- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.681
Yoğurtla mı cnmProtein tozlu chia puding yedim gerçekten çok lezzetli yaptı pudingi.
Akşama da fırında tavuk ve karnabahar düşünüyorum.
Aynen cnm bugün 69 görmedim diye sinirlendim yiyorumAfiyet olsun gece saatleri tehlikeli oluyor
İnşallah canım
Gelcem canım gelicem dün annem vardı az önce gitti dün ki listemi yazdım tartıyı atmıştım dün sabah
Evet atmıştınGelcem canım gelicem dün annem vardı az önce gitti dün ki listemi yazdım tartıyı atmıştım dün sabah
Afiyet şifa olsunAnnem geldi taze fasulye pişirttim bugünki menüm yine taze fasulye
Sağol canımEvet atmıştın
Afiyet şifa olsun
Arada da 1 fincan orta şekerli Türk kahvesiSağol canım
Bugün
Sabah kahvaltısı 11.00
1 yudum ekmek
1 domates
1 salatalik
1 dilim peynir
Öğle yemeği 14.00
155 gr taze fasulye
3 4 adet salatalık turşusu
Taze fasulyenin kalorisi az hem de çok leziz155 gr taze fasulyenin kalorisi 70 küsür
Annecim de çok güzel pişirirdi. Birşey yaparken hep anneminkiyle kıyaslıyorum. Onunkine yakın yaptım mı diyeAnnem geldi taze fasulye pişirttim bugünki menüm yine taze fasulye
Allah mekanını cennet etsin canımAnnecim de çok güzel pişirirdi. Birşey yaparken hep anneminkiyle kıyaslıyorum. Onunkine yakın yaptım mı diye
Amin canımAllah mekanını cennet etsin canım
Yok ben kılçıksız fasulye alıyorum canım nazende cinsi kılçıksız oluyor ben ondan seviyorumAmin canım
Sende de kılçık takıntısı var mı ben deli ederdim kadını nolur güzel ayıkla diye
Afiyet olsunŞimdi yeşil çay siyah çay bitki çayı Allah ne verdiyse ve hepsine limon sıkayım
Suyum 1.7 lt onu da 3 yapsam
yemeğe vakit kalmazz
Ohh bea
Sağol şekerimAfiyet olsun