16. Yarışma Duyurusu : ''En Sevimli Uyuyan Bebek&Çocuk'' Foto Yarışması

tekrar gönderdim umarım gelmiştirkafamçokkarıştı

selam
cok güzel bir yarışma
ben de foto yolladım geldi mi acaba?
birde sonucları ne zaman acıklayacaksınız belli mi ??

Son düzenleme:
ayyyyyyy ne güzel bende katilicam ama elimdeki fotolardan karar veremedim bende yeni foto cekmeya karar veridim onun icin hemen yollamiyorum
simdi is ablamlara gidip yigenimi uyutmaya kaldi:)))

bende gönderdim.boyutlarda sorun olabilir teyit ederseniz sevinirim..
bütün kuzucuklara bol şanslarrr:dance:

tekrar gönderdim umarım gelmiştirkafamçokkarıştı

Arzu'cuğum aşağıda verdiğim linkten yardım al olur mu? Yine gelmemiş foton..Olmazsa siteden özel mesajla yolla bana canım..

http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-duyurulari/117475-fotografi-adrese-nasil-gondeririz.html
Fotoları adrese gönderirken verdiğim linkten yardım alınız..Yukarıda da belirttiğim gibi göndermede başarısız olursanız,özel mesajlarla da bana iletebilirsiniz..

Özel mesajla göndermek isteyenler aşağıda ki linkten faydalanabilirler..yerimseniben

http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/87677-ozel-mesajlasma-sistemi.html

selam
cok güzel bir yarışma
ben de foto yolladım geldi mi acaba?
birde sonucları ne zaman acıklayacaksınız belli mi ??

Tamam fotoyu aldım,elimde..

Duyuru bittikten sonra kız ve erkek bebekleri anket şeklinde oylamaya sunacağız ve bütün üyeler oy kullanacak..Daha sonra yönetimle ortak belirlediğimiz jüri derecelendirmeyi yapacak..

Bu gelişmeleri size sıra sıra aktaracağım..Öncelikle başvurumuzu bitirelim.yerimseniben

bende gönderdim.boyutlarda sorun olabilir teyit ederseniz sevinirim..
bütün kuzucuklara bol şanslarrr:dance:

Bu da tamamdır sorun yok..

Bütün bebişlerimize başarılar..Onlar sayesinde çok keyifli vakitler geçireceğimize garanti veriyorum..:lepi:

Ben hangi fotoya bakıp,seveceğimi şaşırmış durumdayım..:asigim:

Oylarken çoooook zorlanacaksınız..:uhm:

bende gönderdim biraz önce cep tlf ile çekmiştim boyutunda problem olmaz inş.

fotomun sorunsuzca elinize ulaşmasına sevndimm....
herkesee bol şanslarr...
gusel ve eğlencelii bi paylaşım oluoo .. :-)

yine gönderdim bu seferde beceremezsem artık bilmiyom kocişe sölicem o göndersin ne beceriksizim-tatlicadiarzu-:tomato:

yine gönderdim bu seferde beceremezsem artık bilmiyom kocişe sölicem o göndersin ne beceriksizim-tatlicadiarzu-:tomato:

Şimdi tamamdır niyahet başarabildik:)))yerimseniben Tamamdır sorun yok canım..a.s

merhaba resmin sorunsuz alındığına dair teyit mesajı gelicekmi? gönderdim inşallah ulaşmıştır...

Ben bana gelen fotolar içinde kayboldum arkadaşlar..:lepi:

Gerçekten nasıl oy kullanacağız merak ediyorum..Hepsi birbirinden tatlı, hepsi birbirinden güzel, mışıl mışıl uyuyorlar..mirmirmirmir

Fotolara gözüm gibi bakıyorum dersem abartmış olmam çünkü baktıkça bakasım geliyor..

Anlatamıyorum bile şirinliklerini..Oy verirken benimle çooooook kavga edeceksiniz buna eminim..Biz hangisine oy verelim diye:))kaydirigubbakcemile3

Şu anda birbirinden tatlı uyuyan 50 adet bebek fotosu bulunmaktadır..:enbuyukkk:

Kız ve erkek anketi olmak üzere iki ayrı anket şeklinde oylama yapacağız..(duyuru bitiminde oylama başlayacaktır..Bunları sırası ile sizlere bildireceğim)

Başvuru devam ediyor..:enbuyukkk:

Tema: ''En Sevimli Uyuyan Bebek&Çocuk''
Başvuru Başlangıcı:23 Mart 2009
Başvuru Bitiş: 03 Nisan 2009
Renkli
Ebat : 800x600 pix. (ölçülendirmede sorun yaşarsanız yardımcı olabiliriz.)

Başvurularınızı yarisma@kadinlarkulubu.com adresine yollayabilirsiniz.

Not: Fotoyu adrese göndermeyi başaramazsanız,KK içinden bana özel mesajla da ulaştırabilirsiniz..

X