Gebeliğe Hazırlık 2 yıllık evliyim ve hamile kalamıyorum Allah rızası için bakar mısınız..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 2,5yillik evliyim evlendiğinde beri istiyoruz ama olmuyor.esimde bende test yaptirdik bir problem çıkmadı rahim filmi cektircem.ama ben yeni basladim sizede tavsiye ederim 41tane hurmalara ayrı ayrı Meryem suresi okunup yiyebilirsiniz.haşr süresi 24ayetini okuyabilirsiniz.

Günümüzde çok yaygın artık hiçbir sorun yokken hamile kalamama stres yeme içme kültürümüz vs bunlar çok etkiliyor.dusunmemek elde değil biliyorum ama kafanız gönlünüz rahat olsun.bi bakmışsıniz ummadığınız anda hamilesiniz biiznillah
kuzenim de bu sıkıntıyı çekti şuan hamile sanırım tüp bebek. Gerekirse doktor tavsiyesi üzerine deneyebilirsiniz siz de
Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda tum isteyenlere nasip etsin

Yaptım bu dediğini kuzumm Allah'ım kabul etsin inşallah. Biz de aynı durumdayız ben rahim filmini de çekindim çok şükür bişey çıkmadı inşallah sen de güzel haberler alırsın

Allah'ım isteyen herkese versin gerçekten çok zor beklemek çevre etkisi falan. Allah razı olsun cann inşallah duaların kabul olur çok teşekkür ederim. Biraz daha geçtikten sonra sanırım bizde buna başvurucaz inşallah gerek kalmaz

Bana özelden yazsana

Amin aminn. En can sıkıcı olanı da çevre baskısı

Yaptım bu dediğini kuzumm Allah'ım kabul etsin inşallah. Biz de aynı durumdayız ben rahim filmini de çekindim çok şükür bişey çıkmadı inşallah sen de güzel haberler alırsın
Cuma günü gene muayene oldum ve çok üzgünüm bende çikolata kisti çıktı daha dohrusu vardı ama küçüktü çok büyümüş rahim fikmi çekinmek zorundayım ama korkuyorum siz nerede cektirdiniz acaba İstanbul'daki oturuyorsunuz ve ağrınız oldumu.umarim sizde bende ve isteyen herkesin en kısa zamanda bebekleri olur

Amiin aminn canımm gönlümüzdeki hayırlı muradlar olur hayırlısıyla inşallah. Ben hiç ağrı sancı hissetmedim elhamdülillah vallahi çok rahat geçti betatomda çekindim Rabbim şifa versin inşallah canıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…