- 23 Haziran 2019
- 8.727
- 37.791
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.641
Canım sen bizim için mi yani sorumluluk hissettiğin için mi yapıyordun yoksa hoşuna gidiyor mu tablo falan yapmak ?ne yapalım cnmcm?
yani ilk başlarda hoşuma gidiyordu da senin vermen yavaşlayınca üzüldüm tabloya baktıkça bu sürede niye veremedim der misin diyeCanım sen bizim için mi yani sorumluluk hissettiğin için mi yapıyordun yoksa hoşuna gidiyor mu tablo falan yapmak ?
E kalori saymaya zaten devam ne yiyerek nasıl yiyerek dolduracağımız bize kalmış.ne yapalım cnmcm?
he sadece kalori ve spor mu yazalımE kalori saymaya zaten devam ne yiyerek nasıl yiyerek dolduracağımız bize kalmış.
Spora biraz yükleniriz(senin yüklenmene gerek yok zaten yapıyorsun)
Karb. çok kısamıycam 90-100 olabilir gibi düşündüm
He geçen gün 40 gün olmuş dedin de çok az vermişim arada ödemler falan ama artık sanırım tüm ödemlerim gitti ve oturmuş kilolardan vermeye başladım o yüzden yavaş gitmesini yadırgamıyorum.Tabi hedefim yine de haftada hiç değilse 1.5 kilo vermekyani ilk başlarda hoşuma gidiyordu da senin vermen yavaşlayınca üzüldüm tabloya baktıkça bu sürede niye veremedim der misin diye
yaa canım benimHe geçen gün 40 gün olmuş dedin de çok az vermişim arada ödemler falan ama artık sanırım tüm ödemlerim gitti ve oturmuş kilolardan vermeye başladım o yüzden yavaş gitmesini yadırgamıyorum.Tabi hedefim yine de haftada hiç değilse 1.5 kilo vermek
Boşver o zaman ne yoruyorsun kendini tartı foto paylaşırız istersen tablo yapmabir de ben kaptanlık yaptım zayıflama yarışmasında, gerçekten yorucu bişey menü spor takibi,insanları dürtmek filan
Evet daha kolay olmaz mıhe sadece kalori ve spor mu yazalım
ay saol canım yaaBoşver o zaman ne yoruyorsun kendini tartı foto paylaşırız istersen tablo yapma
tamam canım gün sonu öyle yapalımEvet daha kolay olmaz mı
Anladım canım insanın morali bozuluyor yediğine yiyeceğine pişman oluyor.inan ki kural koymak istemiyorum
zaten stresli bir iş kilo vermek,bi de eleştiri gelince sağlıklı beslenme çalışmayı bıraktığım inan çok oldu ve çok vakit kaybettim
o yüzden burda da birinin başına gelsin asla istemiyorum
yok pişman olmuyordumAnladım canım insanın morali bozuluyor yediğine yiyeceğine pişman oluyor.
Ay yanlışlıkla şaşkınlığı işaretledim.yok pişman olmuyordum
Ok alıyorum şimdicanım ekran görüntüsü alacağın varsa al sen
birazdan silicem ikimizin tablolarını
Aldım canımcanım ekran görüntüsü alacağın varsa al sen
birazdan silicem ikimizin tablolarını
eline sağlııkAldım canım