- 23 Aralık 2017
- 645
- 1.218
- 29
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.061
Iyi canim senden naberrGünaydın cnm naber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi canim senden naberrGünaydın cnm naber
iyilik canımmIyi canim senden naberr
Bir şarkı daha koyuyorum
AquamarineNane Limon Kabugu canım şu linke tıkla sayfayı kaydır bir ton seç kendine ve bana o renk tonunun ismini söyle
o rengi sana kullancam
HTML Color Codes and Names
HTML color codes, color names, and color chart with all hexadecimal, RGB, HSL, color ranges, and swatches.www.computerhope.com
son olarak da burcunu alalım :)Aquamarine
Geçmiş olsun, Allah şifa versin şimdi nasıl çocuklarTamam hiç dikkat etmiyorum bu sıralar da çocuklar arka arkaya hastalandı iyice saldım size uyum sağlayıp kendimi toplamalıyım
İkizlerson olarak da burcunu alalım :)
Önce soğuk algınlığı sonra kabakulak oldu 1 sınıfa giden dün akşamdan beri iyi indi şişlikGeçmiş olsun, Allah şifa versin şimdi nasıl çocuklar
tmm :)İkizler
Mesela ilk hedefine ulaşınca tek öğün değil de bir gün boyunca mı yapsan. Mesela ben 100 e gelince sadece 1 gün
Ne meselaaaa
Geçmiş olsunÖnce soğuk algınlığı sonra kabakulak oldu 1 sınıfa giden dün akşamdan beri iyi indi şişlik
Günaydinnn herkesee
Günaydın cnm naber
Hayırlı pazarlar tam sporluk şarkı atıyorum size mutfağı toplarken biraz oynayın
her kilo hedefine ulaşınca bir çörek yesem kızMesela ilk hedefine ulaşınca tek öğün değil de bir gün boyunca mı yapsan. Mesela ben 100 e gelince sadece 1 gün
Sabah çi börek
Öğle iskender
Ara tiramisu veya muzlu pasta
Akşam da tavuk sinitzel yanında mayonezli patates salatası yemeği düşünüyorum
Ertesi gün de sıfır karbonhidrat alacağım yeni hedefime kadar bozmayacağım gibi