojik olarak sağlıklı erkekler de kadınlar da sağlıksız ilişkide toksik insanlarla tutmuyor kendilerini. Direkt bırakıyorlar. Öyle köle yapan sevilir toksik olan sevilir dönemi değil artık. (Sağlıksız ilişkilerden bahsetmiyorum burada. O tip insanlar hala devam, şekil A)Yok öyle bir şey bu sadece bağzı şapşal hatunların kendini kandırma bahanesi.