- 20 Ağustos 2014
- 1.813
- 355
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Kaka yapiyor mu benim kizim kakayi yapmiyor cisi ucgunde ogrendik ama kakayi yapmiyor tutuyor kivraniyor en son bakti olmuyor camasira yapiyor...bizde bunu cozsek bitti bu is diyeceguz Allaha sukur gecede kuru kalkiyor yada sahura kalkinca uyandiriyoruz varsa yapiyor yoksa yok cis deyip geri yatiyor....Canim inan tam hatırla miyorum tek bildigm 1 bucuk ay oldu 1 haftadir tam anlamiyla duzene bindi anne cis diyo gdiim yapiyoruz cikiyo boyle yani ama 20 gunu kesin bulmustur normal duzenimiz bu ewrelerde günde 3 4 defa kaçırdığı da oluyodu yani
Siz cis e basladinizmi simdi ben anlamadimAma hayrunnisada biraz inatlık var suyuna gitmek gerekiyo hep şebeklik yapıyorum karşısında :) ama hayrunnisa da kakasını yapmak istemiyor tuvalete
Vala ben kisin basindan bu yana ara ara goturuyodum kakasindan rahatsiz oluyodu yapmıyordu bezine gidiyoduk kakasini yapiydou bezi geri bagliydum bakdim alisscak birakdik bezi. Mayis basinda canimKaka yapiyor mu benim kizim kakayi yapmiyor cisi ucgunde ogrendik ama kakayi yapmiyor tutuyor kivraniyor en son bakti olmuyor camasira yapiyor...bizde bunu cozsek bitti bu is diyeceguz Allaha sukur gecede kuru kalkiyor yada sahura kalkinca uyandiriyoruz varsa yapiyor yoksa yok cis deyip geri yatiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?