Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bende anlamadım dilim tutuldu resmen ya şoka girdim hemen söyleyen ben kaldım öyle belki eşim yanımda o cevap verir diye diyemedim ama illa bu konu gündeme ısıtılıp gelecek ve ben kafamda çok büyüten biriyim illa gelecek günlerde konuşurum zaten eşim yarın konuşacak evine gidip. Bende asla bırakmayacağım zaten o bakmasın diye çalışmıyorum . Karakterini huylarını beğenmediğim için kızımın onu örnek almasını istemiyorum .Bana çok sakince davranmışsınız günü geldi
Ben daha büyük çocuğumu bile evde bırakmıyorum sizinki Bebek daha
Ya karakterini kendini sevmem ama Gözümde güvenilirdi ama yanılmışım zaten dediğim gibi bir elin parmağını geçmez ona bırakmam hiçBen kizimi kv ye hayatta birakmam.uc yasina girecek oraya gittigimizde bile odada tek birakmiyorum ki okadar rahat bir kadin malesef.sende birakma sakin.cok guvendigin biri deyilse katiyyen birakma ya gotur yada sende gitme.iki saniye gozunu ayirman bile ne kazalara sebep olur Allah korusun.sonra senin canin yanar kimseye bisey olmaz Rabbim korusun meleklerimizi.kv den coooookkk sorumsuz bosver bisey deme ama ona birakma.iyi kv yok hepsi ayni benimki de dahil..
Kesinlikle bunu da başardıBi daha birakmayasin die yapio galiba![]()
Biz lokma yemiyoruz deyip poşeti de eline tutuşturdum ama anlayana birde ver yerim ben diyorKayınvalideniz aşırı derecede sorumsuzmuş.
Lokma yemese ölecek miydi acaba.
E yuh yani. Yüzsüzlüğün, vurdumduymazlığın bu kadarı.Biz lokma yemiyoruz deyip poşeti de eline tutuşturdum ama anlayana birde ver yerim ben diyor