Gebeliğe Hazırlık 2 yıllık evliyim ve hamile kalamıyorum Allah rızası için bakar mısınız..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyy canım benim Allah razı olsunn çok teşekkür ederim Rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤
Amin cümlemizin inşallah sen ben ilk düşük yaptığımdaki ağlamayı görseydin 2 çizgi gördüğümde ne kadar da mutlu olmuştum oysa 2 hafta sürdü heyecanım kürtaj oldum çok şükür ki 2.si sağlıkla doğdu hep dua ederim Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Rabbim kucağını doldursun Canım benim al bendende o kadar aynı şekilde bende 1 yıldır hamile kalamıyorum ortada sorun yok diyorlar ama bebekte yok.. Ovülasyon testleri klomen mi dersin hepsi bu ay çatlatma iğnesi oldum bakalım onun sonucu nasıl olacak...

Ama o takvimler otomatiğe bağlamış döngüye göre hep 14.günü baz alıyor
Bence güvenilir bi yöntem değil çünkü vücudumuz neticede makina değil aksamalar olabilir yumurtlama her ay aynı günde olmaz hormonal değişimlerimizde olur stres, mevsim değişikliği vs ...bunlar hep yumurtlamayı etkiler kaldıki zaten herkes 14.günde yumurtlamıyor
Bence akıntı takibi en iyi yol bide ovulasyon testinden yararlanmak

Amin canımm Allah razı olsun hep beraber
Seninde yüzünü güldürsün tez zamanda muradına erdirsin prof Saraçoğlu doğal B12 vitamini yaptıran bi tarif vermişti çokda basit yapılıyo ben geçenlerde yaptım çok güzel oldu yine yapmak istiyorum hem doğal hemde fazla uğraştırmıyor
Folik asitin tabiki faydası var ama hamile kalmaya değilde hamilelikte bebekte anormallik olmaması açısından yararlı ama onun bile fazlası zarar
Folbiol kullanmıyosun umarım?

Böyle güzel mucizeleri duyunca öyle mutlu oluyorum ki maşallah barekallah Allah'ım hayırlı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Mübarek gün dua eder misinn ❤
Benim duam evlat sahibi olmak isteyen her kadina.rabbim saglikli sihhatli tez vakitte isteyen her kadina nasip etsin inşaallah onlarinda goz yaslari dinsin bilirim nasil bir acidir nasil bi atestir Rabbim kimseyi yakmasin

Benim kullandığım takvim sanırım 7 yıldır kullandığım için nokta atışı yapıyor tahminleri akıntı da herkeste olamayabiliyor ki bende olmuyor ovulauy testi diye bir şeyin varlığını burada öğrendim:) herkesin yöntemi farklı tabi

İnşallah Rabbim bizimle biliyorum ama içim çok kötü. Evde 2 yıldır yalnızım eşim geç geliyor çok kötü durumdayım
Öyle düşünme kendini yanlız hissettiğinde aç you tubedetubeden esmaul husna dinle dua et rabbim elbet sesini duyarbizlerde yanındayız bol bol dua ederiz rabbim yüzünü mutlaka gukdurur karamsar olma

Öyle düşünme kendini yanlız hissettiğinde aç you tubedetubeden esmaul husna dinle dua et rabbim elbet sesini duyarbizlerde yanındayız bol bol dua ederiz rabbim yüzünü mutlaka gukdurur karamsar olma
Dua edenim olduğunda içim rahatlıyo Allah razı olsun canımm Allah'ım güzel gönlüne göre versin inşallah

Folidays kullanıyorum canım ben. B12 tarifini verebilir misin peki gülüm ve bu hamileliğe engel midir ki

Dua edenim olduğunda içim rahatlıyo Allah razı olsun canımm Allah'ım güzel gönlüne göre versin inşallah
Insanı böyle zamanlarda anlayacak birileri olmalı bende geçtim aynı süreçten çok zor birşey biliyorum beni anlaynim da yoktu o zaman kk ya üye bile değildim çok canımin acodigi zamanlar oldu bu yüzden elimden geldiğinde herkese dualar ediyorum rabbim kabul.eylesin

Neden folbiol kötü bir folik asit mi
Bende folbiol var da

Neden folbiol kötü bir folik asit mi
Bende folbiol var da

Şundan dolayı folbiolün dozu yüksek 5 mg içeriyo halbuki bizim almamız gereken günlük doz 0.400 mcg. Hatta onun dozu fazla diye bazı doktorlar haftada 1 kere al diyomuş bazısı günlük yarım al diyomuş
Bazı doktorlarsa dozunu önemsemeyip veriyolar ama bunun bile fazlası zarar
zaten folik asit vücutta depolanan bi vitamin pek çok gıdalarda da var
Ben hamileyken kanımda folat miktarı referansın üstünde çıkmıştı doktor daha kullanma dedi eğer zararı olmasa devam et derdi. Kanda baktırıp ona göre kullanmak daha doğru bence. Folidoce'yi tavsiye ederim, günlük ihtiyaç olduğu kadarını içeriyor+B12 de içeriyor o

Sebepsiz 5 yıl bekledik belkide 10 yıl beklicektik umutsuzluğa kapılmak için çok erken. nasipten öte yol yok

Gün aşırı ilişki ve ilişki sonrası mutlaka yatın. Sağlı beslenin spor yapın. İnşallah olur.

Ben de 2 ay kullandım ama hamile kalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…