Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kv nize , ustunu giydirip yaninda goturseydin ,bu yasta cocuk evde tek birakilir mi deseydiniz.Bir daha kesinlikle guvenip birakmayin.19 aylik kizimi bir dakika yalnız birakmaya gelmiyor.Siz de bilirsiniz, en tehlikeli zamanlari ne yapacaklari belli olmuyor.2 buçuk yaşında kızım var çalışmıyorum kızımı büyütmek için ara verdim kayınvalidem de bize yakın oturuyor. Her zaman yağmur çamur demem çocuğumu yanımda götürürüm kayınvalideyi çağırmam. Aramız zaten pek samimi değildir. ( uzun sorunlu bir geçmişimiz var . Onları yaptıklarını anlatsam neler neler. Neyse bu konuları geçelim ) yani anlayacağınız ona pek minnet etmem . Yakınımızın hastalığı sebebiyle hastaneye gitmemiz gerekti hastane ortamı çocuğu götürmeyelim dedi eşim. Tamam hoş yemeğini yedirdim kendisi geldi en fazla 2 saate döndük. Geldim kızım ne yaptıklarını anlatmaya başladı. Mutfakta lokma poşeti gördüm tabi şaşırdım çünkü lokmayı alt sokakta döküyorlardı. Bu soğukta herhalde çocuğu çıkarttı dedim ki bunu sorun etmezdim Sımsıkı giyinmiş çıkmış derim. Anne lokma nereden geldi dedim ? Ben aldım kızı evde bıraktım beni camda bekledi bana baktı dedi. Eşim bile ne evde yalnız mı bıraktın anne dedi? Birşey olmadı bekledi o beni diyor. Hiç cevap vermedim yüzüm düştü Bir süre konuşmadım ama hanımlar ya ne kadar sakin olursa olsun bir çocuk bu ya düşer ya kısar kapıyı açabilir nasıl ya sana emanet o nasıl yalnız bırakabilirsin ? Yanlış mı düşünüyorum. Eşim ben onunla konuşurum dedi ama bu sondu kendi kızıma bakmaya heves çalışayım diye bekliyor ve ben ona bırakmıyorum bu olaydan sonrada bırakmam artık
Çok haklısın kafayı sıyırmış sakın bir daha emanet etmeyin! Lokmadan da geri kalamamış hayret birşey ya kırk yolun başında bir çocuk emanet ediyorsun o da koşa koşa lokma alıcam diye çatlıyor hey allahım2 buçuk yaşında kızım var çalışmıyorum kızımı büyütmek için ara verdim kayınvalidem de bize yakın oturuyor. Her zaman yağmur çamur demem çocuğumu yanımda götürürüm kayınvalideyi çağırmam. Aramız zaten pek samimi değildir. ( uzun sorunlu bir geçmişimiz var . Onları yaptıklarını anlatsam neler neler. Neyse bu konuları geçelim ) yani anlayacağınız ona pek minnet etmem . Yakınımızın hastalığı sebebiyle hastaneye gitmemiz gerekti hastane ortamı çocuğu götürmeyelim dedi eşim. Tamam hoş yemeğini yedirdim kendisi geldi en fazla 2 saate döndük. Geldim kızım ne yaptıklarını anlatmaya başladı. Mutfakta lokma poşeti gördüm tabi şaşırdım çünkü lokmayı alt sokakta döküyorlardı. Bu soğukta herhalde çocuğu çıkarttı dedim ki bunu sorun etmezdim Sımsıkı giyinmiş çıkmış derim. Anne lokma nereden geldi dedim ? Ben aldım kızı evde bıraktım beni camda bekledi bana baktı dedi. Eşim bile ne evde yalnız mı bıraktın anne dedi? Birşey olmadı bekledi o beni diyor. Hiç cevap vermedim yüzüm düştü Bir süre konuşmadım ama hanımlar ya ne kadar sakin olursa olsun bir çocuk bu ya düşer ya kısar kapıyı açabilir nasıl ya sana emanet o nasıl yalnız bırakabilirsin ? Yanlış mı düşünüyorum. Eşim ben onunla konuşurum dedi ama bu sondu kendi kızıma bakmaya heves çalışayım diye bekliyor ve ben ona bırakmıyorum bu olaydan sonrada bırakmam artık
Kesinlikle kayinvalidene birakma.isini birak ama yine de birakma evladini boyle galesiz bi kadina.2 buçuk yaşında kızım var çalışmıyorum kızımı büyütmek için ara verdim kayınvalidem de bize yakın oturuyor. Her zaman yağmur çamur demem çocuğumu yanımda götürürüm kayınvalideyi çağırmam. Aramız zaten pek samimi değildir. ( uzun sorunlu bir geçmişimiz var . Onları yaptıklarını anlatsam neler neler. Neyse bu konuları geçelim ) yani anlayacağınız ona pek minnet etmem . Yakınımızın hastalığı sebebiyle hastaneye gitmemiz gerekti hastane ortamı çocuğu götürmeyelim dedi eşim. Tamam hoş yemeğini yedirdim kendisi geldi en fazla 2 saate döndük. Geldim kızım ne yaptıklarını anlatmaya başladı. Mutfakta lokma poşeti gördüm tabi şaşırdım çünkü lokmayı alt sokakta döküyorlardı. Bu soğukta herhalde çocuğu çıkarttı dedim ki bunu sorun etmezdim Sımsıkı giyinmiş çıkmış derim. Anne lokma nereden geldi dedim ? Ben aldım kızı evde bıraktım beni camda bekledi bana baktı dedi. Eşim bile ne evde yalnız mı bıraktın anne dedi? Birşey olmadı bekledi o beni diyor. Hiç cevap vermedim yüzüm düştü Bir süre konuşmadım ama hanımlar ya ne kadar sakin olursa olsun bir çocuk bu ya düşer ya kısar kapıyı açabilir nasıl ya sana emanet o nasıl yalnız bırakabilirsin ? Yanlış mı düşünüyorum. Eşim ben onunla konuşurum dedi ama bu sondu kendi kızıma bakmaya heves çalışayım diye bekliyor ve ben ona bırakmıyorum bu olaydan sonrada bırakmam artık