- 31 Ocak 2023
- 22
- 9
- 23
- Konu Sahibi Tugcemsiiiii
Birde size birşey önericem Doktor MFK yani mehmet fatih karslı ben onun takviye edici godalarınıda kullanıyorum cok faydası var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım en başından beri kasık ağrısı var bende canım hemde baya var ilaç etkisi sanırım bir sürü hormon yükleniyo
Sen şimdi çok yenisin sende aşılamadan sonrakı ağrılar o bendede oluyordu yumurtalar çatlıyor ediyor..ama genelde hep adet öncesi ağrım oluyor ondan anlıyorum adet olucam diyeAnladım inşallah birdahaki sefere tutar bakalım bende bekliyorum arada kasık ağrılarım oluyo regl olcakmışım gibi sizdede oluyomu
5 ay toplam kullandım ben..ikinci ayında hamile kaldım kürtaj oldumBirde size birşey önericem Doktor MFK yani mehmet fatih karslı ben onun takviye edici godalarınıda kullanıyorum cok faydası var
Benimde oluyo ama bu böyle cok nadir ve seyrek oluyo bilmiyorum bakalım inşallah tutmuşturSen şimdi çok yenisin sende aşılamadan sonrakı ağrılar o bendede oluyordu yumurtalar çatlıyor ediyor..ama genelde hep adet öncesi ağrım oluyor ondan anlıyorum adet olucam diye
Hangi paketini kullandınız5 ay toplam kullandım ben..ikinci ayında hamile kaldım kürtaj oldum
Ben ilk zamanlar eş paketi aldım sonradan tek tek aldım..paketle hepsi olmuyorHangi paketini kullandınız
Mesela hangilerinden daha cok fayda buldunuz isimlerini yazabilirmisinizBen ilk zamanlar eş paketi aldım sonradan tek tek aldım..paketle hepsi olmuyor
Hangisini kesin diyemem canım..ben eşimle birlikte kullandım bazılarını..ama kullandıklarım panacea bee advictor Athena fodega minera flora azoperm adendoMesela hangilerinden daha cok fayda buldunuz isimlerini yazabilirmisiniz
Anladım canım bendede flora minera bee advictor fodega panacea var eşimdede aynıları ekstra olarak azoperm var bunları kullanıyoruz aşılama oldum hala bırakmadım inşallah faydasını görürüzHangisini kesin diyemem canım..ben eşimle birlikte kullandım bazılarını..ama kullandıklarım panacea bee advictor Athena fodega minera flora azoperm adendo
Athena al yumurta rezervi için ben hala kullanıyorum ve adendo çocuğun tutunması için..ben çok kullandığım için artık bazılarını bıraktımAnladım canım bendede flora minera bee advictor fodega panacea var eşimdede aynıları ekstra olarak azoperm var bunları kullanıyoruz aşılama oldum hala bırakmadım inşallah faydasını görürüz
Peki şuan alıp kullansam aşılamaya iyi gelirmikiAthena al yumurta rezervi için ben hala kullanıyorum ve adendo çocuğun tutunması için..ben çok kullandığım için artık bazılarını bıraktım
Adendoyu kesin al çocuk tutunması için çok yardım ediyor..ama athenayı sonrada ala bilirsinPeki şuan alıp kullansam aşılamaya iyi gelirmiki
Tamam cok teşekürederimAdendoyu kesin al çocuk tutunması için çok yardım ediyor..ama athenayı sonrada ala bilirsin
Siz ne zaman çatlatma iğnesi vuruldunuz ve kaçıncı gününüzCanım bende önce 5 gün klomen kullandım sabah akşam kontrole gittiğimde 11 milimdi solda bir tane vardı sağda yoktu sonra gonal f kullandım cuma cumartesi pazar pazartesi kontrole gittim solda bir tane 18 bir tane 15 sağda 11 vardı akşamı çatlatma vuruldum zaten
Yok kuzum ya iğne etkisi yine de geçiyor. Bende 10 ncu gün öğrenmiştim mesela. Hemde hcg 2.39 ken sabah ilk idrarla yap bak nasıl olcakAklıma şey geldi bak çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurtlama olduğuna göre bende Çarşamba aşılama oldum ozaman bugun 9.gün oluyor iğne etkisi devam ediyor olabilir canlar
Canım geçen pazartesi vurdum iğneyi aşılamayı da Çarşamba oldumSiz ne zaman çatlatma iğnesi vuruldunuz ve kaçıncı gününüz
Aynen öyle deneyeceğim bakalım canım aldım 4 tane daha test 5 lira tanesi ucuza geldiYok kuzum ya iğne etkisi yine de geçiyor. Bende 10 ncu gün öğrenmiştim mesela. Hemde hcg 2.39 ken sabah ilk idrarla yap bak nasıl olcak