- 29 Mayıs 2010
- 31.233
- 84.545
- 798
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Kaka gelince oturuyor tuvalete hemen kalkiyor hayirrr yapmiyacam diyor zorlamiyoruz kalkiyor...sonra kaka sıkıştırıyor sonra yine cis diyor gidiyoruz bakiyor kaka geliyor hayir hayirr cis yok deyip kalkiyor inanin bunu bugun 30 kere yapti her seferinde sabirla gidiyoruz geri geliyoruz...Ayy çok sinir bozucu birşey yaa allah yardımcın olsun korkuyo mu acaba kakasından bazı çocuklar korkarmışya
Allah allah sasilacak bi durum.Canim valla bizde guluyoruz artik halimize)))sabah yarim bardak su iciriyorun bir yemek kasigi sizma zeytinyagini peynirin ustune dokuyorum onun hepsini yediriyorum...sonra bol su ardindan 3 adet kuru kayisu 2 adet incir kaynatiyorum eziuorum marmalet yapiyorum sirf kokusy gelsin diye bir parmagin yarisi muz koyuyorum ki muz yiyorum zannetsin..
Ogle ve aksam
Kabak yemegi yada y.fasulye yada sebze yemegi boool zeytinyagli yaninda yogurt veeee aksam armut veriyorum ..
Yani bunlari bir yetiskin yese wcdwn cikamaz nasıl tutmayi basariyor anlamiyoruz...13 gundur menu bu sekilde ....
Kaka sadece kucucuk bir parca o kadar yine tutmayi basardi...Allah allah sasilacak bi durum.
Kabizsa olmaz bu sekilde cisi kacirinca kakayida yapti mi?
Cok uzucu bi durum ya gercekten sasirdim. Nolcak oyle mecbur yapacak yaniKaka sadece kucucuk bir parca o kadar yine tutmayi basardi...
Bebeklikten gelen kabizlik canim yani surekli bir kabizlik hali ...ama biz bunu hic yasamadik ...duzenli bagirsak calisiyordu...egitimle birklikte basladi aslinda kabiz degil yumusak ama yapmiyor tutuyor bizim sorunumuz bu....Kronik kabizlik nasil oliyor?
Cnm benim kzimda var bu durum 2 gunde 1 yapar hep ve tas gibi ama dikkat edersem hergun cekirdekli kuru uzum haslayip blendirlayip verince yumusak yapiyor ama bir gun devam etmiyeyim hemen tas gibi ve azicik yapiyor.Bebeklikten gelen kabizlik canim yani surekli bir kabizlik hali ...ama biz bunu hic yasamadik ...duzenli bagirsak calisiyordu...egitimle birklikte basladi aslinda kabiz degil yumusak ama yapmiyor tutuyor bizim sorunumuz bu....
Canim sen bu ewreleri iyi takip ediyon ben hic boyle yapmadim bugun su kadar falan diye,3.gun: 9 kere kacirdi 1 kere tuvalete yapti.
Kaslari gelisiyor tutmaya calisiyor farkina variyorum. Cisi gelince hizli bacak hareketi yapti bi kac kez ve 1 saatte cis yapan kizim aksam ustu 2 saatte 1 yapmaya basladi
Sagol canim dr soyleyecegim..neler yaptiniz bu korkuyu yenmek icin lutfen paylasirmisiniz nasil davrandiniz en sonunda nasil karar verdi bir sihirli degnek mi degiyor lutfen paylasirmisiniz ....????ada kizin korkuyor bak kesinlesti.
hic görmesin kakasini.
benim kizimla ben 1yil ugrastim.
inşallah sen yasamazsin.
bi kere korktumu kabiz oluyor kanıyor vs. neler çektik
eczanede ilaclar var surup. ishal yapici drye yazdirip alabilirsin. ben drye anlatmistim yazmisti. mecbur kalsin yapsın. ve de kakasini gormesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?