- 23 Haziran 2019
- 8.727
- 37.799
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.721
Hmm elma maydanoz ben de alayım sağol canımHerby canım elma sirkeli ananaslı
tadı güzel ama karın ağrısı yapıyor wcden önce,evdekiler bitsin diye nadiren içiyorum
ama bağırsak çalıştırıcı çay olarak lipton elma maydanoz favorim , kararında çalıştırıyorkoşmuyorsun canım yani bendeki etkisi öyle,annemde de
Spor yaparken kapalı şeyler terleyince çok zor oluyor yağlar daha kolay yakılsın diye mi bu takım sauna takım yazıyorSpor yaparken kullanayım diyorum
evet canımHmm elma maydanoz ben de alayım sağol canım
Ben şöyle düşündüm fazla hoplayamıyorum ya bir de havalar da serinledi terlemiyorum bile. Sauna etkisi yapar toksinleri atarım spor yaparken dedimSpor yaparken kapalı şeyler terleyince çok zor oluyor yağlar daha kolay yakılsın diye mi bu takım sauna takım yazıyor
Anladım ama alıştıkça hoplayacaksın böyle kalmayacak ben taytla falan spor yapamıyorum az kaldı kilotla yapıcam artık pişiyorumBen şöyle düşündüm fazla hoplayamıyorum ya bir de havalar da serinledi terlemiyorum bile. Sauna etkisi yapar toksinleri atarım spor yaparken dedim
aynen canım 2 katı ödem atılıyor vallaSpor yaparken kapalı şeyler terleyince çok zor oluyor yağlar daha kolay yakılsın diye mi bu takım sauna takım yazıyor
çok havalı canım darısı bizeAnladım ama alıştıkça hoplayacaksın böyle kalmayacak ben taytla falan spor yapamıyorum az kaldı kilotla yapıcam artık pişiyorumşort giyiyorum sporda terlerken şortu iyice yukarı çıkarıyorum bir de sporcu atlet giyiyorum kısa olanlardan
Muhtemel 80 kilolara gelene kadar hoplayamam o zamana kadar giyerim onda sonra gerek kalmaz inşallahAnladım ama alıştıkça hoplayacaksın böyle kalmayacak ben taytla falan spor yapamıyorum az kaldı kilotla yapıcam artık pişiyorumşort giyiyorum sporda terlerken şortu iyice yukarı çıkarıyorum bir de sporcu atlet giyiyorum kısa olanlardan
nasıl bişeyTövbe tövbeee dominosun yeni çıkarttığı domdom nasıl görünüyor öyle yaaa of bir de durmadan reklamlarda karşıma çıkıyor
canım her zaman kullanırız bence ya uygun bedeniniMuhtemel 80 kilolara gelene kadar hoplayamam o zamana kadar giyerim onda sonra gerek kalmaz inşallah
Pizza hamurunun içine hamburger köfte cheddar ve bilimum hamburger malzemeleri kapalı hamburger yapmışlarnasıl bişey
Ayy bugün aklimdan pizza geçti azcık vereyim pizza yapıcam dedimTövbe tövbeee dominosun yeni çıkarttığı domdom nasıl görünüyor öyle yaaa of bir de durmadan reklamlarda karşıma çıkıyor
Okurken suratımı görmen lazımPizza hamurunun içine hamburger köfte cheddar ve bilimum hamburger malzemeleri kapalı hamburger yapmışlar105 in bir öğün için alayım dedi eşim
Valla şu an ödül olarak alacağım dedi ya eşim acayip gaza geldim full spor kaçamaksız beslenme ! O 105 e inilecek !Okurken suratımı görmen lazımsanki pizzanın kendisini gördüm
yav niye bekliyorsunuz 1 simit 2 ekmek yemiştin ya işte böyle zamanlarda siparişin gelmesini bekle yeterPizza hamurunun içine hamburger köfte cheddar ve bilimum hamburger malzemeleri kapalı hamburger yapmışlar105 in bir öğün için alayım dedi eşim
Benim eşim 55 i gör çeyrek alacağım sana dedi ondan sonra doğum günümde iyi bi hediye alınca 55 i görmekten caymıştımValla şu an ödül olarak alacağım dedi ya eşim acayip gaza geldim full spor kaçamaksız beslenme ! O 105 e inilecek !