evet harika yazmışsınız kesinlikle sağlıklı beslenme şart şekeri hayatımızdan çıkarmak gerekiyor benim için çok zor oldu ama sonunda şekeri bıraktım inşallah rabbim bana da nasip eder lütfen dua istiyorumAllahıma şükürler olsun kısa sürede hamile kaldım 3 ay gibi Bi sürede. Henüz doktora bile gidemedim çok yeni.
Yaptıklarımı anlatayım nacizane inşallah şifa olur size de
İlk ay
Bi bilgim olmadan denedik yumurtlama ovulasyon bilmiyordum olmadı
İkinci ay
Ovulasyon testi aldım ve yumurtladığım tarihi öğrendim ama yine olmadı
Üçüncü ay
1.yumurtlama günü
Artık ovulasyon testine ihtiyacım kalmadı çünkü yumurtlama belirtilerimi keşfettim.
2.kafa sakinliği
Önceki aylarda deli gibi ilişkiye girdiğimiz günleri saat aralığını bile yazıyordum. Deli gibi içimden her ilişkide tuttu mu oldu mu diyordum. Bu ay böyle yapmıycam dedim ve takvime tarihleri yazmadım.
3.derin nefesler
Sürekli ilişki sonrası derin derin nefes aldım ve hep içimden dua ettim
Alan sensin veren sensin senden başka kimseden isteyemem rabbim. Sen ki Meryem annemizin rahmine babası olmadan bebeğini yerleştirensin. Hayrlısı ile bana da nasip et.
4. Kuru incir fındık ve havuç
Bu maddelerin yumurta geliştirdiğini ve havucu yumurta çatlattığını öğrendim. Hani kuru incir kürü varya suyunu içiyorsun. Onu Bi kere yapmaya çalıştım midem kaldırmadı.
Bende dedim ki rabbim niyetimi sen biliyorsun. Her gün sabah aç karna 2 3 tane incirin içine 4 5 tane fındık koyup yedim.
Yumurtlamama 2 3 gün kala da aklıma geldikçe akşam meyve yer gibi havuç yedim kıtır kıtır.
5. Sağlıklı beslenme
Bu süre içinde olabildiğince sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalıştım.
İlk gün sebze ikinci gün et üçüncü gün bakliyat dördüncü gün hamurvari ürünler gibi. Bol bol yeşillik tüketmeye çalıştım
6.eşlere fındık pekmez
Eşim de bu dönemde bol bol fındık tüketti. Kahvaltılar keçiboynuzu pekmezi koydum hiç olmazsa 1 kaşık almasını sağladım.
7.hobi
Kafamı dağıtmak için kendime hobiler edindim. Dikiş yaptım. Odamın dekorunu değiştirdim. Atık malzemelerle geri dönüşüm yaptım. Ekmek yaptım. Ne zaman acaba acaba desem hemen Bi işe koyuldum. Vücudumu strese sokmamaya çalıştım.
8.belirti arama
Evet evet kendinde belirti arama. Herkesi aynı olmuyor. Mesela benim akıntım olmadı göğüslerim şişmedi sıcak basmadı aksine üşüdüm. Göğüs çevrem genişlemedi. Yerleşme kanamam olmadı.
Sadece çok sakarlaştım. Ki aşırı dikkatli Bi insanımdır. Acaba mı diye düşünürken yok ya ne alaka dedim.
9. Adet gününün geçmesini bekle
Bence kendi fikrim bu asla adet öncesi test yapma. Çıkmama ihtimali daha yüksek. Boş yere kendini üzersin. Geçen aylar hep öyle yapmıştım ben. Stres oldum. Sonra tüm testleri bitirdim. Adet olmayınca Adetimden 3 gün geçtikten sonra eczaneden test aldım ve yaptım. O zaman öğrendim.
10.bol bol dua
Diğer şeyler vesile de bence en önemlisi dua ve inanmak. Testte ilk öğrendiğimde ağlaya ağlaya şükür namazı kıldım.
Nasipse yarın kan vermeye gidicem. Bugün geç kalmışım.
İnşallah Rabbim isteyen her kadına nasip etsi hayrlısı ile.
