2. Yarışma Duyurusu : ''Çiçek Temalı'' Foto Yarışması

Guzel bir fikir ben iddiali degilim ama genede birseyler eklemek isterim, neyse Sali gunu oglum okula bende fotograf pesine duseyim artik

ben yarışmaya oy kullanarak katılacağım.malesef fotoğraf makinem yok.:çok üzgünüm::enbuyukkk:

Bir fotoğraf delisi olarak kesinlikle katılıcam...Çalışmalarıma hemen başlıyorum.. Bu arada 1.belli demek de ne demek..?? Şike mi var yani.jeyyarbeni izleyin anacım

kazen nee açıklamion abi sen yaa çiçekmi göndercen bize kazanırsakk..
ayy ne kazancamızı bilekte ona göre yolluyaakk..

Tema : Çiçek
Başvuru Başlangıcı : 03 Eylül 2007
Başvuru Bitişi : 09 Eylül 2007
Renkli
Ebat : 800x600 pix. (ölçülendirmede sorun yaşarsanız yardımcı olabiliriz.)

Başvurularınızı yarisma@kadinlarkulubu.com adresine yollayabilirsiniz.

Arkadaşlar elinize alın fotoğraf makinasını,çıkın dere tepe..Bulun bir çiçek,hemen çekin resmini..
Sonra verdiğimiz adrese postalayın lütfen..İşte başvuru bu..

Başvurularınızı yarisma@kadinlarkulubu.com adresine yollayabilirsiniz.

Çiçekleri kendi aralarında kategorize etmeyecek misiniz?
Ne bileyim yani bir sürü çiçek var. Ben şimdi hangi çiçeğin kalbini kırabilirim ki? Gül için ayrı, karanfil için ayrı, papatya için ayrı olsa olmaz mı?
(Kazen'in diş gıcırtılarını da duyar gibiyim.)

desenenize 1 hafta elimizde fotoğraf makinaları dolaşcazzz... ama ben çalışıyorumm :çok üzgünüm: öğlen paydoslarında mı dolaşsam dere bayır yerimseniben yoksa bir hafta izinmi alsamm iştenn..:uhm:

desenenize 1 hafta elimizde fotoğraf makinaları dolaşcazzz... ama ben çalışıyorumm :çok üzgünüm: öğlen paydoslarında mı dolaşsam dere bayır yerimseniben yoksa bir hafta izinmi alsamm iştenn..:uhm:

Ben bugün öğleden sonra baktım bile sağa sola..Valla sıcaklardan ortada ne çiçek kalmış, ne yaprak..Artık makinayı çantaya atıp,ev gezmelerinde çıkarıp çıkarıp çekecez başka yolu yok!jeyyar

X