- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.548
- 748
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
23 aylık kısın haber veriyordu tuvaletini ama alistirmadim soğuk diyeKac aylik oglunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23 aylık kısın haber veriyordu tuvaletini ama alistirmadim soğuk diyeKac aylik oglunuz?
Benim oglum da 27 aylik. Baslayali bugun 9. Gun. Ufak tefek aksakliklari saymazsak gayet guzel ilerliyoruz. Umarim sorunsuz bi surec olur hepimiz icin.23 aylık kısın haber veriyordu tuvaletini ama alistirmadim soğuk diye
İnşallah canım Allah yardımcımız olsun alıştırma kulodu kullanıyor musun almamız lazım mi eskiden yokmuş sonuçtaBenim oglum da 27 aylik. Baslayali bugun 9. Gun. Ufak tefek aksakliklari saymazsak gayet guzel ilerliyoruz. Umarim sorunsuz bi surec olur hepimiz icin.
Güle güle kakalar diye kitap var okumayı denesen? Bu arada ben ayın 1 inde başladım kızıma eğitime, tesadüfen denizden mikrop mu aldı bilmem feci ishal oldu, 2 kez bacaklarından aktı kakası ve tiksindi sanırım, 3. Günde bu yüzden hem çişi öğrendi hem kakayi, bi şekilde tutamayacağı kadar ishal olsa belki mecbur kalacak söylemeye, yada benim tesadüf oldu bilmiyorum ama 3. Gün başladı söylemeye ve bacağından akmasın diye koşarak gidiyor halakızım hala kaka yapmamaya direniyor çıldıracam dün bütün gün kaka var diye tuvalete gittik geldik gittik geldik ama bişey yok en sonunda akşam oturdu ağlaya ağlaya yapmayacam diye diye kakasını yaptı klozete... yapıncada bir sevinç bir mutluluk hep aynı süreç....aynı şeyleri tekrarlıyor acımadı ki ohhh rahatladım ama kak gelince yine tutmaya çalışıyor ...
nasıl öğrenecek onun yüzünden eve çakılı kalıyoruz çiş sorun değil ama belli kak var kıvranıyor ahannn şimdi yapar şimdi yapar diye evden dışarı çıkamıyoruz offff sıkıldım valla....
Ben evde hic kilot falan giydirmiyorum. Ince penye pijama giydiriyorum. Oglum rahatlikla cikarabilsin diye. Disari cikarken giydiriyorum sadece. Bi kaza olursa sorun olmasin diye.İnşallah canım Allah yardımcımız olsun alıştırma kulodu kullanıyor musun almamız lazım mi eskiden yokmuş sonuçta
İnşallah öğrenirler biran once bende istiyorum çabuk öğrenmesini Allah yardımcımız olsunBen evde hic kilot falan giydirmiyorum. Ince penye pijama giydiriyorum. Oglum rahatlikla cikarabilsin diye. Disari cikarken giydiriyorum sadece. Bi kaza olursa sorun olmasin diye.
Amin. Benim tek korkum iki ay sonra eskiye donmesi. 2ay sonra ise baslicam. O donemi atlatirsak sorun kalmaz sanirim.İnşallah öğrenirler biran once bende istiyorum çabuk öğrenmesini Allah yardımcımız olsun
İnşallah hemen öğrenir bizim komşunun oğlu 3.5 yaşında daha tam ogrenememis küçüğü haber veriyomusAmin. Benim tek korkum iki ay sonra eskiye donmesi. 2ay sonra ise baslicam. O donemi atlatirsak sorun kalmaz sanirim.
Belki bi sorun vardir kaslarinda. Tutamiyorsa falan.İnşallah hemen öğrenir bizim komşunun oğlu 3.5 yaşında daha tam ogrenememis küçüğü haber veriyomus
Cok sukur ogrendi:)) ozlemisim bu topigi yazidigin iyi oldu:)Selam nağtın alıştı mı kızın tuvalete TurkuazKrampon :) merak ettim bende 8 gündür tutuyorum ama bizim durum biraz vasat sadece iki kere peş peşe yaptı daha da oturmak istemiyor
Maşallah size CANIM benim oğlum 32 aylık oldu bende Şen'inle başlamış ara vermiştim yine başladık bugün hiç yapmadı iki saat sadece kilodu ile bıraktım altına bile yapmadı düşünCok sukur ogrendi:)) ozlemisim bu topigi yazidigin iyi oldu:)
Zaman cnm sadece zaman... Daha cok erken ne kadarlik bebisin?
Ben olmayinca 1 ay ara verdim sonra tekrar basladim ama bu sefer direkt tuvalete yaptirmaya basladim. 1 ay boyunca kakayi hic yapmadi sonra sonra yapmaya basladi. Bugun 57.gunumuz neredeyse 2 ay oluyor. Tabi arada kacirma oluyor bugun bile hem cisi hem kakayi altina yapti. Mesela 2 gun hic kacirmiyor 3.gun 2 kere kacirabiliyor ama bugunlerime cok sukur. Bi de soyler soylemez hemen kosarak goturuyorum bazen tuvalette terlikleri giyerken yapiveriyor :))
Ya benim oğlum istediği an alıp içiyor buzdolabından akıyor bizim su hatta bez dayanmıyor bu yüzden 7 numara zaten az of ofSu icmeleri cok farkediyor cnm. Kizim su icmesin gunde 6 kere zor yapiyor ama su icsin 10 u buluyor. Ben kizimin 6 saat cis yapmadigini biliyorum
7 numara zaten az derken ne demek istedigini anlayamadim. Cok mu su iciyor diyorsun ona ragmen az mi cia yapiyor?Ya benim oğlum istediği an alıp içiyor buzdolabından akıyor bizim su hatta bez dayanmıyor bu yüzden 7 numara zaten az of of
Yok canım çok çiş yapıyor benim oğlum biraz toplu 7 numara bez kullanıyoruz o da az bulunduğu için pahalı 40$ paketi içinde 72 tane var bir an önce geçmemiz lazım bugün 15. Gün ve sadece 5 defa çiş bir defa kaka yaptı tuvaletine7 numara zaten az derken ne demek istedigini anlayamadim. Cok mu su iciyor diyorsun ona ragmen az mi cia yapiyor?