Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
17. Yarışma Duyurusu (Ödüllü) : Doğa Hayvanları Foto Yarışması
- Konu Sahibi UzmaN
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yağmur yağsada keşke çatıya karga sürüleri yine gelsekaydirigubbakcemile3
dağ bayır foto çekcem diye ugraşmasam:kedi:
kızlar hepinize başarılara.s.
uzmancım heyecanlanmakta haklısın senin işin bize göre pek daha keyflidelikafadulden sabırsızlıkla bekliyorum neler çıkcak karşımızadelikafadulden
uzmancım heyecanlanmakta haklısın senin işin bize göre pek daha keyflidelikafadulden sabırsızlıkla bekliyorum neler çıkcak karşımızadelikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yağmur yağsada keşke çatıya karga sürüleri yine gelsekaydirigubbakcemile3
bende dolapda peynır bırakmadım farelerın pesındeyımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
en sonunda pes edıcem heralde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gece makınamla sokakda hayvan kovalıyom resmen kaydirigubbakcemile3
Ben de naçizane çektiğim bir fotoyu gönderdim.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
ıyi olan kazansınvereliniortak
Foto elimde tamamdır tatlım..yerimseniben
yağmur yağsada keşke çatıya karga sürüleri yine gelsekaydirigubbakcemile3
Az kaldı sabredin çok keyiflioylama olacak..Garanti veriyorum..a.s
fotomu gönderdim ama 800*600 yapınca kalite düştü mafoldumben
Tamamdır iloş elimde foto..Kalite malite yerinde kafana takma..kaydirigubbakcemile5
benimki ulaştımı acaba
Evet ulaştı canım foto elimde,sorun yok..
Hepinize tekrardan bol şanslar diliyorum..:enbuyukkk:
- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- 748
gönderdim fotomu bende :)
özel mesajla,umarım sorun yoktur.. :)
herkese basarılar a.s.
Sorun yok fotoda..Ben de size başarılar diliyorum..yerimseniben
valla oylamayi sabirsizlikla bekliyorum ya hadin kizlar ben beceriksizim oy kullancam ancak:)
Oylamada görüşmek üzere..
bende katılıcam şule abla.çok beğendim yarışmayı..:lepi:
profosyonel olmayacak benim çekimimde makinem yüzünden ama amaç eğlenmek..kaydirigubbakcemile5
tabi önce kendimi dışarılara atmam gerek alyayı bırakıp:CüvCüv:
Tamam canım bekliyorum..Son 4 gün ama unutma olur mu?yerimseniben
geçenlerde hayvanat bahçesine gitmiştik ve orda bi çok resim çektima.s
onlardan birini eklememde bi mahsur olur mu acaba?:uhm:
Hayır elbette ki olmaz..
Kuralımız sadece evcil hayvan fotosunun olmaması..Doğada ki tüm hayvanlar yarışmaya temadır..Sokakda,ağaçta,hayvanat bahçesinde,dağda,kırda,bayırda...a.s
14 foto olmuş katılım süper
çok çekişmeli geçecek bu yarışma başlasada görsek :lepi::lepi:
benim sorunlu fotoğrafım elinize ulaştı mı acaba
tekrardan göndermiştim bir sorun yok değil mi
son bir kez teyit etmek istedim :1rolleyes::1rolleyes:
Mailde belirttim canım son fotonun boyutunda sorun yaşıyorum..Pek çok kez denedim..Bu yüzden ilk hali ile yarışmaya dahil ediyorum..yerimseniben
bende gönderdim, ulaştımı acaba elinizehihoyyytkaydirigubbakcemile2
Evet foto elimde sorun yok..
Bol şanslar diliyorum..kaydirigubbakcemile5
Şu an itibari ile 20 aday ve oylanacak Doğa Hayvan Fotosu sabırsılıkla oylamayı bekliyor..
Bilginize..
Katılımlarınızdan dolayı teşekkürler ederiz..Bu yarışma benim çok keyif aldığım bir yarışma oldu, daha da olacak..Fotolara baktıkça içim açılıyor,heyecan basıyor..Daha birinci bölümdeyiz..
Duyurudan sonra zaman kaybetmeden oylamaya geçeceğiz arkadaşlar..
Bilginize..
Katılımlarınızdan dolayı teşekkürler ederiz..Bu yarışma benim çok keyif aldığım bir yarışma oldu, daha da olacak..Fotolara baktıkça içim açılıyor,heyecan basıyor..Daha birinci bölümdeyiz..
Duyurudan sonra zaman kaybetmeden oylamaya geçeceğiz arkadaşlar..
Evcil hayvan ile kasıt evdeki kediniz köpeğiniz kuşunuz olmasın ama sokakta anne bir kedi yavrusunu taşırken çekebilirsiniz. Mesela ben bugün öyle bir kare çektim : )
1. belli 2. kim olacak acaba ?
Sen baş jürisin bi kere senin foton baştan diskalifiye patron..kaydirigubbakcemile3