- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
kesinlikle katılmalısın cicim...iki oy mu
napsam, yine mi katilsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle katılmalısın cicim...iki oy mu
napsam, yine mi katilsam
Tesekkur ederım cnmbe_ni
tebrikler canim :*
1 ciligi hakkeden tariflerden biriydi. hakkaniyetli bi yarisma oldu.
ayrica
yumurta kabugunda kek
kulah kek
fincan kek
piyano kek
kahve kokulu ,cikolata soslu gul kek
cikolatali islak kek
ve aklima gelmeyen bi kac tarif daha
aklimda yer edinen , 1 cilige layik ve denemeyi istedigim tarifler arasinda.
hepinizi tebrik ederim kizlar
Tesekkur ederım cnm benımB Be_Ni_1012 tebrikler canım.
Ben ilk kez oy veremedim,hepsi çok güzeldi,şu veya bu diyemedim,çok arada kaldım.
Herkesin ellerine sağlık.
Bana oy veren arkadaslara teşekkür ediyorum bu arada.
Tesekkur ederım nevosYarışmaya katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorumHepinizin ellerine emeğine sağlık
B Be_Ni_1012 Canım çok tebrik ediyorum
Rica ederim canım,senin tariflerini hep beğenmişimdir zaten.Tesekkur ederım cnm benım
Hepımızın elıne saglık
Bı daha kı kategorı oy vermenızı beklıyoruz
Hem ıkı oy hakkı var artık cok heyecanlı umarım daha ıyı olur
Cok tesekkurler cnmBe_Ni_1012 Tebrikler canımm harika bir tarifdi ve harika bir görsellikti..vee 3 e ayıracak olursam
Yumurta Kabuğunda Kek..
Dondurma Külahında Kek.. (bu 1)
Elma içinde süpriz kek..
Klasik Bol Çikolatalı,Bol Cevizli Kek... bunlar arasında seçim yapamadım kızlarr ve keşke 3 oy hakkımız olsa idi...ve ayrıca.. beğendiklerim
Çikolata rüyası kek..
Nutellalı Puf Kek (bu 2)
Çikolatalı Islak Kek..
Muhallebili Bardak Kek..
Piyano kek..
Pudingli Kek..
Kokostar Kek..
İçi Kalpli Süpriz Kek..
Ebruli kek.. bunları yapanlarında ellerine sağlık..
ve diğer arkadaşlarından ellerine sağlıkk.. (bu 3) diğer yarışmalarda görüşebilmek ümidiyle
ne güzel inşallah canımm benim malesef daha çocuğum olmuyorr..ya üç
ya hiç
benimde bi kiz bi oglan ama ciftleme niyetindeyim.4 e kadar yolu var
kalabalik aile severim :)
merak etme o oy verme konusunda yanlız değilsin bende veremedim..B Be_Ni_1012 tebrikler canım.
Ben ilk kez oy veremedim,hepsi çok güzeldi,şu veya bu diyemedim,çok arada kaldım.
Herkesin ellerine sağlık.
Bana oy veren arkadaslara teşekkür ediyorum bu arada.
İlk defa bu kadar zorlandım ben. Hepsi çok güzeldi,hakkaniyetli olmaz diye veremedim. 2 yada 3 oy olsa zorlanmam bu kadar eminim.merak etme o oy verme konusunda yanlız değilsin bende veremedim..
aynen canım o hissettiklerini bende hissettimm.. ve kullanamadımm..ama neyseki 2 oy hakkı verilmiş bu güzel oldu..bir dahaki yarışmalara artıkk..İlk defa bu kadar zorlandım ben. Hepsi çok güzeldi,hakkaniyetli olmaz diye veremedim. 2 yada 3 oy olsa zorlanmam bu kadar eminim.
ne güzel inşallah canımm benim malesef daha çocuğum olmuyorr..
Ay tatlışım,pinkstrapım senide tebrik ederim canım benim Yumurta kabuklarını toplamama sebep olan sensin bu arada,biriksin biraz deneyeceğim kesinlikle tarifiniAklım kaldı yahuBütün tarifler çok güzeldi dememe gerek yok sanırım ezberlediniz artık :))
Beni tebrik ederim
Sağol canım benim, miniğin bayıla bayıla yer Ben yapmamıştım ama çikolata sosuda yap benceAy tatlışım,pinkstrapım senide tebrik ederim canım benim Yumurta kabuklarını toplamama sebep olan sensin bu arada,biriksin biraz deneyeceğim kesinlikle tarifiniAklım kaldı yahu
Yapıcam inşallah canım,yeterli kabuğum yok. Olmadı külahta pişiricem bir kısmını Eminim bayılır kızımSağol canım benim, miniğin bayıla bayıla yer Ben yapmamıştım ama çikolata sosuda yap bence