Böyle etrafına çerçeve yapın altına imzanızı atın.
Demiştim 1. belli 2. kim acaba : )))) Bu sadece denemeydi, yarışmaya katılacağım ile neler olur tahmin bile edemiyorum : )
amatör konuları profesyonellere bırakmadık ki heros.burdaki hemen herkes fotoğraf çekme konusunda amatör.zaten amaç eğlenmek,beynel milel bir yarışma değil anlayacağın.:teytey:ben temayı pek tutmadım,fazla amatör bi konu gibi geldi bana..
ben geçen sene çiçek resimleri çekmiştim olurmu acaba yoksa yenimi olması lazım arkadaşlar bilgisi olan varmı acaba
ya kazen abi bunun içi fotoşop programı klazım ben yarışmauya marışmaya katışlmıyorum ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben temayı pek tutmadım,fazla amatör bi konu gibi geldi bana..
Rüyamda otobüs yolculuğu yapıyordum,her zamanki gibi pencere tarafında oturuyorum.derken yol kenarında inanılmaz güzel bir çiçek gördüm şoföre ''şşş bi dakika dur burda kardeşim fotoğraf çekmem lazım'' dedim.çektim(rüya bitti)
arayışlarım sürüyor,bu heyecanlı bir yarış olacak herkese başarılar.
ya tamam bişey demedik,heraldeki amatörüz daha senaryolu bişeyler olabilirdi,sevginin,ailenin,doğanın farklılaştığı anların,şehir,çevre fotoğraflarını çekmek gibi.bu sevgiyi nasıl gördüğümüzüde gösterebilirdi.yani çiçek çok basit kaçmadımı.
ya tamam bişey demedik,heraldeki amatörüz daha senaryolu bişeyler olabilirdi,sevginin,ailenin,doğanın farklılaştığı anların,şehir,çevre fotoğraflarını çekmek gibi.bu sevgiyi nasıl gördüğümüzüde gösterebilirdi.yani çiçek çok basit kaçmadımı.
ben temayı pek tutmadım,fazla amatör bi konu gibi geldi bana..
Neyse arkadaşlar konu Kazen tarafından belirlendi zaten,fikir yürütmemiz zaten saçma..
En iyisi alın foto makinalarınızı atın kendinizi dışarıya..
Unutmayın lütfen...Bana çektiğiniz çiçek fotolarınızı gönderirken,nicklerinizi ekleyin,karışıklık olmasın,nicklerinizi aramak zorunda kalmayım..
Başvurularınızı yarisma@kadinlarkulubu.com adresine yollayabilirsiniz.
ARKADASLAR BENDE RESİM YOLLADIM ŞİMDİ AMA AYIN 9.DAN SONRA NASIL bir değerlendirme olacak?üç tane çiçek yolladım ama boyutları nasıl bilmiyorum.umarım begenirsiniz benim çiçeklerimi :)