• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2 yıllık evliyim ve hamile kalamıyorum Allah rızası için bakar mısınız..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aleykumselam canım bende senle aynı durumdayım eşimdede bendede hıc bır sorun cıkmadı cok şükür ama olmuyor bizimde 6aydır denıyorruz doktor kontrolundeyım ilac kullanıyorum ıkı aydır aşılama düsündünmü

Aleykumselam canım bende senle aynı durumdayım eşimdede bendede hıc bır sorun cıkmadı cok şükür ama olmuyor bizimde 6aydır denıyorruz doktor kontrolundeyım ilac kullanıyorum ıkı aydır aşılama düsündünmü
Hiç başlamadık tüm tahliller herşey yapıldı hani bırakalım kurtulalım şu hastane işinden diye bıraktık ama başlıcaz sanırım bu gidişle 😔 senin nası gidiyor tedavin canım neye başladın sen

İnşallah şu mübarek günlerde dualarımızı Rabbım kabul ederde bizde bebeklerımızı kucagımıza alırız canım klomen ilaca basladım catlatma ignesi olcam 2ci kez gecen ay olmadı simde gene basladım

İnşallah şu mübarek günlerde dualarımızı Rabbım kabul ederde bizde bebeklerımızı kucagımıza alırız canım klomen ilaca basladım catlatma ignesi olcam 2ci kez gecen ay olmadı simde gene basladım
Hiç bi doktor şuna başlayalım demedi hiçbişeyin yok olur dediler özele de devlete de gittim bilmiyorum ki psikolojim iyce çöktü çok kötüyüm.Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canıımm amiin kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah

Burda seni anlayan yaşadıklarını yaşayan çok insan var bende anlıyorum beklemek her ay adet hüsranını yaşamak çok zordur ama Allah böyle istemişse emin ol bizim iyiliğimiz içindir herzaman daha kötüsünü yaşayanları düşünmemiz lazım. Ben mesela 1 sene önce kürtaj oldum üzüldüm elbet ama çok şükür ki daha kötüsünü yaşamadım dedim
1 senedir bende özlemle bekliyorum . Rabbim tez zamanda içimizdeki evlat ateşini söndürsün ve en önemlisi sağlıklılarını nasip etsin benimde şimdi sağlık konusu haliyle en büyük korkum ama Allah'a sığınmaktan başka yapabileceğimiz bişey yok😔 D vitamininize falan baktırdın dimi

Burda seni anlayan yaşadıklarını yaşayan çok insan var bende anlıyorum beklemek her ay adet hüsranını yaşamak çok zordur ama Allah böyle istemişse emin ol bizim iyiliğimiz içindir herzaman daha kötüsünü yaşayanları düşünmemiz lazım. Ben mesela 1 sene önce kürtaj oldum üzüldüm elbet ama çok şükür ki daha kötüsünü yaşamadım dedim
1 senedir bende özlemle bekliyorum . Rabbim tez zamanda içimizdeki evlat ateşini söndürsün ve en önemlisi sağlıklılarını nasip etsin benimde şimdi sağlık konusu haliyle en büyük korkum ama Allah'a sığınmaktan başka yapabileceğimiz bişey yok😔 D vitamininize falan baktırdın dimi
Allah'ım sabır dayanma gücü versin hepimize inşallah canımm Rabbim yüzünü güldürsün inşallah. Benim düzenli olarak b12 vitaminim düşüyor d vitaminimde sıkıntı yok. Folikasit kullanıyorum 3 aydırda bilmiyorum ki nolur fayda eder mi

Selamun aleyküm hanımlar 2 yıllık evliyim 1 buçuk yıldır da bebek istiyoruz. Eşimin sperm testi çok iyi benim de herşeyime bakıldı çok iyi rahim filmime kadar. Ve aylardır birşey yok. Napmam lazım lütfen benim gibi olup hamile kalanlar umut verin 😔 aktara mı gidiyim napim çünki doktor sebepsiz kısırlık başka bişey değil dedi 😔
Stress o sebepsiz değil ve stress hiçbir filmde veya sonucta görünmeyen bir illet. Kafaya takmamak yolu ben söyleyim. Yakın tanıdıklarımda aynı durum oldu ikiside iyi ama stresten olmuyor dedi doktoru. Sen rahatlamaya çalış biliyorum zor bende son derece stresli evhamlı bir tipim ama biraz rahat olmayı denemek lazım canım benim

Hic uzulme sikma canini Rabbim zamanini verir 5 yillik evliyim 2 kurtajim var. Dogal yolla cocugun olmaz iki tupun de tikali dedikleri halde 14+2 haftalik dogal gebeligim var cok şükür. Macera cok uzun da aslinda olmaz denileni olduran bi tek rabbimdir asla unutma.

Stress o sebepsiz değil ve stress hiçbir filmde veya sonucta görünmeyen bir illet. Kafaya takmamak yolu ben söyleyim. Yakın tanıdıklarımda aynı durum oldu ikiside iyi ama stresten olmuyor dedi doktoru. Sen rahatlamaya çalış biliyorum zor bende son derece stresli evhamlı bir tipim ama biraz rahat olmayı denemek lazım canım benim
Çok doğru diyosun çiçeğim ama adete 1 hafta kala başlıyo hemen düşünceler bilmiyorum nası kurtulucam evet çok ama çok stres yapıyorum eşim çok istiyor buna daha çok üzülüyorum görümcem de yeni doğum yaptı tahmin edersin o psikolojiyi işte böyle

Hic uzulme sikma canini Rabbim zamanini verir 5 yillik evliyim 2 kurtajim var. Dogal yolla cocugun olmaz iki tupun de tikali dedikleri halde 14+2 haftalik dogal gebeligim var cok şükür. Macera cok uzun da aslinda olmaz denileni olduran bi tek rabbimdir asla unutma.
Böyle güzel mucizeleri duyunca öyle mutlu oluyorum ki maşallah barekallah Allah'ım hayırlı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Mübarek gün dua eder misinn ❤

Back