Bana da dua et olur mu
Kafadan yumurtalama hesaplamayın kimse günü gününe aynı yumurtlamıyor adet zamanı aynı olsa bile. Mutlaka ovuslasyon testleri kullanın ben bi abladan alıyorum hem testi yorumluyor hem şu günler ilişki diyor çok ilgiliAslnda ben bu dedignizi son zamanlarda yapyrm fakat ovulasyon testiyle 12 nisanda pul gördüm ben buna 14 gün ekleyip adet günümü hesaplasam 12 nisan+14gun=26 nisan yapar bugün 28 nisan ve ben adet olmadım ağrılarım var göğüsler ilk defa çok sert agryo ucu falan e şimdi gel de düşünme acaba var nde diye gel de stres olma
sperm kalitesini yükseltmek istşyorsanız balın içine fındık ceviz badem kaju gibi kuruyemişleri ez karıştır her gün eşin tüketsin. spermler zirveye ulaşıyorKizlar Sperra sperm kalitesine destek gida takviyesi kapsuller nasil bir ise yararmi? Ayrica preseed nasil kullanilir? Bende acikcasi iki aydir deniyorum olmadi suan adetliyim bitsin ovulasyon takibine baslicam ayrica caksir suyu da tuketecez nasip olursa bide kaciboynuzu pekmezi
Bende 1.5 senelik evliyim. Biz de evlendiğimiz andan beri istiyoruz hemen hemen. Rahim filmi çektirdim kan tahlili yaptırdım başka tahlillerde yapıldı ama bir sorun yok dedi doktor. Eşim de spermiyogram yaptırdı sağlam çıktı. Çakşır kökü suyu, hayıt otu tohumu soğan suyu herşeyi denedim doktorun verdiği birçok ilacıda denedim olmadı. Ama artık takmıyorum. Sende boşver takma. Olmazsa olmaz. Yüce Rabbim kullarından birini bana vermiyorsa napabilirim. Herşeyin zamanı var. İlerde belki olurSelamun aleyküm hanımlar 2 yıllık evliyim 1 buçuk yıldır da bebek istiyoruz. Eşimin sperm testi çok iyi benim de herşeyime bakıldı çok iyi rahim filmime kadar. Ve aylardır birşey yok. Napmam lazım lütfen benim gibi olup hamile kalanlar umut verinaktara mı gidiyim napim çünki doktor sebepsiz kısırlık başka bişey değil dedi
Amin canım aminnn Rabbim dualarımızı kabuk etsin. İnşallah her şey senin için hayırlı olur . Cakris suyu var ondan icsenize eşinle her gün biz içiyoruz bir bardak.suya yarım.kapak döküyorum sen denedin mi hiçİnşallah canım beniim Allah'ım razı olsun nolur duasız da bırakma Rabbim de senin gönlüne göre versin inşallah
Maasallah suphanallah tebrik ederim. Ne güzel okuyunca çok mutlu oldum inşallah Rabbim bize de hayırlı evlatlar nasip.etsin . Evladınız hayırlı olsun. Salih kullardan.olsun inşallahevet harika yazmışsınız kesinlikle sağlıklı beslenme şart şekeri hayatımızdan çıkarmak gerekiyor benim için çok zor oldu ama sonunda şekeri bıraktım inşallah rabbim bana da nasip eder lütfen dua istiyorum
Aleyküm selam Tövbe estağfirullah sebepsiz kısırlık nedir yahu 2 gebeliğim de 7 8 ayda oldu kısır mıydık şimdi biz folik asidinizi düzenli alın yumurtlama döneminde de sık ilişkiye girin burda söylenir mi bilmiyorum eşiniz boşaldıktan sonra ayaklarınızı havaya dikin ve bir müddet öyle bekleyin spermlerin dışarı çıkmaması için ben öyle beklemiştim hep yapılabilecek bişey yok Allah inşallah aratmaz bol bol dua edin Rabbim verir inşallahSelamun aleyküm hanımlar 2 yıllık evliyim 1 buçuk yıldır da bebek istiyoruz. Eşimin sperm testi çok iyi benim de herşeyime bakıldı çok iyi rahim filmime kadar. Ve aylardır birşey yok. Napmam lazım lütfen benim gibi olup hamile kalanlar umut verinaktara mı gidiyim napim çünki doktor sebepsiz kısırlık başka bişey değil dedi
