- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.081
Olur canım nasıl istersenher kilo hedefine ulaşınca bir çörek yesem kız
gözlemlediğim bende börek pide gibi tuzlu bir kaçamak tatlıdan daha iyi
o yüzden ağır tatlılardan uzak durmam gerekiyor bir süre
puding de mesela 100 gr dan sonrası şişiriyor
En azından etiform reyonuÇok acıktığım belli oluyor mu?
Eki Görüntüle 3310162
Niye yahu normal ne yiyorsan at hem kendini daha rahat tutmanı sağlayabilirburaya salata resmi atıcam sadece
Bursa da yağmurluAnkara'da hava yağmurlu :) Kosheen dinlemek iyi gider
Yaa çok geçmiş olsunÖnce soğuk algınlığı sonra kabakulak oldu 1 sınıfa giden dün akşamdan beri iyi indi şişlik
üşeniyorum canım yaNiye yahu normal ne yiyorsan at hem kendini daha rahat tutmanı sağlayabilir
İstediğiniz kiloya ulaşınca ilk ne yapacaksınız diye soracaktım ki, bunu beklemiyordumMesela ilk hedefine ulaşınca tek öğün değil de bir gün boyunca mı yapsan. Mesela ben 100 e gelince sadece 1 gün
Sabah çi börek
Öğle iskender
Ara tiramisu veya muzlu pasta
Akşam da tavuk sinitzel yanında mayonezli patates salatası yemeği düşünüyorum
Ertesi gün de sıfır karbonhidrat alacağım yeni hedefime kadar bozmayacağım gibi
kız üst trafı görünce paketlerce etimek aldınsandımÇok acıktığım belli oluyor mu?
Eki Görüntüle 3310162
afiyet olsun elmalı muzlu yoğurt yiyorum175 kaloriyi hüplettim
Orası diyet grubu amakız üst trafı görünce paketlerce etimek aldınsandım
afiyet olsun elmalı muzlu yoğurt yiyorum
Ben M olmak istiyorum şuan M ile L arasındayım S de çok zayıf oluyor canım yaBen pijama takımı alacağım S beden
evet ama 1 paket 1 hafta gitse mesela dedim kaç haftalık aldı bu kiiizOrası diyet grubu ama
Yok nesfit aldım 2 paket kalorileri az diyeevet ama 1 paket 1 hafta gitse mesela dedim kaç haftalık aldı bu kiiiz
ben de muckbang yapan bi kız vardı onun gibi önüme bir borcam tatlı bir borcam tuzlu alıp ikisini kaşıklarken nasıl kilo verdiğimi anlatmak istiyorum evde telefonu karşıma koyupİstediğiniz kiloya ulaşınca ilk ne yapacaksınız diye soracaktım ki, bunu beklemiyordum