Gebeliğe Hazırlık 2 yıllık evliyim ve hamile kalamıyorum Allah rızası için bakar mısınız..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hem kuruluğa iyi geliyor canım hem de spermi güçlü ve hızlı bir şekilde rahme yolluyor
Canim doktora danışmadan gidip alsak olur mu sence? Benim tahminim bende de kuruluk var gibi.. Çok rahat ilişki olmuyor çünkü.. O sebepten sanki bana da iyi gelir gibi düşündüm yazdiklarindan

Aslnda ben bu dedignizi son zamanlarda yapyrm fakat ovulasyon testiyle 12 nisanda pul gördüm ben buna 14 gün ekleyip adet günümü hesaplasam 12 nisan+14gun=26 nisan yapar bugün 28 nisan ve ben adet olmadım ağrılarım var göğüsler ilk defa çok sert agryo ucu falan e şimdi gel de düşünme acaba var nde diye gel de stres olma

*12 nisan pik yazcaktm yanlslkla pul yazms klavye

O kadar çok sevindim ki senin adına Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah. Sen de nolur gece gündüz aklına geleyim ve dua et olur mu Allah rızası için. Yazdıkların için de çok teşekkür ederim ❤

Niye sıkıntılı olsun ki belki kuruluk var belki başka şeyden dolayı gidemiyor rahme

Canim doktora danışmadan gidip alsak olur mu sence? Benim tahminim bende de kuruluk var gibi.. Çok rahat ilişki olmuyor çünkü.. O sebepten sanki bana da iyi gelir gibi düşündüm yazdiklarindan

Doktora danışacak bişey yok ki internetten araştırın gidip alın tüp bebek tedavilerinde de kullanılabilirmiş bu normal yolla hamile kalınması için var bu jel

41 meryem suresini 41 gün okudum 41 ayrı hurmaya okuttum tesbihler çekiyorum inşallah olur. Herkesin dileğini duasını Rabbim nasip etsin
Bak ne güzel manevi gayretler içindesin devam et canım devam edelim kurban kestir durumun müsait ise.cenabı hakkın bildiği bizim bilmediğim bir güzellik bir hikmet gizli emin ol. Bak senin sağlı sorunun yok o zaman manevi gayretlere devam inşallah

Adet olmamışsınız belki de vardır

Duamdasın inşallah rabbim en kısa zamanda hayrlısı ile nasip etsin

Duasız günüm anım geçmiyor çok şükür ama karşılık bekliyorum artık çok kötüyüm moralim neşem hiç kalmadı

Hormonlarınız falan nasıl? Hayıt suyu çakşır kökü suyu falan denediniz mi çok gördüm böyle şeylerle hamile kalan o yüzden söylüyorum yoksa ben de çok anlamam

Kizlar Sperra sperm kalitesine destek gida takviyesi kapsuller nasil bir ise yararmi? Ayrica preseed nasil kullanilir? Bende acikcasi iki aydir deniyorum olmadi suan adetliyim bitsin ovulasyon takibine baslicam ayrica caksir suyu da tuketecez nasip olursa bide kaciboynuzu pekmezi

Sperrayi bilmyrm ama biz artmed ve proxed kullanmstk sayı ve hızı artrmsti biz öyle kalite için kullanalm dedik sperm kalitesi için bizim sayı zaten yüksekti daha yükseltti. Bide keçiboynuzu pekmezini nerdeyse 1 yıl kullandı eşim o da hızı ve sayıyı artırdı bide keçiboynuzu kürü de 3 ay kullandı eşim ama sonuç hala gelen giden yok

Meryem.suresini sık sık oku Rabbim şu mübarek günlerde.mutlaka sesini duyar mutlaka vardır bir bildiği canım veren o alan o ne verdiyse o bize sabır düşer. İnsallah dua edicem kendime de sana da canim. Üzülme vardır bir hayır ama bir anda oluverir de Allah her şeyi o bilir

İnşallah canım beniim Allah'ım razı olsun nolur duasız da bırakma Rabbim de senin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…