- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Aa 2 yas sendromuna girdi herhalde. Bizim gundeki arkadasin kizida sendroma girdi surekli agliyo.Gunbatimiii tebrik ederim valla seni aferin ervaya da ne güzel kurtuldu bezden darısı bize valla korkuyorum açıkçası benim kızım çok inat bu ara uykuda bile sorun yaşıyoruz inatlaşır diye çok korkuyorum inşallah öyle olmaz
Oo cok erken degilmi daha kaslari bile gelismemis olabilir. Konusuyomu kiziniz?Bana "bezsiz bebek" kitabını önerdiler.
ben de bu haftasonu başlamayı planlıyorum. kızım 16 aylık.
Allah yardımcın olsun.
çok erken değil mi ? tepkiler veriyor mu çişden rahatsız olduğunu hissettiriyor mu ?Bana "bezsiz bebek" kitabını önerdiler.
ben de bu haftasonu başlamayı planlıyorum. kızım 16 aylık.
Allah yardımcın olsun.
canım merhaba ,ada81 nasil gidiyor?
Oo cok erken degilmi daha kaslari bile gelismemis olabilir. Konusuyomu kiziniz?
çok erken değil mi ? tepkiler veriyor mu çişden rahatsız olduğunu hissettiriyor mu ?
küçük olması avantaj 2,5 yaşından sonra korkuyu öğreniyorlarmış ve çok doğruy benim kızım 3 yaşına yaklaşırken korku kelimeisni öğrendi ama kendiliğinden öğrendi asla hiçbir şey için korkutmadım yalnız başına odasında uyur hiç yanımıza gelmez....Benimkide rahatsiz olmuyor cnm yapinca pantolonunun ustunden minciklayip duruyor pantolonunu cikarirken dikkatlice bakiyor ne cikacak diye a aaa deyip duruyor bende tuvalete dokuyorum buraya yapicaz annem diyorum. Ciai bi soylesinde kakayi pek takmiyorum suanda. Cunku cok sukur kizim korkmuyor kakasindan
Bosu bosuna alistirma kiloduna para verme o sadece gunu kurtarmalik bez gibi dusun bi yere giderken takabilirsin otobus yolculugu, misafirlik gibi.Henüz "anne" ve "baba"dan başka bir şey söylemiyor. Kasları konusuna çok takmıyorum. O evler bir gün işenecek
Sürekli kaşınıyormuş gibi hareketler yapıyor. o yüzden bu sıcaklarda kurtulması taraftarıyım. Çalıştığım için sıkıntılı olabilir bu dönemimiz. ama şimdiden bir iki denemeden bir şey olmaz. temmuz sonu tatile çıkacağız. orada işi halletmeyi planlıyorum.
Alıştırma külotlarıyla başlayıp, sürekli "çiş" "kaka" deyip oturtacağım bakalım ne olacak.
Aa ilk defa senden duydum o zman baslamakla iyi yapmisim. Krese ver bence faydasi olur belki degisiklik olur ona arkadaslarinin tuvalete yaptigini gorunce heveslenir belki
Neden boşuna uğraşmış olasın kuzum siz hallettiniz bile bu işi sadece söylemesi kaldı geriye. Benim tarih tam belli değil kuzum bayramdan hemen sonra başlarım heralde alışveriş yapmam lazım alez kilot falan alacam. Bizimki de oyun oynarken gitmek istemiyo tuvaleteAa 2 yas sendromuna girdi herhalde. Bizim gundeki arkadasin kizida sendroma girdi surekli agliyo.
Sen tam tarihini belli ettinmi kzuucum ne zman baslican?
Ins halledeceksin bu durumu senin kizin dilli masallah kendini ifade eder.
Varya adim kadar eminim eger erva konusabilseydi bana bi kac gundur cisini soylerdi rahatlikla
Olsun herseyde hayir vardir sadece bekliorum ins soyler bosuna ugrasmis olmak istemiyorum
İnanır mısın hayrunnisayı ben de hiçbirşeyden korkutmadım ama o kadar tedirkin ki dışardan falan yüksek ses duysa ayy o neydi diyo ve koca hindiden korkmuyo küçücük sinekten korkuyo :))küçük olması avantaj 2,5 yaşından sonra korkuyu öğreniyorlarmış ve çok doğruy benim kızım 3 yaşına yaklaşırken korku kelimeisni öğrendi ama kendiliğinden öğrendi asla hiçbir şey için korkutmadım yalnız başına odasında uyur hiç yanımıza gelmez....
3 yaş zor bir yaşmış halbuki okuduğum kitaplarda 2 ve 4 yaş sendromu var bizim kız 3 yaşında inatlaştı))
Gozun aydinYukaridaki mesaji gonderdikten sonra esim seslendi ciss diyomus kizim bi baktim altina kakasini yapmis:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?