• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaşındaki çocuğu evde yalnız bırakmak

Epey oldu haberlerde gormustum o yaslarda bi kiz cocugunu ananesi kisa bir sure yanliz birakmis yangin cikmis cocuk dumanda bogularak oldu.anne de pazara gitmis.kadin da pazardan geliyor kizina da giysi almis. evin onu kalabalik anlamis biseyler oldugunu..duyunca da anne yerlere atti kendini annee annee kizim nerde kizim nerde diye bagiriyordu.cok aci..

Çok tatsız bir deneyim olmuş sizin için,lokma zaruri birşey değil sonuçta ve çocuğunuzu tabiri caizse Allah korumuş.Bu kayinvalidenizin çocuğunuza bakacak durumda olmadığının da göstergesi . Bir daha böyle bir desteği kesinlikle kabul etmeyin ve talep etmeyin.Esinizin böyle bir talebi olursa 'illa birşey mi olması gerekirdi dersiniz

Çok tatsız bir deneyim olmuş sizin için,lokma zaruri birşey değil sonuçta ve çocuğunuzu tabiri caizse Allah korumuş.Bu kayinvalidenizin çocuğunuza bakacak durumda olmadığının da göstergesi . Bir daha böyle bir desteği kesinlikle kabul etmeyin ve talep etmeyin.Esinizin böyle bir talebi olursa 'illa birşey mi olması gerekirdi dersiniz
Bırakmam zaten artık kırk yılın başı bıraktım onu da burnumdan getirdi allah kızımı korudu kızımla da konuştum babaannesinin yaptığının çok yanlış olduğunu söyledim yazık kuzum anne yabancılar gelebilirdi diyor canım yabancı insanlardan korkar. Bir daha seni onunla bırakmayacağım dedim. Eşim ısrar edemez sağolsun fikirlerime saygı duyar zorlamaz zorla birşey yaptırmaz

Back