• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaşındaki çocuğu evde yalnız bırakmak

Valla herkes kayınvalidenizin cesaretine hayran kalmış ama, ben sizin sakinliğinize hayran kaldım. Kendime hakim olamayarak kesin bişeyler derdim o anki sinirle. Bravo size:KK9:

Bana çok sakince davranmışsınız günü geldi

Ben daha büyük çocuğumu bile evde bırakmıyorum sizinki Bebek daha

Bırakılmaz yani. Hele sana emanet etmişler bu çocuğu değil iki yaşında daha büyük bile olsam gözümün önünden ayırmam ben. KV birşey olmadı diyo ama ya olsa. Özrü kabahatinden büyük.

Ama kızınız yalnız kalma cesareti göstermiş ya ona helal olsun onu tebrik ettim. Etrafımdaki o yaştaki çocuklar iki dk odada yalnız kalamıyor sizinki akıllı uslu beklemiş maşallah. :))

Çocuğunuzu böyle insanlara emanet etmeyin bir çocuk evde tek başına yalnız bırakılmaz neler görüyoruz neler duyuyoruz aman sakın !

sizi tebrik ediyorum sakinliginizden dolayi
ben olsam o kv nin bogazina sarilir parcalardim orda sanirim

Ben çocuk, minimum 2 saat garantili uykusunu korunaklı beşiğinde uyurken, çöpü kapının önüne koyuyorum ama ya kapı cereyandan kapanırsa diye ev anahtarını üstümde taşıyorum :deli:

ohaaaa diyorum 2,5 yasında ne anlar bide camda bekledi diyor yaa göremedi diye iyice görmek için eğilmeye kalksa düşse böyle sacma seymi olur yaaaa

2 buçuk yaşında kızım var çalışmıyorum kızımı büyütmek için ara verdim kayınvalidem de bize yakın oturuyor. Her zaman yağmur çamur demem çocuğumu yanımda götürürüm kayınvalideyi çağırmam. Aramız zaten pek samimi değildir. ( uzun sorunlu bir geçmişimiz var . Onları yaptıklarını anlatsam neler neler. Neyse bu konuları geçelim ) yani anlayacağınız ona pek minnet etmem . Yakınımızın hastalığı sebebiyle hastaneye gitmemiz gerekti hastane ortamı çocuğu götürmeyelim dedi eşim. Tamam hoş yemeğini yedirdim kendisi geldi en fazla 2 saate döndük. Geldim kızım ne yaptıklarını anlatmaya başladı. Mutfakta lokma poşeti gördüm tabi şaşırdım çünkü lokmayı alt sokakta döküyorlardı. Bu soğukta herhalde çocuğu çıkarttı dedim ki bunu sorun etmezdim Sımsıkı giyinmiş çıkmış derim. Anne lokma nereden geldi dedim ? Ben aldım kızı evde bıraktım beni camda bekledi bana baktı dedi. Eşim bile ne evde yalnız mı bıraktın anne dedi? Birşey olmadı bekledi o beni diyor. Hiç cevap vermedim yüzüm düştü Bir süre konuşmadım ama hanımlar ya ne kadar sakin olursa olsun bir çocuk bu ya düşer ya kısar kapıyı açabilir nasıl ya sana emanet o nasıl yalnız bırakabilirsin ? Yanlış mı düşünüyorum. Eşim ben onunla konuşurum dedi ama bu sondu kendi kızıma bakmaya heves çalışayım diye bekliyor ve ben ona bırakmıyorum bu olaydan sonrada bırakmam artık
:oha: Çok afedersiniz ama

Bizim bir komşumuz içeride iş yaparken gözünü 5 dk çocuğundan ayırdı. Çocuk pencereden babasını görmüş bağırmak için eğilmiş 5. kattan düştü öldü. Allah korusun, bu ne cesaret bu ne düşüncesizlik...

Eskiler boyle, yenilerde de daha bu kafada olanlar var. cocugunu birakip pazara alisverise falan gidenler.
annem beni 2 yasindan beri uyutup evde yalniz birakir baga bahceye gidermis, uyanip camin onune oturup bekledigimi hatirliyorum. Cocugum olunca anneme cok kizdim nasil yapabildi diye ama onun buyukleri kundak bebeklerini saatlerce birakip tarlaya gittikleri icin ona normal geliyordu demek.

Yuh ya.
Kafayı yemiş olmalı.
Ben 10 yasındaki kızımı bile evde tek bırakamıyorum, k.valideniz kendini şaşırmış galiba.

Böyle rahat insanlar var malesef.geçen gun bankada beklerken bir kadinin konuşmalarına kulak misafiri oldum.3 yaşında çocuğumu evde tek bıraktım 2 saattir sıra bekliyorum demezi.evide baya uzak bankaya :skandal:
Dayanamadin 3 yaşındaki cocuk evde nasıl birakilir başına birsey gelir,düşer ocakla oynar kapiyi birine acar..dedim
Demezmi ki yerinden kalkamaz bacağı kırık...nutkum tutuldu resmen.
Sizde bida kv ninze cocuk emanet etmemeye özen gosterin.

Tuvaletteyken bile aklım çıkıyor bazen, şaka mı bu kadın?

Yok kabul edin, hiçbir şartta bırakmayın bir daha.

Back