Merhaba arkadaşlar öncelikle ben 1 buçuk yıllık evliyim evlendiğimizden beri hiç korunmadık ve çocuk istiyorduk olmuyordu eşimde sperm hareketliliğinde sıkıntı vardı ben de polikistikover vardı ayrıyetten troidlerimi çalışmıyordui bu süreçte sürekli hastaneye gidiyordum bir umut diye sonra doktorum benim rahim filmi çekilmemi istedi o hafta tatile gidecektim rahim filmi çektirdim rahim filmi çeken kişi bana sol tipimi kapalı olduğunu söyledi çok üzülmüştüm ama şey dedim tüpüm açılır ve yine hamile kalırım umudumu hiç kaybetmedim neyse tatile gittim tatilde bir hafta kaldım tatilden döndüğümde adetime altı gün kala bir tes yapayım dedim böyle içime bir his doğdu test yaptım silik çizgi çıktı dedim ki Buda diğerleri gibi sonra iki gün sonra tekrar yaptım silik çizgi daha belirgin de hastaneye gittim kan testi verdim 104 çıktı iki gün sonra tekrar verdim iki katı artmıştı bu süreçte eşime söylemedim çünkü hep hüsrana uğruyordum şu an on hafta dört günlük hamileyim demem o ki arkadaşlar hem tüpüm kapalı iken hem polikistikover varken troidlerimde sıkıntı varken ben hamile kaldım umudunuzu kaybetmeyin o kadar çok dua edin ki ben inanıyorum yani her şey dua ile tabii ki yine elinizden geleni yapın ama rahim filmi çektirmeye bence unutmayın ben rahim filminden sonra hamile kaldım sizler için dua edeceğim Rabbim isteyen herkese çok sağlıklı eli ayagı düzgün çocuk nasip etsin