Bitkisel kürtler ibrahim saracoglunun sayfası var onları dene aynı zamanda ovulasyon dene yumurta takibi yaptir klomen deniyebilirsin bunlara rağmen 6 ay boyunca da olmazsa tüp bebek derim ki kendim aynısını yaptimSelamun aleyküm hanımlar 2 yıllık evliyim 1 buçuk yıldır da bebek istiyoruz. Eşimin sperm testi çok iyi benim de herşeyime bakıldı çok iyi rahim filmime kadar. Ve aylardır birşey yok. Napmam lazım lütfen benim gibi olup hamile kalanlar umut verinaktara mı gidiyim napim çünki doktor sebepsiz kısırlık başka bişey değil dedi
evet harika yazmışsınız kesinlikle sağlıklı beslenme şart şekeri hayatımızdan çıkarmak gerekiyor benim için çok zor oldu ama sonunda şekeri bıraktım inşallah rabbim bana da nasip eder lütfen dua istiyorum
Maasallah suphanallah tebrik ederim. Ne güzel okuyunca çok mutlu oldum inşallah Rabbim bize de hayırlı evlatlar nasip.etsin . Evladınız hayırlı olsun. Salih kullardan.olsun inşallah
Hiç denemedim canımm ne için buAmin canım aminnn Rabbim dualarımızı kabuk etsin. İnşallah her şey senin için hayırlı olur . Cakris suyu var ondan icsenize eşinle her gün biz içiyoruz bir bardak.suya yarım.kapak döküyorum sen denedin mi hiç
Canm orda kafadan bi hesaplama yok doğru okursan eğer 12 nisanda pik oldu dedim pik ne demek ovulasyon testiyle takip edip yumurtlmayi takip etmek demek. E yumurtlmadan 14 gün sonra adet oluniyo haliyle dmiKafadan yumurtalama hesaplamayın kimse günü gününe aynı yumurtlamıyor adet zamanı aynı olsa bile. Mutlaka ovuslasyon testleri kullanın ben bi abladan alıyorum hem testi yorumluyor hem şu günler ilişki diyor çok ilgili
O kürleri denemeye korkuyorum hamile kalırım da düşüğe sebep olur belki diye bilmiyorum kiBitkisel kürtler ibrahim saracoglunun sayfası var onları dene aynı zamanda ovulasyon dene yumurta takibi yaptir klomen deniyebilirsin bunlara rağmen 6 ay boyunca da olmazsa tüp bebek derim ki kendim aynısını yaptim
Herşeyim normal canımmAmh a bakıldımı
Bunların hepsi yapıldı canımıniçi bol bol dua siz de edin bana nolur gözlerim balon gibi oldu ağlamaktanAleyküm selam Tövbe estağfirullah sebepsiz kısırlık nedir yahu 2 gebeliğim de 7 8 ayda oldu kısır mıydık şimdi biz folik asidinizi düzenli alın yumurtlama döneminde de sık ilişkiye girin burda söylenir mi bilmiyorum eşiniz boşaldıktan sonra ayaklarınızı havaya dikin ve bir müddet öyle bekleyin spermlerin dışarı çıkmaması için ben öyle beklemiştim hep yapılabilecek bişey yok Allah inşallah aratmaz bol bol dua edin Rabbim verir inşallah
Burda kullanan bir sürü kişi var kendimde kullandım öyle bir problem yaşamadım genellikle incir kuru ve soğan kuru öneriyor herkesO kürleri denemeye korkuyorum hamile kalırım da düşüğe sebep olur belki diye bilmiyorum ki
Deneyeyim o zaman canım benim çok teşekkür ederim dualarınızda yer verin inşallah ❤Burda kullanan bir sürü kişi var kendimde kullandım öyle bir problem yaşamadım genellikle incir kuru ve soğan kuru öneriyor herkes
Her yolu denicez insallah en cabik zamanda Allahim verir hepimize ))Sperrayi bilmyrm ama biz artmed ve proxed kullanmstk sayı ve hızı artrmsti biz öyle kalite için kullanalm dedik sperm kalitesi için bizim sayı zaten yüksekti daha yükseltti. Bide keçiboynuzu pekmezini nerdeyse 1 yıl kullandı eşim o da hızı ve sayıyı artırdı bide keçiboynuzu kürü de 3 ay kullandı eşim ama sonuç hala gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?