• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaşındaki çocuğu evde yalnız bırakmak

Bir daha asla cocugunu birakma ona.. lokma krizine girmis olmali sanirim..catladin mi kadin? Allah korumus yavrunu.. bide camda bekledi ne demek ya.. valla nasil sinirlendim nasil

Lokma nedir ya onun için mi yalnız bırakmış. 2.5yasında kızımı odada yalnız bırakamıyorum ne yapacağı belli olmuyor. Yada allah korusun babanneye bişey olsa çıkarken giderken falan 2dk lık yol 2saate çıkarsa of uzun bir süre çocuğu da götürmezdim yanına sanırım

Ben o kadını parçalarım
2 yaşında çocuğu evde tek bırakmak ne demek

Valla sakinliğiniz takdire şayan
Ama annesi sizsiniz ve iki cümle söylemenizi haketmiş kayınvalideniz.

Ben de hayret ediyorum şu an Nam.
Yani o kvyi silkelerdim ben olsam lafımla, bakışımla da döverdim yani.
Can bu, emanet can. Tüm odaları kilitlesin, tüm pencerelerde çocuk kilidi olsun, prizler kapalı olsun vs vs vs... Ya tüm eşyalarınız duvara mı sabitlenmiş halde? Ya bir üniteye, vitrine, dolaba tırmanmaya çalışsa da üzerine dolap devrilseydi? Lokma alınıp gelinene kadar çocuğunuz giderdi gider. Allah korusun bu işlerin şakası olmaz. Sert çıkın hakkınız.

Ben de hayret ediyorum şu an Nam.
Yani o kvyi silkelerdim ben olsam lafımla, bakışımla da döverdim yani.
Can bu, emanet can. Tüm odaları kilitlesin, tüm pencerelerde çocuk kilidi olsun, primler kapalı olsun vs vs vs... Ya tüm eşyalarınız duvara mı sabitlenmiş halde? Ya bir üniteye, vitrine, dolaba tırmanmaya çalışsa da üzerine dolap devrilseydi? Lokma alınıp gelinene kadar çocuğunuz giderdi gider. Allah korusun bu işlerin şakası olmaz. Sert çıkın hakkınız.
Eskilerin bi lafı var Gang bu yaş çocukları için
"Yılanı önüne at boğmaya çalışır "diye
Yani bebek bu istediği kadar sakin olsun allah korumuş gerçekten :/

O yaştaki çocuk hiç evde yalnız bırakılır mı kayınvalideniz nasıl bir insan sorgulanır gerçekten. Ölmüş mü lokma diye!

Bir daha asla cocugunu birakma ona.. lokma krizine girmis olmali sanirim..catladin mi kadin? Allah korumus yavrunu.. bide camda bekledi ne demek ya.. valla nasil sinirlendim nasil
Bende aynı sinir krizini yaşıyorum ben birşey dersem kavga ediyoruz direk çünkü
Valla sakinliğiniz takdire şayan
Ama annesi sizsiniz ve iki cümle söylemenizi haketmiş kayınvalideniz.
canım senelerce sustum artık telafisi olmayan bir yanlış yaptı bize ona ayrı bir konu açıcam. 1 sene küstük şimdi anca anca kendini affetrdiğini düşünüyor ama onu asla affetmem . Ona cevap verebilirdim ama o çok çirkef üste çıkan bağıran bir insan çocuğunun yanında onunla ağız dalaşına girmek istemedim . Ben bunu asla unutmam başka bir sinir bozucu zamanda illaki yüzüne vururum ben artık onun ile ilgili konuları sindiremiyorum. Eşim konuşucam diyor. Ama asla kızımı bırakmam

Bende aynı sinir krizini yaşıyorum ben birşey dersem kavga ediyoruz direk çünkü

canım senelerce sustum artık telafisi olmayan bir yanlış yaptı bize ona ayrı bir konu açıcam. 1 sene küstük şimdi anca anca kendini affetrdiğini düşünüyor ama onu asla affetmem . Ona cevap verebilirdim ama o çok çirkef üste çıkan bağıran bir insan çocuğunun yanında onunla ağız dalaşına girmek istemedim . Ben bunu asla unutmam başka bir sinir bozucu zamanda illaki yüzüne vururum ben artık onun ile ilgili konuları sindiremiyorum. Eşim konuşucam diyor. Ama asla kızımı bırakmam
O zaman eşinizi bu konu hakkında sert çıkması için uyarın ;)

Allah esirgemiş valla hi. Çocuk kilidiniz vardır mutlakada , ya olmasa ve o bebek camı açmaya kalksa ayy düşünemiyorum felaket senaryosu gibi yaa :KK43::KK43:
sadece eşinize bırakmayın , sizde görüşün derim kayınvalidenizle bu konuyu...
Valla kendi kaybetti bir daha torun falan beklemek zor görür. Ya anlamıyorum komşular ile aram çok iyi çok acıktıysa komşumu 5 dk çağıra bilirdi rica edebilirdi ki ne olursa olsun Boğaz uğruna çocuk komşu ile bile bırakılmamalı

Birakilmaz ya bebek gibi de degiller ki surekli birseyler kurcalamaya meraklilar saniyede oluyor kazalar

Ben kızım uyurken bile onu bırakıp kapı önüne çöp atmaya çıkmıyorum her yere yanımda götürdüm evet tek başına korkabilirdi . Ne hakkı var
Haklısın canım sonuna kadar. Allah korumuş çocuğu.
Bir daha bırakacak olsan bile evde yalnız bırakmayın çok korkuyo dersin. Başka türlü anlamaz kendini hala haklı sanıyordur o.

Valla kendi kaybetti bir daha torun falan beklemek zor görür. Ya anlamıyorum komşular ile aram çok iyi çok acıktıysa komşumu 5 dk çağıra bilirdi rica edebilirdi ki ne olursa olsun Boğaz uğruna çocuk komşu ile bile bırakılmamalı
Aynen aynen ölmezdi heralde yarım saat aç kalsaydı. Veya evden kend bişeyler hazırlayabilirdi. Yaptığı sadece , vurdumduymalık.

Back