- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Hemen duzelmez cnm zamanla yavas yavas duzelirMerhaba herkese
Bugun iftara misafirim vardi...butun gun cok yogundum cok sukur kizima hatirlatmiyorum cisi gelince soyluyor)))tabii kaka yine tutuyor bakalim biraz daha sabir....
Denk getirmek sans cocuk anlamiyor tutmasi ve kacirmasi daha iyi farkina varmasi acisindan....Ayy cok sevindim senin adina dua et de bizimkilerde cabuk ogrensin.
Senin dedigin gibi ervanin altini cikarip terlik giydirdim tuvalete saldim ayyy bi hosuna gitti sorma comesiyo bide tasin yanina kakasini yapacagini anladigim zamn oyle yapicam. Cisini yapmayi beklerken de sikilio dedim ya lazimliga cesmenin yanina aliyom hafif suyu aciyom onunla bi oynuyo bi oynuyo gor guluo oynarkende yapio cisini bugun rekorumuzu kirdik 4 kere tuvalete denk geldik bu yontemle:))
Ama sanirim denk getirmek fazla onemli degil altina yapmasi daha iyiymis yapacak ki tutmayi ve soylemeyi ogrensin sen ne diyosun cnm dogrumudur?
Kakayi denk getirdiniz mi yoksa camasirina mi yapiyor ...benim derdim suan kaka yaaa herkese soruyorum :))))5.gun: 5 kere tuvalete yapti 3 defada kacirdi cok iyi ama bundan sonra denk getirmesi icin fazla ugrasmicam yapsin altina yapsin ki tutmayi ve soylemeyi ogrensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?