2. Yarışma Duyurusu : ''Çiçek Temalı'' Foto Yarışması

Herkesin Kaç Fotograf Gönderme Hakki Var??bilgilendirirseniz Sevinirim..

bir daha ki yarışma hayvanlar üzerinde olsun jeyyar çok mu aç gözlüyüm neyim daha biri başlamadan ikincisini istiyorum :Roflol: :Roflol: sanırım gözüm korktu jeyyar neyse zaten önemli olan katılmaktı :Roflol: :Roflol:

Ben katılamayacağım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama

ehem kem kümm şey ben öle demek istememiştim lülülülülülü hadi gel bekliyom canem Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Ben anlamaaam 2 ay rötarlı olsun hayvanlar kategorisi.Kötü KazenBekle beni canım, bekleeeejeyyarjeyyar:enbuyukkk:

Tabiki amatör çalışmalar ama Erol Atar bile kıskanır gönderilen fotoları..Ne cevherler varmış aramızda yahu..

sanirim bu sefer yarismaya katilamayacagim:dilcikar:
sirami size verdim bu seferde siz yarisin ben oy verim dimi yani:icecream:
yinede belli olmaz benim isim simdilik yokum sadecesenağlama

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Tabiki amatör çalışmalar ama Erol Atar bile kıskanır gönderilen fotoları..Ne cevherler varmış aramızda yahu..

Berşule Erol Atar daki teknolojiye biz sahip olsak bilemiyorum yani neler çıkar ortaya...Nede olsa kk olarak hayal gücümüz süper......

Hiç valla senin gibi birisinin yarışmalardan mahrum kalmasını istemiyorum..Nerde yarışma var ben ordayım sende gelll peşimden....

:1hug::1hug::1hug: onlar görürler günlerini:dilcikar::dilcikar:lülülülülülügeleceğim canım tamam ama, bu yarışmada malesef yokum.sen yalnız git:a015::a015:

Bak şimdi sen böyle söyleyince vazgeçtim katılmaktan. Ben de dün çektim bir çiçek ama öyle Erol Atar'ın kıskanacağı cinsten değil.
İşin ucunda oy alamamak da var di mi yani?

yeşilimsi demişler ya neyle çöekildiğini nerede nbilecekler ceple çek gönder diye bunu ortadan akldırmış olacakğız. Yahu dileyen ceple çeksin madem güzel çekerim diyor...

aaa bi dk. ceple çekmek de serbest mi???? :dance:

Bersule hanım acaba şu ana kadar kaç foto gönderildi ..bilgi verirmisin acaba?

Adrese cep telefonu ile çekilmiş foto da geldi..Gerçekten fena değil arkadaşlar...
Yalnız lütfen nickinizi de ekleyin..

X