- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.701
Bak akşam yürüyüşünde yine kedi yakaladım 2 kez arkamdan geldi geri götürdüm yerineLenaG Eki Görüntüle 3313794 Eki Görüntüle 3313795
ooh yansın yağlarBu akşam yemeğimi 2 haşlanmış yumurta ile yapıyorumiçimden civciv çıkacak resmen
Daha 1 litre olmadı su ama 2 ye tamamlayacağım2lt su oldu, şimdi fit çay içiyorum limonlu
Ah canım ya küçük deBak akşam yürüyüşünde yine kedi yakaladım 2 kez arkamdan geldi geri götürdüm yerineLenaG Eki Görüntüle 3313794 Eki Görüntüle 3313795
Bugün bir tane daha yavru getirdiler onu alamadım dışarıda besleyeceğiz artıkBak akşam yürüyüşünde yine kedi yakaladım 2 kez arkamdan geldi geri götürdüm yerineLenaG Eki Görüntüle 3313794 Eki Görüntüle 3313795
Devamını yazayım;Sağol canım
Bugün
Sabah kahvaltısı 11.00
1 yudum ekmek
1 domates
1 salatalik
1 dilim peynir
Öğle yemeği 14.00
155 gr taze fasulye
3 4 adet salatalık turşusu
Taze fasulyenin kalorisi az hem de çok leziz155 gr taze fasulyenin kalorisi 70 küsür
Evet çok küçük yarın yemelik bir şeyler götüreceğim inşallahAh canım ya küçük de
Yaa yavruları bulup bulup sana mı getiriyorlarBugün bir tane daha yavru getirdiler onu alamadım dışarıda besleyeceğiz artık
Soruyorlar geçici yuva olur musun diye ama ben aldım mı bırakamıyorumYaa yavruları bulup bulup sana mı getiriyorlar
hangi markanın çayı canım ? Nasıl birşey2lt su oldu, şimdi fit çay içiyorum limonlu
Evet ayrılmak çok zor oluyor bana kalsa evime bir sürü kedi alırımSoruyorlar geçici yuva olur musun diye ama ben aldım mı bırakamıyorum
Çok güzel canım güle güle kullan spor yaparken mi kullanacaksın günlük müŞunu aldım kızlar sauna takım
Eki Görüntüle 3313823
Herby canım elma sirkeli ananaslıhangi markanın çayı canım ? Nasıl birşey
Şunu aldım kızlar sauna takım
Eki Görüntüle 3313823
Spor yaparken kullanayım diyorumÇok güzel canım güle güle kullan spor yaparken mi kullanacaksın günlük mü