- 16 Haziran 2016
- 10
- 5
- 86
- 34
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Ben suan ankaradayim , ama merkez seyhanda annemlerAdanalılar nerelerde oturuyorsunuz kim bilir belki Birgün görüşürüz :)))
acıyacak zannediyorlarmış ondan tutmak ve yapmama isteği doğuyormuş bende beslenmesine dikkat edince yumuşak şekilde gelince aaaaa çok basitmiş diyorE cnm yaptigi zamn korkmuyor aksine seviniyor ilk bas neden yapmak istemiyor anlamadim ben
herlade acıyacak fikrini yenemedi sanırım ona bağlıyorum başka bişey gelmiyor aklımaCok ilginc yaa once yaptiginda da boyle sevinmisti rahatladiginin farkinda ama neden boyle yapiyo acep ?
ayyy bi arkadaşımla dertleştim ayyy bu niye böyle ben ne yapacam bir ay sonra pedagoga mı götürsem diye arkadaşım öğretmen dediki bırak ada çoook okuyorsun okuduklarını uygulamaya çalışıyorsun .. bırak anam babam usulüüü öğret dedii bence haklı....Evet elifcim dogru soyluyon valla biz ustlerine tirredigimiz icin boyle. Annem bize tuvalet egitmi bile dogru duzgun vermemis altimizi acmia heryere yapa yapa ogrenmisiz. Biz ne diller dokuyoruz ogrensinler diye yanlarindan ayrilmiyoruz agizlarinin icine bkiyoruz onlarda naz yapiyor
umarım zaman veriyorum inşallah çözülür annede sanırım zamanla kabulleniyor ilk zamanlarda içimde yaşadığım fırtınalar panik yok daha rahatımValla iyi demis.
Belkide olabilir aciyacak korkusi mantikli geldi bana ins asar durumu
Cok guzel bir ilerleme bu. Bence soylemesine firsat tanirsan soyleyecektir de. Sen anliyorsun hareketlerinden diye belkide soyleme ihtiyaci hissetmiyordur.Herkese gunaydinlar.
3 gundur sadece 1 kez altina kacirmis oluyor. Onun disinda hep benimle birlikte tuvalete yapiyor
Ilk zmanlar neydi oyle sabahtan aksama kadar makina doluyordu sabaha camasiri zor yetistiriyordum simdi 3 gundur makina calistirmiyorum
Soylemesini bekliorum insallah yakin zmanda "cis" der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?