Yaa gerçekten mii inşallah bakıcamm çok teşekkür ederimm ❤Bence al kullan bişey olmaz doktorumda artık hastalarına öneriyor ve her 3ayda 1ödül alıyor doktorum
Canm sadece kuruluk problemi için mi kullandnz siz. Benm öyle bi sorun yok ama olmyor 2.5 yldr 2 tüp bebek de tutmadıBence al kullan bişey olmaz doktorumda artık hastalarına öneriyor ve her 3ayda 1ödül alıyor doktorum
Ben de 27 yaşımdayım maddi yönden de çok zorlıcak hey Allahım yaEvet vakit kaybetmeye gerek yok çünkü zaman geçtikçe stres kaygı korku hepsi daha da artıyo, başlarda rahattınız olmadı şimdi bu stresle olması bana mümkün gözükmediği için artık gidip tüp yaptık yaş önemli ben 28im beklemek istemedim
Ya inşallah o günleri görürümYediğnizden içtiğiniZe hatta deterjanlariniza kadar dikkat edin..soğan Kuru uygulayın ,ve dua..herşeyin vakti zamanı var şimdi olmadı diye üzülür sun olduğunda tam zamanında oldu öncesinde doğsa bak söyle olabilirdi dersiniz .
İnşallah cann inşallah dua et olur muOlucak sen tatlı canını sıkma
Varınızı yoğunuzu koyun yapın derim çocuk çünkü bu olmama ihtimali de var o ayrı ama denenecek en yüksek ihtimal de bu, doğuda yaptırma imkanınız varsa öneririm batıya göre fiyatları çok daha aşağıda bizim toplamda 15 küsür tuttuBen de 27 yaşımdayım maddi yönden de çok zorlıcak hey Allahım ya
Canm 8. Senede oldu demişsin ya 8 sene boyunca tüp bebek falan hiç denemdnz mi hani sorunun ne olduğu bilinmyor muydu acabaTatlım preseed dene bende hamile kalamıyordum bununla hamile kaldım 8.senede geldi mucizem
Yaa gerçekten mii inşallah bakıcamm çok teşekkür ederimm ❤
Bundan haberdarım gülümm ama olmuyor işteYaptıklarımı anlatayım nacizane inşallah şifa olur size de
İlk ay
Bi bilgim olmadan denedik yumurtlama ovulasyon bilmiyordum olmadı
İkinci ay
Ovulasyon testi aldım ve yumurtladığım tarihi öğrendim ama yine olmadı
Üçüncü ay
1.yumurtlama günü
Artık ovulasyon testine ihtiyacım kalmadı çünkü yumurtlama belirtilerimi keşfettim.
İnşallahh inşallah canım beniimGüzel haberi bizimle paylaşıcaksın üzülme canım
Canm sadece kuruluk problemi için mi kullandnz siz. Benm öyle bi sorun yok ama olmyor 2.5 yldr 2 tüp bebek de tutmadı
Morofloji sıkıntmz var bizm ama önemli degl dio doktor sperm sayı ve hızımz iyi doktor sebepsiz olmuyor diyor. Ovulasyonla da takip edyrm yumurta çatlıyor herşey normal ama olmyor
Vay be çok fazla ama Rabbim o günlere bırakmaz inşallahh dua et olur mu Rabbim inşallah sizinde duanızı kucağınıza verir bi an önceVarınızı yoğunuzu koyun yapın derim çocuk çünkü bu olmama ihtimali de var o ayrı ama denenecek en yüksek ihtimal de bu, doğuda yaptırma imkanınız varsa öneririm batıya göre fiyatları çok daha aşağıda bizim toplamda 15 küsür tuttu
İnşallah cann inşallah dua et olur mu
Bundan haberdarım gülümm ama olmuyor işte
Bende bi deneym ovulasyonla yumurtlamayı da takip edyrm zaten. Internetten mi almstnz sizHem kuruluğa iyi geliyor canım hem de spermi güçlü ve hızlı bir şekilde rahme yolluyor
Bende bi deneym ovulasyonla yumurtlamayı da takip edyrm zaten. Internetten mi almstnz siz
İnşallah canım hep dilimde duamda ben ve benimle aynı durumda olanlarVay be çok fazla ama Rabbim o günlere bırakmaz inşallahh dua et olur mu Rabbim inşallah sizinde duanızı kucağınıza verir bi an önce
Bizm eczacımz var malum 2 tüp bebek yaptrdk hep aynı yerden aldk ilaçları. Ama ilk defa duydum bunu denemekten zarar gelmez heralde bakalm bi nasip. Ama şimdi sperm yumurtaya kadar gidemiyorsa o sperm zaten sıkıntılıdr biz zorla yumurtaya kadar götürsek sonuç ne Olur acaba bunu düşündüm şu an zaten normal olsa sperm gider döller sorunlu spermi yaklastrmak nasl olur bilemedmBen bir tanıdık eczacı vardı ondan almıştım canım 2018 yılında o zaman fiyatı 150tl idi şimdi bilmiyorum fiyatını alıp kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?