CHOSEN,içlerinden bir tanesine karar ver canım..Bir üye,bir foto..Bana kararını özelden bildir ki,ben seçimin dışındakileri sileyim..
Acil!!! fotosu çekilcek bir çiçek ve bu çiçeği çekecek bir fotoğraf makinası arıyorum. eğer bulursam cidden bu yarışma galibi bellidir.
Foto yarışmasında da aynen mektup yarışmasında uyguladığımız kurallar geçerli..
* Bu yarışmaların adil olmasını istediğimden,yönetimle ortak hareket ederek,bir JÜRİ oluşturduk.
Jürimiz, adil olacaklarından gram endişe duymayacağımız arkadaşlarımızdan oluşuyor.(jüri üyelerinin nickleri,yönetimle ortak fikrimizdir)
* Sonuç olarak;ister özelden,ister msn vasıtasıyla,oy arttırma çabaları sonuçsuz kalacaktır.
Böylece taraf ve yandaş toplama durumu kendiliğinden ortadan kalkacaktır.
Yarışacak çiçek fotolarınızı lütfen şu adrese postalayınız.
yarisma@kadinlarkulubu.com
Size güveniyoruz Bersule.. tarafsız olması ve bu konuya özellikle dikkat edilmesi çok güzel.. yoksa bu kadar gruplaşmanın içerisinde yarışmaların tadı tuzu olmazdı....
Hepimize kolay gelsin
Çiçeği bilmem de canavarım,makinayı hemen yolluyorum sana..yerimseniben
Berşule bana da, bana da yolla :))
:hooray: teşekkürler kazen abi bu küççük arkadaşına böylesine güzel bir şans tanıdığın için sana saygım sonsuz ee çekilin bakiim arkidaşlaaaaaaaaar ben geliorum açılın açılın açılın canım müsadenle cemremcim ve kazen abi biraz kayarmısın şu birincilik kupasını alcamda bi dakika şakkıdı şakkıdı
sengözlerimebaksanab
Cidden sen gözlerime baksana bi bende o göz varmı bu yarışmayı alıcam başka yolu yok yerimseniben
dünyanın ( KK ) nın en küçük vede en süper fotoğrafçısı bennnnnnn :hooray:
jeyyar BİRİNCİ BEN
ya bise sorcam cep telefonunda cekip cekmedigimiz nerden belli oluyokişutarafagitti
ben fotograf makinesinden pc ye indirmeyi bilmiyomsenağlama
nolcek simdikşutarafagitti
cekilsem mi netsem yarismadan:çok üzgünüm:
eski koye yeni adet getirmeyin beklava:
cep telefonuda olsun pLs:çok üzgünüm:
senağlamasenağlamasenağlama
ya bise sorcam cep telefonunda cekip cekmedigimiz nerden belli oluyokişutarafagitti
ben fotograf makinesinden pc ye indirmeyi bilmiyomsenağlama
nolcek simdikşutarafagitti
cekilsem mi netsem yarismadan:çok üzgünüm:
eski koye yeni adet getirmeyin beklava:
cep telefonuda olsun pLs:çok üzgünüm:
senağlamasenağlamasenağlama
Kızlar biraz fotograf ile uğraşanlara sorun exif bilgileri nedir diye. Bir fotografta ne zaman çekildi hangi değerlerle çekildi hangi marka ve modelle çekildi bu exif bilgileri içinde yazar. O yüzden bence cep telefonu ile hiç kalkışmayın bu işe direk elenirler : )
Exif Bilgileri Foto.Mak. NIKON D70s SLR CAMERA
Perde Hızı 1/640 sn
Diyafram f6.3
Çekim Tarihi 19/08/2007 1725
Odak Uzaklığı 35 mm
ISO (ASA) ISO-64
Çekim Modu Program AE