• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2 yıllık evliyim ve hamile kalamıyorum Allah rızası için bakar mısınız..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hem kuruluğa iyi geliyor canım hem de spermi güçlü ve hızlı bir şekilde rahme yolluyor
Canim doktora danışmadan gidip alsak olur mu sence? Benim tahminim bende de kuruluk var gibi.. Çok rahat ilişki olmuyor çünkü.. O sebepten sanki bana da iyi gelir gibi düşündüm yazdiklarindan

Bunun icin en önemli şey ;
__ "Aman olursa olur olmazsa olmaz herşey nasip" deyip aklınızı hamilelik ile meşgul etmemek.. stres yapmamak her ay regl gecikir mi diye beklememek.. Akıldan cıkartıp akışına bırakınca hormanal olarak rahat olunduğu için oluyor genelde
Aslnda ben bu dedignizi son zamanlarda yapyrm fakat ovulasyon testiyle 12 nisanda pul gördüm ben buna 14 gün ekleyip adet günümü hesaplasam 12 nisan+14gun=26 nisan yapar bugün 28 nisan ve ben adet olmadım ağrılarım var göğüsler ilk defa çok sert agryo ucu falan e şimdi gel de düşünme acaba var nde diye gel de stres olma😅😅

Aslnda ben bu dedignizi son zamanlarda yapyrm fakat ovulasyon testiyle 12 nisanda pul gördüm ben buna 14 gün ekleyip adet günümü hesaplasam 12 nisan+14gun=26 nisan yapar bugün 28 nisan ve ben adet olmadım ağrılarım var göğüsler ilk defa çok sert agryo ucu falan e şimdi gel de düşünme acaba var nde diye gel de stres olma😅😅
*12 nisan pik yazcaktm yanlslkla pul yazms klavye

Allahıma şükürler olsun kısa sürede hamile kaldım 3 ay gibi Bi sürede. Henüz doktora bile gidemedim çok yeni.
Yaptıklarımı anlatayım nacizane inşallah şifa olur size de
İlk ay
Bi bilgim olmadan denedik yumurtlama ovulasyon bilmiyordum olmadı

İkinci ay
Ovulasyon testi aldım ve yumurtladığım tarihi öğrendim ama yine olmadı

Üçüncü ay
1.yumurtlama günü
Artık ovulasyon testine ihtiyacım kalmadı çünkü yumurtlama belirtilerimi keşfettim.

2.kafa sakinliği
Önceki aylarda deli gibi ilişkiye girdiğimiz günleri saat aralığını bile yazıyordum. Deli gibi içimden her ilişkide tuttu mu oldu mu diyordum. Bu ay böyle yapmıycam dedim ve takvime tarihleri yazmadım.

3.derin nefesler
Sürekli ilişki sonrası derin derin nefes aldım ve hep içimden dua ettim
Alan sensin veren sensin senden başka kimseden isteyemem rabbim. Sen ki Meryem annemizin rahmine babası olmadan bebeğini yerleştirensin. Hayrlısı ile bana da nasip et.

4. Kuru incir fındık ve havuç
Bu maddelerin yumurta geliştirdiğini ve havucu yumurta çatlattığını öğrendim. Hani kuru incir kürü varya suyunu içiyorsun. Onu Bi kere yapmaya çalıştım midem kaldırmadı.
Bende dedim ki rabbim niyetimi sen biliyorsun. Her gün sabah aç karna 2 3 tane incirin içine 4 5 tane fındık koyup yedim.
Yumurtlamama 2 3 gün kala da aklıma geldikçe akşam meyve yer gibi havuç yedim kıtır kıtır.

5. Sağlıklı beslenme
Bu süre içinde olabildiğince sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalıştım.
İlk gün sebze ikinci gün et üçüncü gün bakliyat dördüncü gün hamurvari ürünler gibi. Bol bol yeşillik tüketmeye çalıştım

6.eşlere fındık pekmez
Eşim de bu dönemde bol bol fındık tüketti. Kahvaltılar keçiboynuzu pekmezi koydum hiç olmazsa 1 kaşık almasını sağladım.

7.hobi
Kafamı dağıtmak için kendime hobiler edindim. Dikiş yaptım. Odamın dekorunu değiştirdim. Atık malzemelerle geri dönüşüm yaptım. Ekmek yaptım. Ne zaman acaba acaba desem hemen Bi işe koyuldum. Vücudumu strese sokmamaya çalıştım.

8.belirti arama
Evet evet kendinde belirti arama. Herkesi aynı olmuyor. Mesela benim akıntım olmadı göğüslerim şişmedi sıcak basmadı aksine üşüdüm. Göğüs çevrem genişlemedi. Yerleşme kanamam olmadı.
Sadece çok sakarlaştım. Ki aşırı dikkatli Bi insanımdır. Acaba mı diye düşünürken yok ya ne alaka dedim.

9. Adet gününün geçmesini bekle
Bence kendi fikrim bu asla adet öncesi test yapma. Çıkmama ihtimali daha yüksek. Boş yere kendini üzersin. Geçen aylar hep öyle yapmıştım ben. Stres oldum. Sonra tüm testleri bitirdim. Adet olmayınca Adetimden 3 gün geçtikten sonra eczaneden test aldım ve yaptım. O zaman öğrendim.

