- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.101
Nasıl bir şey almak istiyorsun merak ettimMağazada bi iki kıyafet denedim daha henüz o bedene ulaşamadım 58 de durucam diyordum ama 55 yapacağım onu o tarz kıyafetlerde güzel durmak istiyorum daha var yolum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir şey almak istiyorsun merak ettimMağazada bi iki kıyafet denedim daha henüz o bedene ulaşamadım 58 de durucam diyordum ama 55 yapacağım onu o tarz kıyafetlerde güzel durmak istiyorum daha var yolum
sen afiyet olsun deme hiçYok nesfit aldım 2 paket kalorileri az diye
tşkAfiyet olsun canım
Bu 100 kiloya düşünce kutlama yemeği. Her 10 kiloda 1 yapmayı düşünüyorum. Ammaaa asıl son hedefe ulaşınca kendimi komple yeni kıyafetlerle ödüllendireceğim. Bıktım artık kocaman şeyler giymektenİstediğiniz kiloya ulaşınca ilk ne yapacaksınız diye soracaktım ki, bunu beklemiyordum
Kız görmedim inan ki hepsini okuyamadım okucam eve döneyimsen afiyet olsun deme hiç
Bele oturup aşağı kiloş gelen kiayfetler bi 5 kilo daha vermek istiyorNasıl bir şey almak istiyorsun merak ettim
Afiyet olsun canıma benim meyveli yoğurt güzel seçim hele diyet için süper rkız üst trafı görünce paketlerce etimek aldınsandım
afiyet olsun elmalı muzlu yoğurt yiyorum
Afiyet olsun gerçekten yoğurt içine ne eklersem ekleyeyim beni hiç doyurmuyor aksine midemi kazındırıyor yakız üst trafı görünce paketlerce etimek aldınsandım
afiyet olsun elmalı muzlu yoğurt yiyorum
teşekkür ederimAfiyet olsun canıma benim meyveli yoğurt güzel seçim hele diyet için süper r
sağol canımAfiyet olsun gerçekten yoğurt içine ne eklersem ekleyeyim beni hiç doyurmuyor aksine midemi kazındırıyor ya
Afiyet olsun canimlifalif bitterli bar yedim yağ yakıcı kahvemle
sağol canım senin nasıl bugün menüAfiyet olsun canim
Iyi canim iyi diyete uyggun aksamda corba ve salata yiycemsağol canım senin nasıl bugün menü
süperrrIyi canim iyi diyete uyggun aksamda corba ve salata yiycem
EVeet ya öyle :))süperrr
yüzlerce çorbamız vardi mi yaaa ne zengin mutfağımızzz
Ben en çok sulu köfte,tarhana ve yayla severim. Bak canımı da istettiniz şimdi Izgara tavuk ve salata yiyecektim e bir kase de çorba içeyimsüperrr
yüzlerce çorbamız vardi mi yaaa ne zengin mutfağımızzz