- 31 Temmuz 2020
- 19.779
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.761
İvittttDimi ama
GünaydınnnnGünaydın kızlarrruyuyor musunuz
Ne zaman istersenYarın tartılırım canım
Nası yani ve sen yatabildin miOdama yeşil büyük böcekten girmiş dedim ışığı kapatınca durur ay saatlarca fıldır fıldır uçtu uyutmadı helikopter gibi sesiyle kerata
Yaa geçer inşallah eşimin de bayadır yok şükürler olsunAyy benim de egzamam atak yaptı acukaya fazla yüklendim. Şimdi ne yesem sıkıntı. Sade kaşarlı yağsız tost yiyeceğim.
Nolsun mutfağı topladım evi topladım kahvemi aldım elimeNabersiniiz
bir ara tırstım ağzıma girer mi diyeNası yani ve sen yatabildin miAnam ben hayatta duramam kaçarım
afiyet olsuunNolsun mutfağı topladım evi topladım kahvemi aldım elime
geçmiş olsunAyy benim de egzamam atak yaptı acukaya fazla yüklendim. Şimdi ne yesem sıkıntı. Sade kaşarlı yağsız tost yiyeceğim.
Ohh maşallah bu ne hız ben halen tek gözüm kapalı duruyorum. Afiyet olsunNolsun mutfağı topladım evi topladım kahvemi aldım elime
Sağol canım sana da geçmiş olsun. Bir sürü krem süründüm bira rahatlattıgeçmiş olsun
benim de serçe parmaklarımda var ama musluk suyundan ve cilt kuruluğundan olduğu için korumam zor oluyor. Ne krem sürsem fayda etmedi.
Hindistan cevizi yağı sürüyorum o iyi geldi bayağı bi de gün içinde yara bandıyla sarıyorum öyle nemlenince rahatlıyor
iyi bir işe yaramış bariSağol canım sana da geçmiş olsun. Bir sürü krem süründüm bira rahatlattı