2. Yarışma Duyurusu : ''Çiçek Temalı'' Foto Yarışması

dsc0535yy1.jpg

Böyle etrafına çerçeve yapın altına imzanızı atın.
Demiştim 1. belli 2. kim acaba : )))) Bu sadece denemeydi, yarışmaya katılacağım ile neler olur tahmin bile edemiyorum : )

ya kazen abi bunun içi fotoşop programı klazım ben yarışmauya marışmaya katışlmıyorum ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Şartlar eşit değil kardeşim makinalara standart gelsin fisfisfis

Rüyamda otobüs yolculuğu yapıyordum,her zamanki gibi pencere tarafında oturuyorum.derken yol kenarında inanılmaz güzel bir çiçek gördüm şoföre ''şşş bi dakika dur burda kardeşim fotoğraf çekmem lazım'' dedim.çektim(rüya bitti)
arayışlarım sürüyor,bu heyecanlı bir yarış olacak herkese başarılar.

ben temayı pek tutmadım,fazla amatör bi konu gibi geldi bana..
amatör konuları profesyonellere bırakmadık ki heros.burdaki hemen herkes fotoğraf çekme konusunda amatör.zaten amaç eğlenmek,beynel milel bir yarışma değil anlayacağın.:teytey:

ben geçen sene çiçek resimleri çekmiştim olurmu acaba yoksa yenimi olması lazım arkadaşlar bilgisi olan varmı acaba

ben geçen sene çiçek resimleri çekmiştim olurmu acaba yoksa yenimi olması lazım arkadaşlar bilgisi olan varmı acaba

Niye olmasın ?yarışmada öle bir kural yok yani fotolar su tarihler arasında çekilmiş olacak diye falan...Sana ait olsun da.

ya kazen abi bunun içi fotoşop programı klazım ben yarışmauya marışmaya katışlmıyorum ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bir dakka ya bunu söylediğiniz iyi oldu..Hıımmm demekki fotoshopla fotoları daha bir süperleştirmek serbest.. Ay bende ne kadar dürüstüm değilmi.. Orjinal haliyle yollayacaktım..iyi oldu bu tiyoyu almam.jeyyar

Rüyamda otobüs yolculuğu yapıyordum,her zamanki gibi pencere tarafında oturuyorum.derken yol kenarında inanılmaz güzel bir çiçek gördüm şoföre ''şşş bi dakika dur burda kardeşim fotoğraf çekmem lazım'' dedim.çektim(rüya bitti)
arayışlarım sürüyor,bu heyecanlı bir yarış olacak herkese başarılar.

Vay canına..bayağı bir motive olmuşsun hadi hayırlısı

ya tamam bişey demedik,heraldeki amatörüz daha senaryolu bişeyler olabilirdi,sevginin,ailenin,doğanın farklılaştığı anların,şehir,çevre fotoğraflarını çekmek gibi.bu sevgiyi nasıl gördüğümüzüde gösterebilirdi.yani çiçek çok basit kaçmadımı.

Sen bir kompozisyon döktür bacım bizde öğrenelim jeyyar

ya tamam bişey demedik,heraldeki amatörüz daha senaryolu bişeyler olabilirdi,sevginin,ailenin,doğanın farklılaştığı anların,şehir,çevre fotoğraflarını çekmek gibi.bu sevgiyi nasıl gördüğümüzüde gösterebilirdi.yani çiçek çok basit kaçmadımı.

Biz de bişey demedik heros.Herkes fikrini söyleyebilir burası en demokratından bir kulüp.

ben temayı pek tutmadım,fazla amatör bi konu gibi geldi bana..

Heros hepimiz amatörüz zaten,Erol Atar olacak halimiz yok ya!Maksat eğlence yani..sırnaşık şey

Belki ilerde daha profesyonel konulara değiniriz(şelale,göl,gün batımı vs.vs.)o zaman seni aramızda görmekten mutluluk duyarız..jeyyar

Neyse arkadaşlar konu Kazen tarafından belirlendi zaten,fikir yürütmemiz zaten saçma..
En iyisi alın foto makinalarınızı atın kendinizi dışarıya..

Unutmayın lütfen...Bana çektiğiniz çiçek fotolarınızı gönderirken,nicklerinizi ekleyin,karışıklık olmasın,nicklerinizi aramak zorunda kalmayım..

Başvurularınızı yarisma@kadinlarkulubu.com adresine yollayabilirsiniz.

Neyse arkadaşlar konu Kazen tarafından belirlendi zaten,fikir yürütmemiz zaten saçma..
En iyisi alın foto makinalarınızı atın kendinizi dışarıya..

Unutmayın lütfen...Bana çektiğiniz çiçek fotolarınızı gönderirken,nicklerinizi ekleyin,karışıklık olmasın,nicklerinizi aramak zorunda kalmayım..

Başvurularınızı yarisma@kadinlarkulubu.com adresine yollayabilirsiniz.

Sevginizi de katmayı unutmayın Şeniz

Tema çiçek belirlendi bu mevsimde çiçek nereden bulursunuz bilmem ama tema bu sürekli de değişecek.

ARKADASLAR BENDE RESİM YOLLADIM ŞİMDİ AMA AYIN 9.DAN SONRA NASIL bir değerlendirme olacak?üç tane çiçek yolladım ama boyutları nasıl bilmiyorum.umarım begenirsiniz benim çiçeklerimi :)

Bir diğer not ben sadece mansiyon için yarışacağım benim kare dereceye girmeyecek bunuda paylaşayım.

ARKADASLAR BENDE RESİM YOLLADIM ŞİMDİ AMA AYIN 9.DAN SONRA NASIL bir değerlendirme olacak?üç tane çiçek yolladım ama boyutları nasıl bilmiyorum.umarım begenirsiniz benim çiçeklerimi :)

CHOSEN,içlerinden bir tanesine karar ver canım..Bir üye,bir foto..Bana kararını özelden bildir ki,ben seçimin dışındakileri sileyim..

bende katilacagim insallah..arkadaslardan bri yazmis gecen sene ki fotograflar olur mu diye alemsin cok guldum ..son kullanma tarihi gecmemistir onlarin henuz:Roflol:

X