Gebeliğe Hazırlık 2 yıllık evliyim ve hamile kalamıyorum Allah rızası için bakar mısınız..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet harika yazmışsınız kesinlikle sağlıklı beslenme şart şekeri hayatımızdan çıkarmak gerekiyor benim için çok zor oldu ama sonunda şekeri bıraktım inşallah rabbim bana da nasip eder lütfen dua istiyorum

Adet takvimi vs var. Kullanabilirsiniz. Adet dongunuze göre tahmini doğurganlik zamanı veriyor. O dönemlerde denerseniz şansınız artabilir diye düşünüyorum
Ben açıkçası çocuk düşünmüyordum evlendikten bir ay sonra o kullandığım takvimden uyarı geldi "yarın doğurgan gün" diye. Ben de eşime espri yaptım "yarın doğurgan günummus hehe hadi çoluk çocuğa karisalim" diye ki benim reglim hep düzensiz olmuştur. Hatta 16 yaşında regli oldum. 3-4 ay regli olmadığım oldu. Açıkçası çocuk konsunda sıkıntı yaşayacağım diye bekliyordum hep. Ama sürpriz, şu an ellerinizden öper küçük bir yavru kuş var:) uzun oldu ama o takvimlerden indirip takip edin:)

Kafadan yumurtalama hesaplamayın kimse günü gününe aynı yumurtlamıyor adet zamanı aynı olsa bile. Mutlaka ovuslasyon testleri kullanın ben bi abladan alıyorum hem testi yorumluyor hem şu günler ilişki diyor çok ilgili

sperm kalitesini yükseltmek istşyorsanız balın içine fındık ceviz badem kaju gibi kuruyemişleri ez karıştır her gün eşin tüketsin. spermler zirveye ulaşıyor birde için de ginseng içeren macunlar kullanın. her gün muz yesin mesela

Bende 1.5 senelik evliyim. Biz de evlendiğimiz andan beri istiyoruz hemen hemen. Rahim filmi çektirdim kan tahlili yaptırdım başka tahlillerde yapıldı ama bir sorun yok dedi doktor. Eşim de spermiyogram yaptırdı sağlam çıktı. Çakşır kökü suyu, hayıt otu tohumu soğan suyu herşeyi denedim doktorun verdiği birçok ilacıda denedim olmadı. Ama artık takmıyorum. Sende boşver takma. Olmazsa olmaz. Yüce Rabbim kullarından birini bana vermiyorsa napabilirim. Herşeyin zamanı var. İlerde belki olur

İnşallah canım beniim Allah'ım razı olsun nolur duasız da bırakma Rabbim de senin gönlüne göre versin inşallah
Amin canım aminnn Rabbim dualarımızı kabuk etsin. İnşallah her şey senin için hayırlı olur . Cakris suyu var ondan icsenize eşinle her gün biz içiyoruz bir bardak.suya yarım.kapak döküyorum sen denedin mi hiç

Maasallah suphanallah tebrik ederim. Ne güzel okuyunca çok mutlu oldum inşallah Rabbim bize de hayırlı evlatlar nasip.etsin . Evladınız hayırlı olsun. Salih kullardan.olsun inşallah

Aleyküm selam Tövbe estağfirullah sebepsiz kısırlık nedir yahu 2 gebeliğim de 7 8 ayda oldu kısır mıydık şimdi biz folik asidinizi düzenli alın yumurtlama döneminde de sık ilişkiye girin burda söylenir mi bilmiyorum eşiniz boşaldıktan sonra ayaklarınızı havaya dikin ve bir müddet öyle bekleyin spermlerin dışarı çıkmaması için ben öyle beklemiştim hep yapılabilecek bişey yok Allah inşallah aratmaz bol bol dua edin Rabbim verir inşallah

Bitkisel kürtler ibrahim saracoglunun sayfası var onları dene aynı zamanda ovulasyon dene yumurta takibi yaptir klomen deniyebilirsin bunlara rağmen 6 ay boyunca da olmazsa tüp bebek derim ki kendim aynısını yaptim

Rabbim sağlıcakla hamile kalmayı ve kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Maasallah suphanallah tebrik ederim. Ne güzel okuyunca çok mutlu oldum inşallah Rabbim bize de hayırlı evlatlar nasip.etsin . Evladınız hayırlı olsun. Salih kullardan.olsun inşallah

Aminn inşallah Allah razı olsun sizlere de çok dua ediyorum. Rabbim bana da size de göz aydınlığı evlatlar nasip etsin inşallah

Canm orda kafadan bi hesaplama yok doğru okursan eğer 12 nisanda pik oldu dedim pik ne demek ovulasyon testiyle takip edip yumurtlmayi takip etmek demek. E yumurtlmadan 14 gün sonra adet oluniyo haliyle dmi

Bitkisel kürtler ibrahim saracoglunun sayfası var onları dene aynı zamanda ovulasyon dene yumurta takibi yaptir klomen deniyebilirsin bunlara rağmen 6 ay boyunca da olmazsa tüp bebek derim ki kendim aynısını yaptim
O kürleri denemeye korkuyorum hamile kalırım da düşüğe sebep olur belki diye bilmiyorum ki

Bunların hepsi yapıldı canımıniçi bol bol dua siz de edin bana nolur gözlerim balon gibi oldu ağlamaktan

Her yolu denicez insallah en cabik zamanda Allahim verir hepimize ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…