• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaşındaki çocuğu evde yalnız bırakmak

Ya ne oluyor bu kvlere hep yalnız birakmislar bebekleri:duduk:ben banyoya elimi yikamaya bile gitsem oğlum yanımda oluyor ben odadan odaya yalnız bırakıp güvenemiyorum bunlardaki ne cesaret :skandal:
 
Verilmis sadakan varmis da yavruna bisey olmamis benimki 18 aylik cami açıyor parmakliklar olmasa kafayi yerdim heralde. Bidaha asla emanet etmeyin 5 dka bile olsa.
 
Kadın cahil ve keyfine düşkün yemese öldürdü herhalde
 
Bana çok sakince davranmışsınız günü geldi

Ben daha büyük çocuğumu bile evde bırakmıyorum sizinki Bebek daha
ya bende anlamadım dilim tutuldu resmen ya şoka girdim hemen söyleyen ben kaldım öyle belki eşim yanımda o cevap verir diye diyemedim ama illa bu konu gündeme ısıtılıp gelecek ve ben kafamda çok büyüten biriyim illa gelecek günlerde konuşurum zaten eşim yarın konuşacak evine gidip. Bende asla bırakmayacağım zaten o bakmasın diye çalışmıyorum . Karakterini huylarını beğenmediğim için kızımın onu örnek almasını istemiyorum .
 
Bide camda beklemis oyle mi ?yemeyiverseymis ölmüş mü lokmasiz k.valideniz.:kızgın: Emanet o cocuk degil evde birakip disari cikmak baska odaya giderken bile yaninda goturmeliydi.. sizide cok sakin buldum ayrica o an verirdim ben tepkimi sert bi sekilde bidaha sakın birakmayin
 
Ben kizimi kv ye hayatta birakmam.uc yasina girecek oraya gittigimizde bile odada tek birakmiyorum ki okadar rahat bir kadin malesef.sende birakma sakin.cok guvendigin biri deyilse katiyyen birakma ya gotur yada sende gitme.iki saniye gozunu ayirman bile ne kazalara sebep olur Allah korusun.sonra senin canin yanar kimseye bisey olmaz Rabbim korusun meleklerimizi.kv den coooookkk sorumsuz bosver bisey deme ama ona birakma.iyi kv yok hepsi ayni benimki de dahil..
Ya karakterini kendini sevmem ama Gözümde güvenilirdi ama yanılmışım zaten dediğim gibi bir elin parmağını geçmez ona bırakmam hiç
 
Böyle şeyleri duyunca annem gözümde daha çok büyüyor. Deli gibi torunlarının üstüne titrer 1 saniye bile yalnız bırakmaz çok dikkat eder kendi yemez yedirir YAni. 2 yaş daha ne ki Allah korumuş gerçekten
 
Evde tek bırakması çok yanlış. Siz de bir daha bırakmayın kimseye çocuğunuzu bu ders olsun.

Bir de bu yaşlarda pencereden, balkondan düşme vakası çok oluyor. Çok mu zor pencereye kilit taktırmak. Arkadaşlarda görüyorum küçücük çocuğu var pencere bütün açık hatta önünde de koltuk var bazısının. Şok oluyorum nasıl bir rahatlık. Aaaa çıkmaz ama o biliyor diyor. Ya iki yaşındaki çocuk nerden bilsin. Onun yükseklik gibi bir kavramı idrak etme durumu ya da düşersem ne oluru bilme durumu yok ki. Kiraciyken bile yapı marketlerde satılan 3-5 liralık pencere aparatlarindan alıp taktik. Hem küçücük açıp havalandirabiliyorduk evi hem de kilit görevi görüyordu. Yapmayın ufacık birşey. Sonra vicdan azabı cekmeyin. Tedbiri alıp takdiri Allaha bırakın. Hayret ediyorum bazı insanlara neymiş olacaksa olurmuş önüne gecilmezmis yok melekler korurmuş. Evet olacaksa olur önüne geçilmez ecel vakti değişmez ama ecelin şekli değişir. Neden bizim tedbir almamiz, zorunlu yapmamiz gereken şeylerden dolayı böyle şeylere sebep olalım ki.??
 
Neler olabilecegini düşünmek bile istemiyorum birakmayin sakin bir daha bu insanlar nasil çocuk büyütmusler anlamiyorum allaha emanet yavrularimiz...
 
Bu kayınvalidelere ne oluyor bugün anlamadım.
Yemeyiver o lokmayı ya. 2 saat yemesen ölmezsin ama 2 yaşında kıpır kıpır bir bebeğin başına herşey gelebilir. Nasıl bir şuursuzluk aklım almıyor.
 
Çok şükür bişey olmamış çocuğa yine dua edin bidaha da aman aman şakın bırakmayın
 
Bugun bu konular ne yaa cildirmamak elde degil.
Az once de baska konuya yazdim bu sorumsuzluk!!! Bazi kisiler baslar simdi annem bizide birakiyordu, bende cocugumu birakiyorum diye bugun bu yuzden cok saskinim.
Butun camlarimda kilit var kizimi kac kere acmaya calisirken yakaladim. Suan dusunuyorum da 2,5 yasinda ki kizimi birakip gidicem:KK57:imkansiz!
Sandalyeye cikar, bicak alabilir,prizlerle oynayabilir,biyerden dusebilir ve daha birsuru sey ki ben evdeyken bile heryeri kurcaliyor. Millet cocugu birakip pazara, markete gidiyor. Allah akil fikir versin.
 
Back