- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.661
iyi geceler balımCanım iyi geceler biraz işlerim var onları yapayım
ben de çıkayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler balımCanım iyi geceler biraz işlerim var onları yapayım
burada birbirimize destek olmak adına söylenen şeylerin ukalalikla ne alakası var yada bukadar olay yapmanın ne gereği tamamen yanlış anlamışsın yazdığım şeyi ben şekerli çay içiyorum yazdığımda şeker zararlı tüketme yazmıştın sen de bana bunların arasında ne fark varKızlar gerçekten tahammülüm yok ukala şekilde bu zararlı yeme içme diyenlere haberiniz olsun direkt kapı
Herkesin aklı var fikri var
İlla eleştiricem karışıcam diyorsa yarışmalara girsin diğer topiklere
Yavrum ne zaman yazdım yaburada birbirimize destek olmak adına söylenen şeylerin ukalalikla ne alakası var yada bukadar olay yapmanın ne gereği tamamen yanlış anlamışsın yazdığım şeyi ben şekerli çay içiyorum yazdığımda şeker zararlı tüketme yazmıştın sen de bana bunların arasında ne fark var
Günaydın canım afiyet olsunGünaydın regl olunca 2 gün dikkat etmedim . Kahvaltım 1 yumurta, yarım tost , 1 kase sütle nesfit yedim
evet eksik yazmışım bende sonuna sıvı ve tereyağ seçeneği eklesem böyle tepki vermezdin belki de dediğim gibi şeker tüketme dediğin için böyle şeyler de yazabiliyoruz sandım ben de hassas olduğunu düşünemedim kusura bakma kalp kırmak istemezdimYavrum ne zaman yazdım ya
Evet biraz fazla tepki gösterdim kusura bakma
Gerçekten çok hassasım bu konuda
Aynen cnm hani sormadın da ne kadar tüketicen niye tercih ettin vsevet eksik yazmışım bende sonuna sıvı ve tereyağ seçeneği eklesem böyle tepki vermezdin belki de dediğim gibi şeker tüketme dediğin için böyle şeyler de yazabiliyoruz sandım ben de hassas olduğunu düşünemedim kusura bakma kalp kırmak istemezdim
GünaydınGünaydınlaar mutlu haftasonları olsun
Günaydın afiyet olsunGünaydın regl olunca 2 gün dikkat etmedim . Kahvaltım 1 yumurta, yarım tost , 1 kase sütle nesfit yedim
NaberrGünaydın
İyi canım ne olsun 112.7 de kalmışım. Gıdım gıdım gidiyor napalım gitsin deNaberr
Olsun kız nerelerden geldin sen burayaİyi canım ne olsun 112.7 de kalmışım. Gıdım gıdım gidiyor napalım gitsin de
Sen nasılsın
Afiyet olsun canımProtein tozlu chia puding yedim gerçekten çok lezzetli yaptı pudingi.
Akşama da fırında tavuk ve karnabahar düşünüyorum.
Afiyet olsun gece saatleri tehlikeli oluyorOlsun kız nerelerden geldin sen buraya
Ben de dün gece acıktım yarım sandviç yedim yemesem belki görürdüm 69
Neyse bir iki güne inşallah
Sağol canımAfiyet olsun canım