Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
14. Yarışma Duyurusu (Ödüllü) : ''Çocuk Odası Dekorasyon'' Foto Yarışması
- Konu Sahibi UzmaN
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bende gönderdim inş. ulaşmıştır
esteda'cığım fotoların adrese ulaşmış fakat boyutları çok küçük..Daha önce de belirttiğim gibi küçük boyutta olan fotoları büyüttüğümüz zaman foto yakınlaşıyor,özelliğini kaybediyor..Büyük çekim olsun sorun değil ama boyutu küçük olanlar dediğim gibi olmuyor..
Büyük boyutta çekip yollar mısın tekrar?Bu başlıktan teyit yaparız yine..yerimseniben
- 13 Nisan 2007
- 33.057
- 100.213
- 1.123
- 45
benim resimler ulaştı mı acaba?
Dhilek Hanım,Dhilek Hanım!!
Size bol şanslar diliyorum efendim..
Gerçi benim olduğum yarışmada sadece şans yetmez ya neysemm..
Görüşiciğiz önümüzdeki günlerde görüşiciğiz:roflol:Şeniz
benim resimler ulaştı mı acaba?
bende kızım ece'nin yeni dizayn ettiğimiz odasının resimlerini gönderdim inş. elinize ulaşmıştır ,bilgilendirirseniz sevinirim...
teşekkürler...
dhilek ve ece_emine arkadaşlarım..Her ikinizin de fotoları elimde,sorun yok..İkinize de boool şanslar dliyorum..
Ya bu oda resimlerini düzenlemek çok keyifli..Bıcır bıcır,renkli renkli,kıpır kıpır..
Bebek odaları var,genç kız odaları var..Var da var..
Duyurunun bitmesine son iki gün..
bende gönderdim inş. ulaşmıştır
esteda'cığım fotoların adrese ulaşmış fakat boyutları çok küçük..Daha önce de belirttiğim gibi küçük boyutta olan fotoları büyüttüğümüz zaman foto yakınlaşıyor,özelliğini kaybediyor..Büyük çekim olsun sorun değil ama boyutu küçük olanlar dediğim gibi olmuyor..
Büyük boyutta çekip yollar mısın tekrar?Bu başlıktan teyit yaparız yine..yerimseniben
esteda canım fotoların büyük çekimini bekliyorum..Tekrar hatırlatmak istedim..Yoksa fotoları dahil edemeyeceğim yarışmaya..(Mail de attım,burdan da bilgilendirme yaptım:))
E
EU1
Ziyaretçi
dhilek ve ece_emine arkadaşlarım..Her ikinizin de fotoları elimde,sorun yok..İkinize de boool şanslar dliyorum..
Ya bu oda resimlerini düzenlemek çok keyifli..Bıcır bıcır,renkli renkli,kıpır kıpır..
Bebek odaları var,genç kız odaları var..Var da var..
Duyurunun bitmesine son iki gün..
çok mutlu olduk kızım ve ben :)teşekkür ederim ;
kolay gelsin herkese ;bollllll şans hepimize..hihoyyyt
esteda canım fotoların büyük çekimini bekliyorum..Tekrar hatırlatmak istedim..Yoksa fotoları dahil edemeyeceğim yarışmaya..(Mail de attım,burdan da bilgilendirme yaptım:))
teşekkür ederim. tekrar göndereceğim inş. bu sefer büyütebilirim
E
EU1
Ziyaretçi
ben malesef cok istedim ama katılamayacagım cünkü gidemedim yeğenlerime küçük kuzenlerime..:çok üzgünüm: baska yarışmada görüşürüz inşallah .. yarışacak arkadaşlar sizi zorlayacaktım ama malesef bidahakine ..:jeyyar:
şaka bir yana yarışacak tüm arkadaşlara bol şans diliyorum..a.s.a.s.a.s.
şaka bir yana yarışacak tüm arkadaşlara bol şans diliyorum..a.s.a.s.a.s.
tekrar gönderdim bu sefer becerdim inşallah
Şimdi tamamdır canım..Fotolar elimde ve boyutlarında sorun yok..Sana da bol şanslar..yerimseniben
- 24 Mart 2007
- 1.039
- 6
- 116
- 42
- 24 Mart 2007
- 1.039
- 6
- 116
- 42
Fotograflari yolladim.Elinize ulastimi acaba?
Tamamdır fotolar adreste canım,sorun yok..Sana da bol şanslar..yerimseniben
- 24 Mart 2007
- 1.039
- 6
- 116
- 42
Tamamdır fotolar adreste canım,sorun yok..Sana da bol şanslar..yerimseniben
Tesekkür ederim canim.Herkese bol sanslar.