10.bol bol dua
Diğer şeyler vesile de bence en önemlisi dua ve inanmak. Testte ilk öğrendiğimde ağlaya ağlaya şükür namazı kıldım.

Nasipse yarın kan vermeye gidicem. Bugün geç kalmışım.

İnşallah Rabbim isteyen her kadına nasip etsi hayrlısı ile.
Bana da dua et olur mu 🥰
O kadar çok sevindim ki senin adına Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah. Sen de nolur gece gündüz aklına geleyim ve dua et olur mu Allah rızası için. Yazdıkların için de çok teşekkür ederim ❤

Bizm eczacımz var malum 2 tüp bebek yaptrdk hep aynı yerden aldk ilaçları. Ama ilk defa duydum bunu denemekten zarar gelmez heralde bakalm bi nasip. Ama şimdi sperm yumurtaya kadar gidemiyorsa o sperm zaten sıkıntılıdr biz zorla yumurtaya kadar götürsek sonuç ne Olur acaba bunu düşündüm şu an zaten normal olsa sperm gider döller sorunlu spermi yaklastrmak nasl olur bilemedm 🙄🤔🤔

Niye sıkıntılı olsun ki belki kuruluk var belki başka şeyden dolayı gidemiyor rahme

Canim doktora danışmadan gidip alsak olur mu sence? Benim tahminim bende de kuruluk var gibi.. Çok rahat ilişki olmuyor çünkü.. O sebepten sanki bana da iyi gelir gibi düşündüm yazdiklarindan

Doktora danışacak bişey yok ki internetten araştırın gidip alın tüp bebek tedavilerinde de kullanılabilirmiş bu normal yolla hamile kalınması için var bu jel

41 meryem suresini 41 gün okudum 41 ayrı hurmaya okuttum tesbihler çekiyorum inşallah olur. Herkesin dileğini duasını Rabbim nasip etsin 😔
Bak ne güzel manevi gayretler içindesin devam et canım devam edelim kurban kestir durumun müsait ise.cenabı hakkın bildiği bizim bilmediğim bir güzellik bir hikmet gizli emin ol. Bak senin sağlı sorunun yok o zaman manevi gayretlere devam inşallah 🤲🏻🌸

Adet olmamışsınız belki de vardır 🤭

O kadar çok sevindim ki senin adına Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah. Sen de nolur gece gündüz aklına geleyim ve dua et olur mu Allah rızası için. Yazdıkların için de çok teşekkür ederim ❤

Duamdasın inşallah 🤲🤲🤲 rabbim en kısa zamanda hayrlısı ile nasip etsin

Bak ne güzel manevi gayretler içindesin devam et canım devam edelim kurban kestir durumun müsait ise.cenabı hakkın bildiği bizim bilmediğim bir güzellik bir hikmet gizli emin ol. Bak senin sağlı sorunun yok o zaman manevi gayretlere devam inşallah 🤲🏻🌸
Duasız günüm anım geçmiyor çok şükür ama karşılık bekliyorum artık çok kötüyüm moralim neşem hiç kalmadı

Hormonlarınız falan nasıl? Hayıt suyu çakşır kökü suyu falan denediniz mi çok gördüm böyle şeylerle hamile kalan o yüzden söylüyorum yoksa ben de çok anlamam

Kizlar Sperra sperm kalitesine destek gida takviyesi kapsuller nasil bir ise yararmi? Ayrica preseed nasil kullanilir? Bende acikcasi iki aydir deniyorum olmadi suan adetliyim bitsin ovulasyon takibine baslicam ayrica caksir suyu da tuketecez nasip olursa bide kaciboynuzu pekmezi

Kizlar Sperra sperm kalitesine destek gida takviyesi kapsuller nasil bir ise yararmi? Ayrica preseed nasil kullanilir? Bende acikcasi iki aydir deniyorum olmadi suan adetliyim bitsin ovulasyon takibine baslicam ayrica caksir suyu da tuketecez nasip olursa bide kaciboynuzu pekmezi
Sperrayi bilmyrm ama biz artmed ve proxed kullanmstk sayı ve hızı artrmsti biz öyle kalite için kullanalm dedik sperm kalitesi için bizim sayı zaten yüksekti daha yükseltti. Bide keçiboynuzu pekmezini nerdeyse 1 yıl kullandı eşim o da hızı ve sayıyı artırdı bide keçiboynuzu kürü de 3 ay kullandı eşim ama sonuç hala gelen giden yok😅

Meryem.suresini sık sık oku Rabbim şu mübarek günlerde.mutlaka sesini duyar mutlaka vardır bir bildiği canım veren o alan o ne verdiyse o bize sabır düşer. İnsallah dua edicem kendime de sana da canim. Üzülme vardır bir hayır ama bir anda oluverir de Allah her şeyi o bilir

Meryem.suresini sık sık oku Rabbim şu mübarek günlerde.mutlaka sesini duyar mutlaka vardır bir bildiği canım veren o alan o ne verdiyse o bize sabır düşer. İnsallah dua edicem kendime de sana da canim. Üzülme vardır bir hayır ama bir anda oluverir de Allah her şeyi o bilir
İnşallah canım beniim Allah'ım razı olsun nolur duasız da bırakma Rabbim de senin gönlüne göre versin inşallah

Back