- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Ayni kaderi paylasiyoruz resmen. Bakalim yarin olcak allah hepimize sabir versin yazin lutfen destek olalim birbirimizeBenim oglumda 28.ayina gircek dun basladik aynen soyledigin gibi cisini hep altina yapti 1 defa denk getirdik ama digerleri ve kakasini direk yapiyo altina oglende yapmadan uyandi . cok zor nasil gececek bilmiyorum su oruclu gunlèrde
Lazimliga oturmuyor mu sizinki?allah kolaylik versin tatlim ya ikimizide benim kizimda 2. Yasinda 1 haftadir neler cekiyorum wc alistirmak icin ee biraz dayanmak lazim benim kizimda korkuyo agliyo bagriyo falan ama nasil olck bilmiyorum ins basarirz
Soylemesini hemen beklemiyorum zaten ama kac kere varya kalktiktan sonra yapti. Suanda hic tutma kabiliyeti yok onun farkina vardim geldigi gibi gidiyor geldigi gibi akiyor. Kaslarinin gelistigini ne zamana farkederim ki cnm ya?TurkuazKrampon canim iatıyorum su icti 10 dakka fazla deil söylemesi ni bekleme suan hadi gidelim gidin sende yap oda yapsin su ac bekle ilk siralar hemen oturur oturmaz yapmiyolar brn ilk gunlerde 20 dakka yapmak iicn bekkledigimi biliyorum
Cis var biliyorum oyusden yapmazsa da bekliyodum ben cunku biliyorum var yani cisi kendimden yola cikarak gdiiyodum anladinmi yani canim ciism demesini bekleme biz daha yeni yeni cisim geldi diyoda oyle gdiiyoz duusn yani oyuzden gozun onun ustunde olsun oruc zaten birsey de yapmiyondur. Sürekli onla ilgilen yani
3 gunde cisi ogreten biri olarak bu dediginizi dikkate alicam.Cis yaptiginda ben biraz degistirmemistim islakliktan rahatsiz oldu ondan sonra yapmaya basladi...sizde bi on dakika birakin islak anlasin
Bizim bugun 13.gun oluyor egitime devam...raziyim 1 ayda ogrensin yeterki sanki kakayi hic yapmiyacak gibi geliyor bana3 gunde cisi ogreten biri olarak bu dediginizi dikkate alicam.
Zamanla alisirndiye dusunuyorum. Kakayi 1 2 ayda ogreniyolarmis cis gibi degilmis yani. Ne kadar oldu sizin?
Bizim bugun 13.gun oluyor egitime devam...raziyim 1 ayda ogrensin yeterki sanki kakayi hic yapmiyacak gibi geliyor bana))) canim benim kizim 37 aylik yani buyuk sanirim senin cocugun daha kucuk benim kizim artik herseyi biliyor anliyor....bundan dolayi kaslari tam gelismis cisi 3 gun icinde ogrenmesini buna bagliyorum bide odul verdik cis yapti bekledigi hediyeleri aldik....ama kakada odul ise yaramadi :))) yeni taktigim kaka yapinca cok buyuk odul koymayacam normalmis gibi davranip bi cikolata yada kizim boya kalemlerine bayiliyor resimbyapmayi seviyor boya kalemi alacam...
Ablam ogretmen diyorki oyle abarti odul almayin bunun normal ve hep olmasi gerektigini bilsin diyor hakli biz nerdeyse yat kat alacaktik))))))
Elif dun ogle uykusundan kuru kalkmisti.Sengulcum yataga isemismi canim bende oyle haber bekliyorum bsenden
Siz bilirsiniz tabiki bu isi.Ben bugün itibariyle ramazan sonrasına erteledim arkadaşlar , bir yandan 7 aylık oğlum biyandan emzir bi yandan diğer oğlumun tuvaleti bi yandan oruç hepsi birden tükendim biranda sankiSize bol sabırlar diliyorum TurkuazKrampon ada81 canim eminem B beypazari
Cumartesi lazimlik falan mi alacaksiniz? Bi an once gelin cok zor birilerinden biseyler duymaya ihtiyacim var. Ilk gun ne demek istedigimi anlicaksiniz26 aylık kızım c.tesi başlıcaz. sizide takip edicem isterseniz paylaşırımda .nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?