Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla geç yaptığı hataları affettirmeye çalışıyor ağzımızın içine düşecek hemde böyle saçma sapan düşüncesiz dengesiz hareketler sergiliyorKayınvalideniz yürek yemiş zaar
2 yaş daha bebek ve en tehlikeli zamanları
Yok camda beklemiş sordum kızıma . Zaten benden gizli birşey yapamaz kızım her ayrıntıyı anlatır banaÇocuğa sordunuz mu
Bence götürmüştür de kızmayın diye öyle demiştir
Yani o çocuk o yaşta Nasıl beklesin
Valla sakinliğiniz takdire şayanValla geç yaptığı hataları affettirmeye çalışıyor ağzımızın içine düşecek hemde böyle saçma sapan düşüncesiz dengesiz hareketler sergiliyor
Valla sakinliğiniz takdire şayan
Ama annesi sizsiniz ve iki cümle söylemenizi haketmiş kayınvalideniz.
Eskilerin bi lafı var Gang bu yaş çocukları içinBen de hayret ediyorum şu an Nam.
Yani o kvyi silkelerdim ben olsam lafımla, bakışımla da döverdim yani.
Can bu, emanet can. Tüm odaları kilitlesin, tüm pencerelerde çocuk kilidi olsun, primler kapalı olsun vs vs vs... Ya tüm eşyalarınız duvara mı sabitlenmiş halde? Ya bir üniteye, vitrine, dolaba tırmanmaya çalışsa da üzerine dolap devrilseydi? Lokma alınıp gelinene kadar çocuğunuz giderdi gider. Allah korusun bu işlerin şakası olmaz. Sert çıkın hakkınız.
Bende aynı sinir krizini yaşıyorum ben birşey dersem kavga ediyoruz direk çünküBir daha asla cocugunu birakma ona.. lokma krizine girmis olmali sanirim..catladin mi kadin? Allah korumus yavrunu.. bide camda bekledi ne demek ya.. valla nasil sinirlendim nasil
canım senelerce sustum artık telafisi olmayan bir yanlış yaptı bize ona ayrı bir konu açıcam. 1 sene küstük şimdi anca anca kendini affetrdiğini düşünüyor ama onu asla affetmem . Ona cevap verebilirdim ama o çok çirkef üste çıkan bağıran bir insan çocuğunun yanında onunla ağız dalaşına girmek istemedim . Ben bunu asla unutmam başka bir sinir bozucu zamanda illaki yüzüne vururum ben artık onun ile ilgili konuları sindiremiyorum. Eşim konuşucam diyor. Ama asla kızımı bırakmamValla sakinliğiniz takdire şayan
Ama annesi sizsiniz ve iki cümle söylemenizi haketmiş kayınvalideniz.
O zaman eşinizi bu konu hakkında sert çıkması için uyarınBende aynı sinir krizini yaşıyorum ben birşey dersem kavga ediyoruz direk çünkü
canım senelerce sustum artık telafisi olmayan bir yanlış yaptı bize ona ayrı bir konu açıcam. 1 sene küstük şimdi anca anca kendini affetrdiğini düşünüyor ama onu asla affetmem . Ona cevap verebilirdim ama o çok çirkef üste çıkan bağıran bir insan çocuğunun yanında onunla ağız dalaşına girmek istemedim . Ben bunu asla unutmam başka bir sinir bozucu zamanda illaki yüzüne vururum ben artık onun ile ilgili konuları sindiremiyorum. Eşim konuşucam diyor. Ama asla kızımı bırakmam
Valla kendi kaybetti bir daha torun falan beklemek zor görür. Ya anlamıyorum komşular ile aram çok iyi çok acıktıysa komşumu 5 dk çağıra bilirdi rica edebilirdi ki ne olursa olsun Boğaz uğruna çocuk komşu ile bile bırakılmamalıAllah esirgemiş valla hi. Çocuk kilidiniz vardır mutlakada , ya olmasa ve o bebek camı açmaya kalksa ayy düşünemiyorum felaket senaryosu gibi yaa
sadece eşinize bırakmayın , sizde görüşün derim kayınvalidenizle bu konuyu...
Adamın başının etini yedim zaten ben halledicem dedi zaten anladı kendisi benim tepkimden ama konuşmadan aslaO zaman eşinizi bu konu hakkında sert çıkması için uyarın![]()
Ben kızım uyurken bile onu bırakıp kapı önüne çöp atmaya çıkmıyorum her yere yanımda götürdüm evet tek başına korkabilirdi . Ne hakkı varÇocuğun sakince beklediğini hiç sanmıyorum. 2 yaşındaki çocuk evdeki insanı uğurlayıp camdan izlemez, katılarak ağlar.
Haklısın canım sonuna kadar. Allah korumuş çocuğu.Ben kızım uyurken bile onu bırakıp kapı önüne çöp atmaya çıkmıyorum her yere yanımda götürdüm evet tek başına korkabilirdi . Ne hakkı var
Aynen aynen ölmezdi heralde yarım saat aç kalsaydı. Veya evden kend bişeyler hazırlayabilirdi. Yaptığı sadece , vurdumduymalık.Valla kendi kaybetti bir daha torun falan beklemek zor görür. Ya anlamıyorum komşular ile aram çok iyi çok acıktıysa komşumu 5 dk çağıra bilirdi rica edebilirdi ki ne olursa olsun Boğaz uğruna çocuk komşu ile bile bırakılmamalı